• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۰۴۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
البرز » اجتماعی

۶۷ محله به‌عنوان مناطق کم‌برخوردار در البرز هدف‌گذاری شده‌اند

استاندار البرز از شناسایی بیش از ۳۲۰ محله کم برخوردار در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۶۷ محله به‌عنوان مناطق کم‌برخوردار هدف‌گذاری شده‌اند و لازم است شهرداری‌ها بر این‌مناطق تمرکز ویژه ای داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، مجتبی عبداللهی در نشست قرارگاه مدیریت محله‌محور استان که روز سه‌شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۴ در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد با اشاره به اهمیت نگاه محله‌محور در اداره امور شهری، اظهار داشت: محلات، کانون‌های اصلی زندگی مردم هستند و هر میزان که خدمات شهری، عمرانی و فرهنگی در این نقاط تقویت شود، رضایتمندی عمومی افزایش خواهد یافت.
 
او افزود: شهرداری‌ها باید با همکاری شورا‌های اسلامی و مدیران محلات، نیاز‌های محلی را احصا و اولویت‌بندی کنند تا پروژه‌های عمرانی، خدماتی و فرهنگی با مشارکت و خواست مردم اجرا شود. این اقدام موجب اعتمادسازی، امیدبخشی و تحکیم ارتباط مردم با نظام و مدیریت شهری خواهد شد.
 
عبداللهی با تأکید بر لزوم تمرکز شهرداری‌ها بر توسعه متوازن محلات، به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار، گفت: محله‌محوری، پایه اصلی مدیریت شهری و اجتماعی در استان است و باید با مشارکت مردم و شورا‌های اسلامی شهر‌ها دنبال شود.
 
استاندار البرز با اشاره به شناسایی بیش از ۳۲۰ محله در استان گفت: در حال حاضر ۶۷ محله به‌عنوان مناطق کم‌برخوردار هدف‌گذاری شده‌اند و لازم است شهرداری‌ها در عین توجه به همه محلات، تمرکز ویژه‌ای بر این مناطق داشته باشند تا نابرابری‌ها کاهش یابد و خدمات به‌صورت عادلانه توزیع شود.
 
عبداللهی همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات پیش‌روی شورا‌های اسلامی شهر و روستا، تصریح کرد: انتخابات شورا‌ها فرصتی برای حضور پرشور مردم و نمایش همبستگی اجتماعی است. باید با اقدامات امیدبخش در محلات، فضای نشاط و مشارکت را تقویت کنیم تا مردم با رضایت و اعتماد در صحنه حضور یابند.
 
او افزود: هیچ خدمتی بالاتر از جلب رضایت مردم نیست. اگر مردم از عملکرد ما راضی باشند، رضایت الهی نیز حاصل خواهد شد. از همه مدیران محلات، شهرداران و شورا‌ها می‌خواهم از این فرصت برای خدمت صادقانه و پاسخگویی به نیاز‌های مردم نهایت استفاده را ببرند.
 
استاندار البرز در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در مصرف آب، برق و گاز گفت: کشور با محدودیت منابع انرژی روبه‌رو است و همه ما باید در مصرف بهینه این منابع مسئولانه رفتار کنیم. اطلاع‌رسانی، آموزش و فرهنگ‌سازی در سطح محلات و مدارس می‌تواند تأثیر زیادی در کاهش مصرف و صرفه‌جویی داشته باشد.
 
عبداللهی در پایان از شهرداری‌ها خواست با استفاده از ظرفیت‌های محلی و همکاری با دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌های تسویه و استفاده بهینه از منابع آب در فضا‌های سبز شهری را به‌صورت جدی دنبال کنند و افزود: مدیریت صحیح منابع، توسعه محله‌محور و حضور مؤثر مردم، سه محور اصلی پیشرفت استان البرز در سال جاری خواهد بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
پیش بینی بارش باران در ارتفاعات سمنان
انسداد تونل دومن نیم در جاده بجنورد - اسفراین به مدت نیم ساعت
فردا، آغاز با تاخیر فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۴ شهرستان خوزستان
جهاد تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن
برتری خارج از خانه آرسنال صدرنشین در هفته دهم لیگ برتر انگلیس
انفجار و آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۰ آبان ۱۴۰۴
حضور داور چهارمحال و بختیاری در سمینار نیم سال دوم داوران
بهره برداری از ۹ زمین چمن مصنوعی در سراب و مهربان تا سال آینده
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در میامی
آتش سوزی یک خانه در بندرعباس جان دو کودک را گرفت
نشست یک ساختمان پنج طبقه در سپیدار اهواز
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)