• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۱۶۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

بخش سیمینه به کانون توسعه اقتصادی بوکان تبدیل می‌شود

 فرماندار بوکان از اجرای طرح‌های زیربنایی، تشکیل کارگروه‌های تخصصی و احداث نواحی صنعتی در کنار نیروگاه ۴۰ مگاواتی بر ای توسعه صنعتی و کشاورزی بخش سیمینه خبرداد.

بخش سیمینه به کانون توسعه اقتصادی شهرستان تبدیل می‌شود

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  فرماندار شهرستان بوکان در جلسه شورای اداری این شهرستان که در شهر سیمینه برگزار شد، با تأکید بر اهمیت بخش سیمینه به عنوان دروازه توسعه شهرستان گفت: با اجرای طرح‌های زیربنایی، تشکیل کارگروه‌های تخصصی و احداث نواحی صنعتی در کنار نیروگاه ۴۰ مگاواتی، سیمینه به محور توسعه صنعتی و کشاورزی شهرستان تبدیل خواهد شد.

خشایار صنعتی درادامه  احداث نیروگاه ۴۰ مگاواتی برق در بخش سیمینه را یکی از نقاط قوت در توسعه شهرستان عنوان کرد و گفت:این پروژه با همکاری اداره منابع طبیعی، شرکت شهرک‌های صنعتی و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط در دستور کار قرار گرفته است و با اجرای آن، زیرساخت‌های انرژی منطقه تقویت و مسیر توسعه صنعتی شهرستان هموار خواهد شد.

صنعتی درادامه بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌ها در مسیر خدمت‌رسانی مؤثر به مردم تأکید کرد و افزود: بخش سیمینه به‌دلیل موقعیت جغرافیایی، ظرفیت‌های کشاورزی و صنعتی، و سهم قابل توجه در تأمین انرژی و تولید شهرستان، باید در اولویت برنامه‌های توسعه‌ای قرار گیرد.

وی ضمن قدردانی از عملکرد مجموعه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در توسعه شریان‌های ارتباطی شهرستان، اظهار داشت؛ تأمین قیر مازاد برای اجرای پروژه‌های آسفالت در روستاها، یکی از محور‌های اصلی کاری دولت برای تداوم توسعه روستایی است که با تحقق آن در سه سال گذشته، بیش از ۶۸ روستای شهرستان از طرح‌های عمران و آبادانی بهره‌مند شدند.

فرماندار بوکان همچنین بر لزوم حضور مستقیم مدیران دستگاه‌ها در میز خدمت مردمی شهر سیمینه تأکید کرد و گفت: از این پس، حضور روسای ادارات در برنامه‌های میز خدمت الزامی است و اعزام نماینده یا کارشناس به‌جای مدیر، مورد پذیرش نخواهد بود.

وی با اشاره به مشکلات واحد‌های صنعتی فاقد پروانه در شهرستان اظهارداشت:در چارچوب کمیسیون‌های رفع موانع تولید، مشکلات این واحد‌ها باید به‌صورت دسته‌بندی‌شده احصاء و با ارائه دلایل کارشناسی در سطح استانی پیگیری شود تا زمینه قانونی فعالیت و اشتغال آنان فراهم گردد.

وی با اشاره به نقش شورا‌های اسلامی در توسعه محلی گفت:ضروری است شورا‌ها در چارچوب قانون با مطالبه‌گری هوشمندانه در مسیر توسعه شهری و روستایی گام بردارند. بخشداران نیز موظفند آسیب‌شناسی دقیقی از عملکرد و اولویت‌های مطالباتی و صنفی ادوار شورا‌ها انجام دهند تا در انتخابات آینده، مورد پیگیری، اصلاح قرار گرفته و تقویت جایگاه شورا‌ها در اولویت کاری دستگاه‌های بالادستی و مقننه قرارگیرد.
 
در ادامه امام جمعه بوکان ضمن تبریک هفته بسیج دانش‌آموزی و هفته استکبارستیزی به مردم، به تحلیل و تبیین مفهوم استکبار پرداخت و گفت: پیشروی استکبار زمانی است که مسئولین و ملت ما در انجام وظایف و تکالیف خود کوتاهی کنند و شکست استکبار نیز زمانیست که در برابر دشمنان قسم‌خورده، همچون آمریکا، اسرائیل و غاصبان جانی، بایستیم.

ماموستا ملا عباس احمدی افزود:ملت ایران همواره ملت وفادار و متدینی بوده است که از استکبار بیزار است و باید همه مسئولان و مدیران در ادارات و نهاد‌های نظام اسلامی با جدیت و رعایت اخلاق اسلامی به مردم خدمت کنند.

ماموستا احمدی افزود: مسئولان باید در کنار خدمت اداری، اخلاق اسلامی و روحیه تقوا را در تمام شئونات کاری رعایت کرده و در ارتباط با مردم مهربانی و عطوفت به خرج دهند.

 وی در ادامه برلزوم اقامه نماز در محل کار تأکید کرد و گفت: مدیران باید علاوه بر مسئولیت‌های اداری خود، به وظایف دینی و عبادی نیز توجه کنند تا در برابر خداوند متعال پاسخگو باشند.

در پایان جلسه، با حضور مسئولان شهرستان، ماموستا اسماعیل محمودی با ابلاغ حکم رسمی، به‌عنوان امام جمعه شهر سیمینه معرفی گردید، همچنین از زحمات و خدمات ارزشمند ماموستا مظفر شریفی، امام جمعه موقت پیشین این شهر، با اهدای لوح سپاس تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)