• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۸۳۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۶
بین الملل » غرب آسیا

شیخ نعیم قاسم: پشتیبانی از غزه یک اقدام درست بود

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: پشتیبانی از مقاومت در نوار غزه یک اقدام و تصمیم درست و به جا بود.

دبیرکل حزب الله لبنان:پشتیبانی از غزه یک اقدام درست بود / امام خامنه‌ای به صورت همه جانبه از مقاومت پشتیبانی کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شیخ نعیم قاسم در اولین سالگرد تصدی سمت دبیر کلی حزب الله لبنان در گفت‌و‌گو با شبکه المنار گفت: پذیرفتنی نبود که دشمن مستقر در مرز‌های ما، مقاومت غزه را نابود کند و سپس به سراغ دیگر مناطق برود.

وی اضافه کرد: آنچه بنیامین نتانیاهو درباره اسرائیل بزرگ و نظایر آن اعلام کرد، این رویکرد و برنامه را تائید می‌کند.

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد: مشارکت ما در این نبرد از منظر اخلاقی، سیاسی، ایمانی و اعتقادی به جا و درست بود و اگر اتفاق دوباره تکرار شود، این اقدام را براساس همان مبانی و اصول تکرار خواهیم کرد.

وی گفت: ارتباط دادن شهادت سید حسن نصرالله به نبرد پشتیبانی از نوار غزه یک رویکرد سیاسی برای تخریب و زیر سوال بردن اهمیت مشارکت در این نبرد است.

شیخ نعیم قاسم بیان کرد: همه آن چیزی که انجام شد، به جا بود و سید حسن نصرالله نیز به مقام رفیعی که آرزویش را داشت یعنی مقام شهادت دست یافت.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: سید این مرد بزرگ ثابت کرد که حزبی و امتی را پس از خود برجای گذاشته است که می‌توانند آموزه‌هایی که در طول زندگی خود با قدرت نهادینه کرد را بردوش کشند و این به تنهایی یک دستاورد بزرگ و استثنایی است، زیرا دشمن اطمینان داشت با اتفاقی که برای حزب‌الله افتاده است، حزب‌الله نابود خواهد شد.

شیخ نعیم قاسم اضافه کرد: امام خامنه‌ای همه گونه کمک را به حزب الله تقدیم کرد و تحولات نبرد و نتایج آن و سطح نیاز‌ها را با جزئیات آن پیگیری می‌کردند.

وی افزود: حزب الله یک پروژه راهبردی است که با دیدگاه کلان، حل و فصل امور مردم و چالش‌هایی که با آن رو‌به‌رو هستند، سر و کار دارد.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: کسانی که می‌خواهند بدانند شیوه حزب الله چگونه قابل اجرا است باید به تجربه‌های پیامبر اسلام (ص) مراجعه کنند، زیرا ما اسلام را به عنوان شیوه زندگی خود انتخاب کرده‌ایم و حزب الله نیز همین شیوه را در پیش گرفته است.

شیخ نعیم قاسم گفت: هنگامی که حزب الله براساس شیوه اسلام بنیان گذاشته شد و پروژه مقاومت را آغاز کرد، پس همه کسانی که زیر این پرچم فعالیت می‌کنند آمادگی بزرگترین جانفشانی‌ها را دارند.

وی افزود: ما خسته نمی‌شویم و طبیعی نیست که انسان به خاطر خستگی تسلیم شود و یا اصول خود را به خاطر لذت‌های زودگذر تغییر دهد.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: در این مسیر همه شهادت طلب هستند؛ چه کسانی که در خط مقدم حضور دارند و چه خانواده‌هایی که این رزمندگان را تربیت می‌کنند و من هم یکی از این شهادت طلبان هستم.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: مسیری که شهادت طلبان را می‌سازد، در حقیقت جای هیچ کسی غیر از شهادت طلبان نیست و شهادت طلب یعنی پذیرش حمله به سختی‌ها به خاطر تحقق یک اندیشه و بدون اینکه از مرگ ترسی داشته باشد.

وی افزود: انتظار نداشتم که دبیرکل دوم را در این مدت کوتاه و به شیوه‌ای که اتفاق افتاد از دست بدهیم و همانطور که گفتم احساس کردم زندگی من زیر و رو شد.

شیخ نعیم قاسم گفت: حزب الله توسط یک شخص ساخته نشده است و شامل یک شخص نیست و اگر در کنار او مردمی نبودند که کمک کنند و وظایفی را برعهده بگیرند، یک شخص به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام دهد.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: هیچ زمانی احساس تنهایی نکردم و با دیگر برادران و اعضای شورای حزب الله مشورت می‌کردیم و تصمیم‌ها را به صورت جمعی می‌گرفتیم و با فرماندهان نظامی نیز مشورت می‌کردیم.

شیخ نعیم قاسم افزود: من قبول نکردم که در طول جنگ به ایران بروم، هم به خاطر ملاحظات اخلاقی شخصی و هم به خاطر ملاحظات میدانی و مدیریت نبرد.

وی گفت: حزب الله این نبرد را با فرماندهان و رهبران خود مدیریت می‌کرد.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: ارتباط و تماس میان دبیرکل و فرماندهان نظامی در طول عملیات «اولی الباس» (نبرد شدید) به صورت منظم برقرار بود.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: هدف قرار دادن خانه بنیامین نتانیاهو یک اقدام عمدی برای هدف قرار دادن منزل یا خود او بود و این یک دستاورد اطلاعاتی بود.

وی گفت: تل آویو به صورت منظم هدف قرار می‌گرفت و این یکی از اقدامات برای وارد کردن ضربات دردناک به دشمن بود.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: ارتباط میان حزب الله و جنبش امل و میان دبیرکل و نبیه بری عالی و در همان سطحی است که سید حسن نصرالله بنیان گذاشت و می‌خواست.

وی افزود: در همه مراحل این روابط در همین سطح و هم نظر و براساس اصول واحد و فهم واحد بوده است.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: به رغم بهبودی که حزب الله یافته است ما در مقابل جهان اعلام می‌کنیم که حتی اگر فقط یک چوب هم داشته باشیم، مقاومت باقی خواهیم ماند و متوقف نخواهیم شد.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: ما به عنوان مقاومت برای دفاع آماده‌ایم نه برای آغاز جنگ و تصمیمی هم برای آغاز جنگ نداریم، اما اگر جنگی تحمیل شود حتی اگر یک قطعه چوب در دست داشته باشیم با دشمن اسرائیلی مقابله می‌کنیم.

وی گفت: ما به والاترین و شریف‌ترین اقدامی که ممکن است یک گروه مقاومت در جهان انجام دهد دست زدیم و به همراه حکومت با آتش بس موافقت کردیم و در این ۱۰ ماه حتی یک تیر شلیک نکردیم و به دشمن پاسخ ندادیم، چون می‌خواهیم کشور به آرامش برسد و به دشمن بهانه تجاوز ندهیم، اما این امر دشمن را متوقف نکرد.

شیخ نعیم قاسم گفت: اسرائیل و آمریکا مشکل آفرینی می‌کنند و می‌خواهند در لبنان فتنه انگیزی کنند و دیگران را برای هجمه به مقاومت تحریک می‌کنند.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: مقاومت لبنان یک مقاومت میهنی است و دیگران باید از منطق «شما و ما» دست بردارند.

وی افزود: سطحی از بازدارندگی وجود دارد، اما ممکن است مانع جنگ نشود، اما می‌تواند مانع دست یابی دشمن به اهدافش شود.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: من به آنها پیشنهاد می‌کنم که بروید و توافقی که انجام شده را اجرا کنید که به سود همه است.

شیخ نعیم قاسم افزود: به دشمن اعلام می‌کنم که در نبرد «اولی الباس» نتوانستید به اهدافتان دست یابید و بیشتر از این نیز دست نخواهید یافت.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: پس از آتش بس، امور را برعهده دولت لبنان گذاشتیم و دولت مسئول دفاع و اعمال حاکمیت و جلوگیری از تجاوز است.

وی افزود: به دولت اعلام می‌کنیم که بفرمائید و به وظیفه خود عمل کنید، اکنون ۱۰ ماه گذشته است و نتوانسته‌اید حتی یک اقدام کوچک انجام دهید.

شیخ نعیم قاسم گفت: ممکن است این وضعیت زیاد طول نکشد و دولت به مقاومت اعلام کند که بیائید تا درباره مقابله با اسرائیل به یک توافق برسیم.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: ما هنگامی که با دشمنی که به همه جا چشم طمع دارد، مقابله می‌کنیم به این معناست که از لبنان، فلسطین، مصر و سوریه دفاع می‌کنیم.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: هم اکنون وجود حزب الله با اشغالگری دشمن مرتبط است، به این معنا که مقاومت کنش نیست بلکه واکنش است.

وی افزود: با وجود ناتوانی ارتش لبنان در مقابله با دشمن، باید مقاومتی مردمی‌باشد و میان این مقاومت و ارتش هماهنگی وجود داشته باشد.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: این دولت لبنان است که باید تصمیم بگیرد با سلاح و غیر سلاح در داخل چگونه رفتار کند و هیچ ربطی به اسرائیل ندارد.

شیخ نعیم قاسم گفت: با جمهوری اسلامی ایران درباره آزادسازی فلسطین و مخالفت با اشغالگری هم نظر هستیم.

وی تاکید کرد: ما تصمیم گرفته‌ایم که تا آخرین نفس دفاع و مقاومت کنیم و اگر دشمن می‌خواهد، خودش اقدام برای خلع سلاح مقاومت را امتحان کند.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: دولت مسئول بازسازی است و باید در حد توان عملیات بازسازی را آغاز کند و ما هم هر اندازه که بتوانیم کمک می‌کنیم.

شیخ نعیم قاسم افزود: وضعیت حماس در غزه اجازه دستاوردی بیش از آنچه کسب کردند را نمی‌داد و نتوانستند اسیران لبنانی را آزاد کنند.

وی گفت: مسئولیت آزادسازی اسیران لبنانی بر دوش دولت لبنان است و باید این پرونده را پیگیری کند و اقدامات بیشتری انجام دهد.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: ما به دولت نواف سلام خوشبین و خواستار همکاری با آن هستیم و خواستار اختلاف نیستیم و می‌خواهیم کشور متحد و یکپارچه باشد و دولت موفق شود.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: مشکلی میان ما و نخست وزیر وجود ندارد و آماده همکاری هستیم و اگر او یک گام برای همکاری بردارد، ما ۱۰ گام برمی‌داریم.

وی افزود: هماهنگی میان ما و رئیس جمهور ضروری است و ادامه دارد و این گونه می‌توانیم برای لبنان دستاورد کسب کنیم.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: ارتش لبنان یک ارتش میهنی و میهن دوست است و در گذشته و حال عملکرد خوبی داشته است و ما به عنوان مقاومت در کنار آن هستیم.

شیخ نعیم قاسم گفت: انتخابات پارلمانی باید در زمان مقرر و بر اساس قوانین موجود برگزار شود و به تاخیر افتادن آن سودی ندارد مگر اینکه برخی اهدافی دیگر داشته باشند.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: ما خواستار برگزاری انتخابات برای سامان گرفتن امور هستیم و می‌خواهیم از این طریق، دامنه حضور خود را به اثبات برسانیم و شاید معادلات در پارلمان نیز تغییر کند.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: قوانین به همه شهروندان لبنانی حقوقی اعطا کرده است و هیچ مسئولی حق ندارد تصمیم‌ها و خواسته‌های آمریکا را اجرا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تقلبی بودن عصاره زعفران
بررسی مشکلات عمرانی شهرستان شهریار با حضور مسئولان
کدو‌هایی که آجیل می‌شوند
مسئولان سلماس از همسر شهید اسماعیل زارعی تکریم کردند
کادر درمان نیروی زمینی سپاه حضور فعال و مؤثری در مناطق محروم دارد
آغاز به‌کارکنفرانس ملی آینده‌نگاری فناوری و نقش آن در حکمرانی
بیش از ۳ هزار و۸۶۰ زوج نابارور زیرپوشش بیمه سلامت هستند
صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود
برگزاری نهمین کاروان ترویج بهره‌وری در خوی با محوریت الگوی کشت و سازگاری با تغییر اقلیم
خلیج فارس همچنان مواج و متلاطم
تجلیل فرمانده سپاه خوی از پرستاران به مناسبت روز پرستار
کمینه و بیشینه دمای پنجم آبان ماه در سمنان
ارتقای دانش رسانه‌ای در فضای هوش مصنوعی
تشدید برخورد پلیس با خودرو‌های نامتعارف در کردستان
برداشت ۵ تن زعفران در یزد
برگزاری همایش بین المللی سرمایه‌گذاری در صنعت نفت
ظرفیت خانواده دانش‌آموزی برای ترویج مصرف کالای ایرانی
آزادی ۸۰ زندانی در کهگیلویه وبویراحمد به میمنت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
اعلام فرایند و شرایط ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورای اسلامی روستا
ایران، کانون تصمیم سازی اقتصادی منطقه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
محمود عباس: حسین الشیخ جای من را خواهد گرفت
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد
نیروهای الجولانی و کردهای سوریه بار دیگر با یکدیگر درگیر شدند
پایان ۱۳ سال انتظار؛ تولد دوقلوها در بابل پس از ۶ سال فریز جنین
پخش زنده دیدار رده بندی و فینال کشتی آزاد از شبکه ورزش
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
یک فوتی و چهار مصدوم در پی ریزش ساختمان قدیمی در خیابان جمهوری
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ چهار نشان رنگارنگ ایران در ۴ وزن دوم
اقدام ۳ کشور اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک باطل است
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ سینا خلیلی به نشان نقره رسید
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
آغاز فرآیند تعیین قیمت دارایی‌های بانک آینده
صدور مجوز آموزشگاه رانندگی از درگاه ملی مجوز‌ها
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
پیگیری مشکلات بیماران در بیمارستان‌ها
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)