• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰
خوزستان » اجتماعی
معاون اجرایی رئیس‌جمهور؛

بانک‌ ها به وظیفه خود در سرمایه گذاری و حمایت از تولید عمل کنند

قائم پناه در نشست با مدیران عامل بانک‌های خوزستان بر لزوم بازگشت بانک‌ها به وظیفه اصلی خود که حمایت از تولید و سرمایه گذاری در این حوزه است، تاکید کرد.

بانک‌ ها به وظیفه خود در سرمایه گذاری و حمایت از تولید عمل کنند
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، نشست معاون اجرایی رئیس‌جمهور با مدیران عامل بانک‌های خوزستان با حضور محمدرضا موالی زاده، استاندار، جمعی از مدیران بانکی و رؤسای دستگاه‌های اقتصادی برگزار شد.
 
در این نشست، موضوعات مهمی از جمله انتقال حساب شرکت‌های بزرگ به استان و پرداخت سریع‌تر تسهیلات مصوب سفر ریاست‌جمهوری به خوزستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور نیز در این نشست با تأکید بر لزوم بازگشت بانک‌ها به وظیفه اصلی خود در حمایت از تولید گفت: بانک‌ها باید مشخص کنند چه میزان از منابع خود را می‌توانند به پرداخت تسهیلات در استان اختصاص دهند، وام یعنی سرمایه‌گذاری در تولید، نه بنگاه‌داری. هر بانکی که وارد بنگاه‌داری شده، شکست خورده است؛ همان‌طور که نمونه اخیر آن در مورد یکی از بانک‌ها مشاهده شد.
 
وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به خوزستان افزود: براساس برنامه دولت، یازده همت تسهیلات برای ۲۴۷ طرح در نظر گرفته شده است، اما روند پرداخت‌ها رضایت‌بخش نیست و اجرای مصوبات با تأخیر مواجه شده است، بخشی از این تأخیر به ضعف در معرفی طرح‌ها از سوی دستگاه‌های استانی بازمی‌گردد که باید جبران شود.
 
محمدرضا موالی زاده در این نشست با اشاره به سفر دو روزه معاون اجرایی رئیس‌جمهور به استان و بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و اقتصادی، اظهار داشت: در جریان این سفر، از نزدیک ظرفیت‌ها و مشکلات استان مورد بررسی قرار گرفت. در کنار زحمات ارزشمند بانک‌ها، متأسفانه کم‌کاری‌هایی نیز وجود داشته است که نیاز به اصلاح دارد.
 
وی افزود: براساس مصوبات دولت و مصوبه سفر رئیس‌جمهور، یازده و نیم همت (۱۱.۵ هزار میلیارد تومان) تسهیلات برای طرح‌های اقتصادی استان خوزستان در نظر گرفته شده بود، اما برخی بانک‌ها تاکنون در پرداخت این تسهیلات کوتاهی کرده‌اند. این موضوع بسیار مهم است و باید با جدیت پیگیری شود.
 
موالی زاده با انتقاد از خروج منابع مالی استان توسط برخی بانک‌ها گفت: بانک‌هایی که منابع خود را از استان خارج می‌کنند، نمی‌توانند در زمان نیاز از ما انتظار حمایت داشته باشند، همچنین برخی بانک‌های خصوصی نیز خود را خارج از تعهدات استانی می‌دانند، در حالی که باید در مسیر توسعه استان نقش‌آفرینی کنند.
 
در ادامه، ضیایی، رئیس صندوق کارآفرینی امید کشور نیز با اشاره به نقش این صندوق در توسعه مناطق محروم، بیان داشت: صندوق کارآفرینی امید با هدف گسترش نظام مالی خرد و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی کوچک فعالیت می‌کند.
 
وی می‌گوید: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۰ هزار طرح اشتغال‌زا با ارزش بیش از ۷۱ هزار میلیارد ریال در کشور اجرا شده و در خوزستان نیز تاکنون ۶۷ صندوق خرد روستایی تأسیس و حمایت شده است.
 
در پایان این نشست، مقرر شد بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط با هماهنگی معاونت اقتصادی استانداری، برنامه زمان‌بندی اجرای کامل مصوبات سفر ریاست‌جمهوری را تدوین و تا پایان سال جاری گزارش پیشرفت طرح‌ها را ارائه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر منطقه ۳ کشور
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)