• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۷۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶
اصفهان » اجتماعی

برگزاری انتخاباتی سالم ورقابتی وظیفه مسئولان اجرایی

دستگاه‌های اجرایی موظف به تکریم ارباب رجوع، ایجاد فضای رقابتی مثبت، بی‌طرفی و رعایت قانون برای برگزاری انتخابات سالم و قانونی هستند همچنین صیانت از رأی مردم وظیفه همه ماست.

برگزاری انتخاباتی سالم ورقابتی وظیفه مسئولان اجراییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ استاندار اصفهان در نشست شورای اداری استان اصفهان با اشاره به لزوم تلاش برای افزایش رضایت مندی در هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا گفت: از هم‌اکنون لازم است در میان مردم باشیم و تصمیم مردم را برای مشارکت جلب کنیم تا شاهد افزایش رضایتمندی مردم برای انتخابات پیش‌رو باشیم.

مهدی جمالی نژاد افزود: در سال دوم خدمت همچنان به دنبال تحقق فرمایش‌های رهبرمعظم انقلاب و سیاست‌های رئیس‌جمهور در زمینه کارآمدی، مردم‌باوری و کار جهادی بوده و امیدواریم اصفهان الگوی حکمرانی متکی بر عقلانیت، برنامه و رفاه باشد.

وی تسهیل‌گری را در امور اداری خواستار شد و بیان کرد: در دستگاه‌های اجرایی لازم است تصمیم‌گیری‌ها تسهیل و از بروکراسی جلوگیری شود و این موضوع در شرایط فعلی بیش از پیش اهمیت دارد.

استاندار اصفهان تأکید کرد: پاسخگویی به ارباب رجوع، کوتاه کردن رسیدگی به فرآیند مشکلات مردم و و ایجاد نهضت پاسخگویی توسط دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

استاندار اصفهان با اشاره به برتری اصفهان در بخش‌هایی همچون انرژی‌های نوین، گردشگری، رویداد‌های فرهنگی و اقتصاد در کشور گفت: بدون شک بدون همراهی و خرد جمعی مدیران دستیابی به این خدمات امکان‌پذیر نبوده و این عناوین نتیجه هم فکری و هم‌افزایی و ایجاد کننده فضای همدلی است.

جمالی‌نژاد با تأکید بر قدردانی از زحمات دولتمردان و کسانی که در این شرایط سخت تلاش می‌کنند، تاکید کرد: شبانه‌روزی تلاش شود تا مشکلات برطرف شود؛ در استان اصفهان هیچ بخشی را رها نکرده‌ایم و در هر رخداد پیوست‌های مختلف آن را در نظر می‌گیریم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان هم در این نشست با اعلام روند برگزاری هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا گفت: این دوره از انتخابات ۱۱ اردیبهشت سال آینده، تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

ایوب درویشی افزود:اهداف و سابقه مشارکت، شور و نشاط انتخاباتی و میزان مشارکت مردم از معیار‌های اصلی توسعه سیاسی و اجتماعی است.

وی به ساختار سه‌گانه شورا‌ها شامل شورای اسلامی شهر، شورای شهرستان و شورای استان اشاره و اضافه کرد: مهم‌ترین اختیارات شورای عالی استان‌ها، مشابه دولت، حق ارائه لایحه به مجلس شورای اسلامی برای تبدیل شدن به قانون و نشان‌دهنده جایگاه ویژه این نهاد است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان، شورا‌ها را به عنوان عنصر ساختار مدیریتی کشور، ابزار تحقق مردم‌سالاری دینی، انتخاباتی فراگیر و شکل‌دهنده فرایند حکمرانی محلی معرفی و بیان کرد:شورا‌ها قابلیت تحقق اصل تمرکززدایی و ایفای نقش‌آفرینی مؤثر در توسعه پایدار از طریق سیاست‌گذاری محلی را دارند.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان هم در این نشست با اشاره به هفته پدافند غیر عامل از ۵ تا ۱۱ آبان گفت: شعار هفته پدافند غیرعامل در سال جاری تاب‌آوری زیرساختی و پایداری اجتماعی است که ایفای نقش کلیدی در این حوزه بر عهده مدیران اجرایی استان است.

اکبر صالحی افزود: در این هفته، ۹ رزمایش در سطح کشور و در همه استان‌ها در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود؛ و آموزش همگانی هم باید مورد توجه قرار گیرد.

در نشست شورای اداری استان اصفهان استاندار از نونهالان ورزشکار اصفهانی در رشته ورزش زورخانه‌ای که در محضر رهبر معظم انقلاب هنرنمایی کرده بودند، تجلیل کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)