• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۱۳۳۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
سفیر اندونزی در تهران؛

ضرورت هم‌افزایی و همکاری ایران و اندونزی در حل مسائل جهان اسلام، منطقه و جهان

سفیر اندونزی در تهران با اشاره به عضویت مشترک دو کشور ایران و اندونزی در نهادهایی، چون سازمان همکاری اسلامی، جنبش عدم‌تعهد و گروه بریکس، بر لزوم هم‌افزایی و همکاری دو کشوردر حل مسائل جهان اسلام، منطقه و جهان تاکید کرد.

ضرورت هم‌افزایی و همکاری ایران و اندونزی در حل مسائل جهان اسلام، منطقه و جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رولیانشاه سومیرات سفیر اندونزی در تهران در نشست علمی تخصصی که  به مناسبت ۷۵ امین سال برقراری روابط دیپلماتیک بین ایران و اندونزی و با دعوت گروه مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران، انجمن ایرانی مطالعات منطقه‌ای و انجمن علمی آسیا پاسیفیک در سالن کنفرانس مرکز مطالعات عالی بین‌المللی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به هفتاد و پنج سال روابط دیپلماتیک بین دو کشور گفت: «روابط تهران و جاکارتا به مرحله‌ای رسیده که باید از سطح سیاسی به همکاری‌های علمی و فناورانه ارتقا یابد.»

سفیر اندونزی با بیان اینکه ارتباطات مردم با مردم، به ویژه جامعه دانشگاهی، برای درک متقابل بسیار مهم است، از برنامه‌های جدید این کشور برای توسعه تبادل دانشجو و استاد خبر داد و افزود: «ما از تمام ظرفیت‌ها برای گسترش همکاری‌های آکادمیک استفاده خواهیم کرد.»

سفیر اندونزی، آموزش عالی و بهبود کیفیت منابع انسانی را از اولویت‌های اصلی دولت خود خواند و خطاب به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی دو کشور گفت: «برای کاهش وابستگی علمی به کشورهای توسعه‌یافته، ضروری است که شبکه‌ای مشترک در حوزه‌های کلیدی مانند فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، انرژی‌های پاک و علوم دریایی بین ایران و اندونزی ایجاد شود.»

وی در بخش دیگری از سخنرانی خود به دیدگاه‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی اندونزی پرداخت و گفت: «سیاست اندونزی «تعامل متوازن» با قدرت‌هاست و اندونزی در رقابت چین و آمریکا جانب هیچ‌یک را نمی‌گیرد و خواهان همکاری اقتصادی با همه طرف‌ها، مشروط به احترام متقابل است.»

وی با تاکید بر بازتعریف نهادهای بین‌المللی، از الگوی همکاری جنوب – جنوب، به عنوان نقش آفرینی کشورهای در حال توسعه یاد کرد و گفت: «کشورهای درحال‌توسعه باید با تشکیل ائتلاف‌هایی مانند بریکس و آسه‌آن، قدرت چانه‌زنی خود را در نظام اقتصادی بین‌المللی افزایش دهند.»

سامیرات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عضویت مشترک دو کشور ایران و اندونزی در نهادهایی چون سازمان همکاری اسلامی، جنبش عدم‌تعهد و گروه بریکس، بر لزوم هم‌افزایی و همکاری دو کشوردر حل مسائل جهان اسلام، منطقه و جهان تاکید کرد.

سفیر اندونزی به سه موضوع راهبردی این کشور در مسائل جهانی پرداخت.

وی با بیان اینکه کشورش مخالف هرگونه تحریم یک‌جانبه است، بر ضرورت حل‌وفصل پرونده هسته‌ای ایران از طریق دیپلماسی تاکید کرد و گفت: «اندونزی از حق تمام کشورها برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای دفاع می‌کند.»

سامیرات با اشاره به موقعیت اندونزی به عنوان کشور متشکل از جزایر، خواهان همکاری علمی ایران و اندونزی در زمینه حکمرانی دریایی، امنیت انرژی، تغییر اقلیم و اقتصاد آبی شد تا دریا، به عاملی برای وحدت و ایجاد الگویی از توسعه پایدار بدل شود.»

وی پس از پایان سخنرانی، به پرسش‌های شرکت کنندگان در این نشست درباره مسائل مختلف حوزه بین‌الملل پاسخ داد.

در آغاز این نشست نیز دکتر حمزه صفوی، مدیرگروه مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی، خواستار گسترش روابط دو کشور به صورت عملی، بویژه همکاری‌های دانشگاهی بین دو کشور ایران و اندونزی شد و گفت: «امیدوارم این همکاری‌ها با امضای تفاهم‌نامه‌ها و قرارداده‌ها بین دانشگاه‌های دو کشور گسترش یافته و عملیاتی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
آغاز کشت سیب زمینی در طارم
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور، ۷۵ کیلومتری راور
واژگونی پراید در محور زرند–رفسنجان
برگزاری رقابت‌های تیراندازی با کمان کشور به میزبانی اصفهان
تقدیر آبفای منطقه ۶ تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
عامل قتل خانوادگی صبح امروز شهر کرمان، دستگیر شد
تکمیل طرح‌های درمان و سلامت در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)