• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۱۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷
خراسان شمالی » سیاسی
رئیس مجلس شورای اسلامی در بجنورد:

فرهنگ شهادت فرهنگ موفقیت در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی است 

محمد باقر قالیباف گفت : ایستادگی امروز ایران و حفظ امنیت و تمامیت ارضی کشور، نتیجه فرهنگ شهادت، فداکاری و مسیر شهیدان است.

فرهنگ شهادت فرهنگ موفقیت در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی است 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، مراسم بزرگداشت ۳۰۰۰ شهید خراسان شمالی از ساعتی قبل در محل دهکده مقاومت بجنورد آغاز بکار کرد.

رییس مجلس شورای اسلامی که مهمان ویژه این مراسم بود خود را فرزند این دیار معرفی کرد و گفت: همگان شاهد بودند مردان و زنان این سرزمین فرزندان و همسران و برادران خود را به سمت جبهه‌های حق روانه کردن د و همه مدیون شما هستند.

دکتر قالیباف با اشاره به اینکه این استان ولایتمدار در تاریخ خود با تلاش و مجاهدت پرچم ایران اسلامی را سرافراز نگهداشتند گفت: شهدا در این مجالس حاضر و ناظرند و روح آنان ناظر و یار و یاور ماست.

فرمانده لشگر ۵ نصر خراسان در دوران ۸ ساله دفاع مقدس شهیدان را الگویی زنده و پویا برای حل مسائل امروز کشور در همه عرصه‌ها دانست و گفت: باید بدانیم راه او و فرهنگ او که شهادت است گره گشا و بن بست شکن است.

آقای قالیباف یادواره شهدا را فرصتی برای یادآوری ادامه و تداوم مسیر انقلاب برای نسل امروز و همسنگران آن‌ها عنوان کرد و گفت: ملت ما شهادت دارد، اما اسارت ندارد، اما در مقابل آمریکا و اسرائیل به دنبال جنگ و صلح تحمیلی هستند. کشوری که شهادت را انتخاب کرده است نه تسلیم می‌شود و نه به اسارت در می‌آید.

وی افزود: آثار دفاع مقدس بود که این قدرت را به ما داد تا اینگونه برخورد و هجم آتش را بر رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه تحمیل کنیم که در روز ۵ به بعد این جنگ کشور‌های مختلف واسطه شدند تا حملات ما متوقف شود.

این فرهنگ شهادت است و همین فرهنگ است که رزمندگان دوران دفاع مقدس را آموخت که بگویند باید بشود و با هر توانی کنار هم قرار گرفتند تا بشود و اکنون باید از بهانه جویی فاصله بگیریم به سمت شدن‌ها برویم و باید بشود.

دکتر قالیباف منطق ایثار و شهادت را عامل تولید قدرت مادی و معنوی دانست و گفت: این موضوع باید تبیین شود و مرتب به خود متذکر شویم چرا که ارزش فرهنگ در همینجاست.

وی افزود با شناخت و معرفت در برابر مشکلات تصمیم می‌گیریم و وا نمی‌دهیم و امروز وقتی به هر بخش خراسان شمالی، این استان قهرمان، شهیدپرور، شجاع و چالاک و رزمنده می‌نگریم، روحیه‌ای دارند که برخاسته از همین روح آزادگی است.

دکتر قالیباف گفت: جوانان امروز نشان دادند این نسل هم راه شهدای مدافع حرم و شهدای دوران ۸ ساله دفاع مقدس را دنبال می‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از همان دهانه خلیج فارس در عملیات والفجر ۸ رشادت ها، شجاعت‌ها و غیرت شهید شجیعی را فراموش نمی‌کنم. فرمانده گردانی که شجاعانه جنگید و در این عملیات به شهادت رسید.

شهید مهدی شوشتری و شهید گریوانی، شهید فرومندی و شهید رمضانی از دیگر شهدایی بودند که این فرمانده دوران دفاع مقدس به دلاورمردی هایشان در دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد.

شرکت کنندگان در این مراسم با سر دادن شعار مرگ بر آمریکا، دسیسه‌های این جنایتکار و‌ام الفساد قرن را محکوم کردند و جلوه‌های همدلی در این مراسم نمایان بود و شرکت کنندگان یک صدا بر وحدت مردم تاکید کردند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و استاندار خراسان شمالی نیز هم در این مراسم ثمره و پیام شهدا را پویایی جامعه و الگو دادن به جوانان و روشن کردن مسیر دانست و گفت: همچون فلسفه قیام عاشورا که هر سال بازخوانی می‌شود، درس‌های شهدا را هم باید در این گونه مراسم و یادواره‌ها بازگو کرد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت سریع وزن با بستن رگ اشتها در افراد چاق
امام جمعه موت شهرکرد: نسل امروز مقاوم در برابر جنک نرم
استفاده از مزایای مرزنشینی برای تامین کالا‌های اساسی ارزان‌تر
تاکید امام جمعه شاهین دژ براهمیت صله ارحام
آغاز رقابت کشتی پهلوانی کردستان در سنندج
کوزوو به خرید تسلیحات از آمریکا ادامه می‌دهد
لزوم تقویت امید به آینده مصداق عملی سیره شهداست
پیشتازی اصفهان در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت
ماندگاری هوای سرد در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان هفته
افزایش ۶۶۰ درصدی بازداشت حامیان فلسطین در انگلیس
دو مسیر و یک مقصد
پیوندی به زیبایی لبخند و گرمای خانواده در استودیوی رادیو قم
جدیدترین داروی لاغری و دیابت از هفته آینده در داروخانه
ارتقای توان نداجا در برابر جنگ ترکیبی دشمن مورد توجه است
امام جمعه بندرعباس: باید با جنگ تبلیغاتی دشمن مقابله کرد
تأکید امام جمعه همدان بر لزوم شفافیت اقتصادی برای مردم
برگزاری یادواره شهید لزگی در ساری
رویداد پاسخ ۲
همبستگی اهالی ذکریان جاده‌ای نو ساخت
تبیین اهمیت وفاداری به پیمان در خطبه‌های نماز جمعه بوکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)