• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۷۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

از تحقیق تا تولید، تجلی توان مهندسی ایرانی

رئیس مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی جهاد دانشگاهی تهران گفت: ورود به عرصه طراحی و ساخت دستگاه‌های سنگین صنعتی با فناوری بالا، نقطه عطفی در مسیر رشد مرکز است.

گام بلند جهاد دانشگاهی تهران در طراحی و ساخت ماشین‌آلات پیشرفته صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، نادر آل‌ابراهیم، با بیان این‌که در ادامه مسیر تحول فناورانه و تحقق شعار «از ایده تا صنعت»، مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی (مرکز تحقیقات و فناوری مهندسی پیشرفته) وابسته به سازمان جهاد دانشگاهی تهران، گام بلندی در عرصه طراحی و ساخت ماشین‌آلات سنگین با فناوری بالا برداشته است، اظهار کرد: در ماه‌های اخیر، این مرکز با بهره‌گیری از توان علمی پژوهشگران، مهندسان طراحی و متخصصان ساخت و فرآوری، موفق به آغاز چندین پروژه بزرگ صنعتی شده که محور آنها طراحی و ساخت دستگاه‌هایی با فناوری پیچیده و کارکرد خاص است، تجهیزاتی که کمتر مجموعه‌ای در کشور توان یا جسارت ورود به طراحی و ساخت آنها را دارد.

از تحقیق تا تولید: تجلی توان مهندسی ایرانی

وی ادامه داد: دستگاه‌های در حال ساخت در این مرکز، حاصل سال‌ها تجربه در زمینه طراحی تجهیزات فرآوری فلزات خاص، ماشین‌سازی دقیق و توسعه فناوری‌های مهندسی پیشرفته هستند. این پروژه‌ها نه‌تنها نشان‌دهنده عمق تخصص علمی و صنعتی مرکز است، بلکه نمادی از خوداتکایی فناورانه و بومی‌سازی دانش فنی ماشین‌آلات خاص صنعتی محسوب می‌شوند.

رئیس مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی جهاد دانشگاهی تهران، افزود: ورود به عرصه طراحی و ساخت دستگاه‌های سنگین صنعتی با فناوری بالا، نقطه عطفی در مسیر رشد مرکز است. ما نشان دادیم که می‌توان با تکیه بر دانش داخلی، طرح‌هایی را به مرحله ساخت رساند که پیش‌تر تنها در انحصار شرکت‌های خارجی بود.

توان طراحی و ساخت خطوط کامل تولید

آل‌ابراهیم، ادامه داد: مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی امروز تنها به طراحی و ساخت ماشین‌آلات منفرد اکتفا نکرده، بلکه با توسعه تیم‌های چند تخصصی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مهندسی، پژوهشی و صنعتی خود، آمادگی کامل برای طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی خطوط کامل تولید محصولات صنعتی پیشرفته فلزی را دارد.

وی، خاطرنشان کرد: از طراحی سه‌بعدی و تحلیل مهندسی تا ساخت، مونتاژ، تست و راه‌اندازی در محل مشتری — تمامی مراحل توسط تیم متخصصان داخلی مرکز انجام می‌شود. این مزیت، ضمن کاهش چشمگیر هزینه‌ها و زمان تحویل، امکان طراحی اختصاصی بر اساس نیاز هر صنعت را فراهم می‌کند.

همکاری برای آینده‌ای فناورانه

رئیس مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی جهاد دانشگاهی تهران، تصریح کرد: این مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی با برخورداری از زیرساخت‌های آزمایشگاهی مجهز، کارگاه‌های ساخت و تیم‌های طراحی خبره، آماده همکاری گسترده با صنایع مادر، شرکت‌های تولیدی، سازمان‌های صنعتی و مجموعه‌های دانش‌بنیان است.

آل‌ابراهیم، افزود: این مرکز از طریق اجرای پروژه‌های مشترک در زمینه طراحی تجهیزات خاص، ساخت ماشین‌آلات دقیق، خطوط تولید اختصاصی و فرآیند‌های نوین صنعتی، می‌کوشد گامی مؤثر در ارتقای توان تولید ملی و توسعه فناوری‌های پیشرفته در کشور بردارد.

چشم‌انداز مرکز: مرجع ملی در طراحی و ساخت ماشین‌آلات خاص صنعتی

وی، درباره چشم‌انداز مرکز گفت: با اتکا به موفقیت‌های اخیر، مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی در مسیر تبدیل شدن به یکی از مراکز مرجع طراحی و ساخت تجهیزات خاص صنعتی در کشور گام برمی‌دارد. این مرکز مأموریت خود را حمایت از صنایع داخلی، افزایش بهره‌وری تولید و گسترش مرز‌های فناوری در ایران تعریف کرده است.

رئیس مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی جهاد دانشگاهی تهران، یادآور شد: برای همکاری، مشاوره فنی و سفارش پروژه‌های طراحی و ساخت ماشین‌آلات و خطوط تولید صنعتی، مراکز صنعتی و شرکت‌های تولیدی می‌توانند از طریق وب‌سایت رسمی سازمان جهاد دانشگاهی تهران یا پست الکترونیک مرکز، با کارشناسان ما در ارتباط باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در زنجان با محور شفافیت و بهره‌وری
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
پیام تبریک استاندار لرستان بمناسبت گرامیداشت روز پرستار 
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
قالیباف: «مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر امر جناحی است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
قاری زنجانی در جمع برگزیدگان دوره ارتقای قاریان ممتاز
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پلمب کلینیک غیرمجاز دامپزشکی در تبریز
ارائه خدمات درمانی به بیماران با حضور ۸۳ پرستار در بیمارستان کیش
همایش توسعه بهداشت جمعی و احیای قلبی ریوی
اوسمار ویرا رسما سرمربی پرسپولیس شد
نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل در مدارس آذربایجان شرقی
صعود تیم ملی تنیس روی میز ایران به جمع ۸ تیم برتر مسابقات قزاقستان
پیش بینی وزش باد شدید در سمنان
ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و کنترل آنها در سطح شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)