• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۱۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
اقتصادی » اقتصاد کلان

هدف‌گذاری دولت برای رشد سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به رویکرد دولت در سال ۱۴۰۴، از اولویت جذب سرمایه‌گذاری برای رونق تولید خبر داد و گفت: مناطق آزاد می‌توانند پیشران توسعه اقتصادی در کشور باشند.

هدف گذاری ۱۰۰ میلیارد دلار طرح سرمایه‌گذاری در وزارت اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعلی مدنی زاده شامگاه چهارشنبه در آیین افتتاح پنج طرح فرودگاهی در کیش در مصاحبه با خبرنگاران گفت: تمام تلاش وزارت اقتصاد در سال ۱۴۰۴ به عنوان سال "سرمایه گذاری برای تولید"، بحث جذب سرمایه‌گذاری است تا بتوانیم برای چند سال آینده، افق روشنی را برای همه ملت ایران در مناطق مختلف کشور رقم بزنیم.

وی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری درباره اقتصاد دریامحور افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی در تلاش است تا بر این اساس تحولی در منطقه ساحلی جنوب کشور از جمله کل منطقه مکران و چابهار و نیز خود کیش که منطقه آزاد محسوب می‌شوند، ایجاد کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: در جزیره کیش، اولین هدف مد نظر دولت این است که این جزیره را تبدیل به اولین هاب هوایی کشور بکند و در ادامه اینجا تبدیل به مرکز اقتصاد دیجیتال و اولین منطقه آزاد نمونه در این زمینه بشود.

وی اظهار کرد: اولین چیزی که طی این سفر به دنبال آن هستیم، این است که ببینیم دغدغه مردم و فعالان اقتصادی در جزیره کیش چیست و آنها چه مشکلاتی دارند و برای حل آن چه موانعی وجود دارد.

مدنی‌زاده همچنین با اشاره به افتتاح چندین طرح فرودگاهی در کیش به ارزش ۱۵ هزار میلیارد ریال گفت: مسئولان محلی برای اجرا و تکمیل این طرح ها طی سالیان گذشته زحمت زیادی کشیده‌اند و این طرح های افتتاح شده حاصل مجموعه تلاش و اقدامات اجرایی چندین ساله همکاران در منطقه آزاد کیش به ارزش ۱۸۰ هزار میلیارد ریال است.

وی ابراز امیدواری کرد که با سرمایه‌گذاری انجام شده دولت و بخش خصوصی و افتتاح طرح های زیربنایی، مشکلات ساکنان، گردشگران و فعالان اقتصادی جزیره کیش به حداقل برسد.

شامگاه چهارشنبه در نخستین دقایق ورود سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به جزیره کیش، پنج طرح فرودگاه بین المللی کیش با مجموع سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیارد ریالی طی آیینی افتتاح شد.

در این آیین، باند جنوبی، ساختمان برج مراقبت و تکنیکال بلاک، روشنایی باند با یک هزار و ۴۶۰ چراغ، سامانه ناوبری هوایی دی. وی. او. آر و سامانه ناوبری فرودگاهی آی. ال. اس کت۲ به بهره‌برداری رسید.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش را که امکان ثبت‌نام برای متقاضیان بومی بدون مسکن جزیره کیش، فراهم می‌کند، رونمایی کرد.

در سفر سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، دبیر شورایعالی مناطق آزاد، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور او را همراهی می‌کنند.

وزیر اقتصاد امروز هم ضمن افتتاح و کلنگ‌زنی چند طرح اقتصادی و زیربنایی، از طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری جزیره کیش بازدید خواهد کرد.

همچنین برگزاری نشست‌های تخصصی با فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و مدیران منطقه آزاد کیش از دیگر برنامه‌های سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به کیش اعلام شده است و طی این سفر، در چارچوب برنامه‌های میدانی دولت، بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و توسعه‌ای مناطق آزاد و حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تردد بیش از ۲ میلیون خودروی غیر بومی در محور‌های برون شهری خراسان شمالی
هوای قم بدون کاهش دمای قابل توجه
سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تبریز
اعزام کاروان راهیان نور شهرستان دنا به مناطق عملیاتی
کاهش ۴۰ درصد بارندگی، سهم آب کشاورزی را به ۵۱ میلیارد رساند
پروژه انتقال آب از سد طالقان تا ضیاءآباد؛ گامی راهبردی برای تأمین آب شرب غرب استان قزوین
تاکید ایران و مصر بر گسترش همکاری‌های فنی و تخصصی حسابرسی
بررسی اجرای طرح «کلید به کلید» از گرمدره تا جوادآباد
«جامعه پرداز» از کتابخانه عمومی تا خانواده
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
یک هفته با باغ کتاب
لزوم ترویج هر چه بیشتر فرهنگ فاطمی در جامعه
هفته نوجوان و یاد شهدای دانش آموز
گردهمایی پیشکسوتان و مدیران هیات مذهبی تهران
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۹ آبان ۱۴۰۴
درخشش بدمینتون‌بازان قمی در رقابت‌های رنکینگ کشوری بوشهر
بازدید اعضاء کمیسیون امنیت ملی مجلس از محل جنایت رژیم صهیونیستی در قصرشیرین
کشف ۱۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در رضوانشهر
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
برپایی اردو‌های هویتی و مهارتی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
آتش‌بس غزه شکننده است
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
نبرد ۱۲ روزه نشان داد پدافند غیرعامل ضروری و تکلیف‌ملی است
روایتی کوتاه از کنگره بزرگداشت آیت‌الله ملک‌حسینی (ره)
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)