• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۰۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
سیاسی » مجلس

قدردانی نمایندگان از اقدام بانک مرکزی درباره بانک آینده

نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای با تأکید بر تخلفات گسترده بانک آینده، از اقدام قاطع بانک مرکزی در توقف روند تضییع بیت‌المال قدردانی کردند و حمایت خود را از فرایند گزیر این بانک اعلام داشتند.

انحلال بانک آینده گام بزرگی برای مقابله با مافیای ثروت بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از خانه ملت، احمد نادری در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه نمایندگان مجلس را درخصوص اقدام اخیر بانک مرکزی درباره اصلاح ساختار بانکی و فرآیند فیصله بانک آینده را که به امضاء اکثریت نمایندگان مردم در مجلس قرار گرفته است، قرائت کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

اصلاح و سازماندهی نظام بانکی کشور در سال‌های اخیر از مهم‌ترین دغدغه‌های دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است در این میان بانک آینده با ارتکاب گسترده انواع تخلفات از جمله غلبه مالک واحد غیرمجاز بر بیش از ۵۰ سهام بانک پرداخت سود‌های نامتعارف و بسیار بیشتر از ضوابط بانک مرکزی اعطای بخش عمده تسهیلات به شرکت‌ها و اشخاص مرتبط انجماد منابع در طرح های بزرگ ساختمانی به جای حمایت از مردم و بنگاه‌های مولد و تامین مالی طریقه اضافه برداشت‌های مزمن و بالغ بر ۵۰۰ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی عملاً به محملی برای تملک دارایی از جیب بیت المال و تبدیل منابع عمومی به منافع خصوصی بدل شده بود.

نوع ارتباط و نفوذ شبکه مالکان و مدیران این بانک نیز به نحوی بود که برخورد قاطع با آن برای مدتی طولانی با هزینه‌های سنگین سیاسی و اقتصادی همراه می‌نمود با این حال در سال‌های اخیر با ورود حاکمیت و بانک مرکزی به مدیریت مستقیم بانک برگزاری مجامع شفاف‌سازی صورت‌های مالی و پایان دادن به حساب سازی‌ها و وضعیت اسف‌بار و غیرقابل اصلاح بانک آینده که سال‌ها پنهان مانده بود آشکار شد و ضرورت اجرای فرایند گزیر انحلال آن به تصمیمی اجتناب ناپذیر تبدیل گردید.

اکنون با تصویب پیشنهاد بانک مرکزی توسط سران قوا روند ظلم به عموم مردم و تضییع بیت المال در این بانک متوقف شده است اینجانبان امضاکنندگان این بیانیه ضمن اعلام مراتب قدردانی و حمایت قاطع خود از جناب آقای دکتر فرزین رئیس کل محترم بانک مرکزی، اعضای هیئت عالی و عامل وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک ملی ایران و صندوق ضمانت سپرده‌ها در اجرای فرایند گسیل بانک آینده تأکید می‌کنیم که بدون شجاعت و جدیت ارکان نظام در مقابله با مافیای قدرت و ثروت شکل گرفته در اطراف این بانک تحقق چنین اقدام بزرگی ممکن نبود.

مجلس شورای اسلامی بار دیگر حمایت خود از اقتدار و استقلال بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را در مسیر اصلاح ساختار نظام بانکی و ارتقای سطح نظارت به ویژه درباره بانک‌های خصوصی اعلام داشته و تا پایان فرایند گزیر و ساماندهی بانک‌های ناتراز همراهی کامل خود را ادامه خواهد داد.

همچنین از سران محترم سه قوه به ویژه ریاست محترم مجلس شورای اسلامی بابت حمایت از این اقدام مهم و اعطای اختیارات لازم به بانک مرکزی سپاسگزاریم در عین حال از ریاست محترم قوه قضائیه انتظار داریم که ظرفیت‌های مندرج در بند تیم ماده ۸ قانون برنامه هفتم توسعه و به ویژه تبصره ۳ آن را در خصوص احراز جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور و جبران زیان‌های تحمیل شده به ملت شریف ایران توسط سهامداران متخلف بانک آینده توجه قرار دهد و از اموال و دارایی‌های آنان برای جبران خسارت استفاده نماید.

روشن است که تا زمان بازگرداندن این حقوق تضییع شده فرایند گزیر به هدف نهایی خود نرسیده است در پایان امیدواریم این اقدام بزرگ سرآغاز تحول جدی در اصلاح رفتار تمامی متخلفان اقتصادی و بانکی باشد و همگان بدانند که نظام جمهوری اسلامی ایران با هیچ شخص و گروهی در مسیر مبارزه با فساد و بازگشت سلامت به اقتصاد کشور عهد اخوت نبسته و در این راه با قاطعیت و عدالت گام برمی‌دارد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
برنامه های یلدایی در قاب تلویزیون لرستان
کشف محموله سوخت قاچاق در رشت
نمایشگاه بین المللی کتاب استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)