• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۴۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۸
اقتصادی » اقتصاد کلان

وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است

وزیر امور اقتصادی و دارایی، کسری بودجه را ریشه اصلی تورم در کشور دانست و گفت: در تدوین بودجه سال آینده، به دنبال این هستیم کسری بودجه را از طریق کم کردنِ هزینه‌های غیرضروری دولت، استفاده بهینه از منابع و نیز افزایش درآمد‌ها به حداقل برسانیم.

وزیر اقتصاد: اقداماتی برای رفع کسری بودجه آغاز شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعلی مدنی‌زاده شامگاه پنجشنبه در پایان سفر دو روزه خود به جزیره کیش در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی در خصوص نحوه جبران کسری بودجه احتمالی سال آینده افزود: تورم موجود در اقتصاد، مردم را به شدت آزار میدهد و نیز رکود اقتصادی که یک بخش آن به کسری بودجه برمی‌گردد.

وی با بیان این که اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است،بیان کرد: در تدوین بودجه سال آینده، با تأکید رئیس‌جمهور و تیم اقتصادی دولت، به دنبال این هستیم که تا جای ممکن، کسری بودجه را از طریق کم کردنِ هزینه‌های غیرضروری دولت، استفاده بهینه از منابع و نیز افزایش درآمد‌ها به حداقل برسانیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص جبران کسری بودجه از طریق طرح مولد سازی نیز اظهار کرد: مولد سازی یکی از اَبَر طرح های وزارت اقتصاد است که از طریق آن مجموعه دارایی‌های راکد دولت در چرخه عملیاتی دولت وارد شده و کسری بودجه به این وسیله کاهش می‌یابد.

وی در ادامه از فعال شدن دوباره نزدیک به یک میلیون و یکصد هزار میلیارد ریال از ۲۲ طرح سرمایه‌گذاری عملیاتی نشده در جزیره کیش خبر داد و گفت: مشکلات تعداد ۱۳ طرح بزرگ سرمایه گذاری دیگر نیز در حال رفع و فعال سازی دوباره است.

مدنی زاده همچنین افزود: طی یک سال گذشته، معادل ۴۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داخلی و حدود ۱۵۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری خارجی در جزیره کیش جذب شده است.

وی در ادامه با اشاره به بررسی تمام موانع قانونی، آیین‌نامه‌ای و مدیریتی موجود در مسیر فعالیت درست مناطق آزاد طی شب و روز اخیر و سفر خود به جزیره کیش اظهار کرد: لایحه‌ای که از چند ماه قبل در مورد رفع موانع قانونی و مدیریتی مناطق آزاد توسط دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تهیه شده بود، مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که هر چه زودتر به مجلس ارسال شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: این لایحه، هفته گذشته در کمیسیون تخصصی شورای عالی مناطق آزاد، بررسی و جمع بندی شده و بعد از اصلاحاتی که طی هفته آتی در وزارت اقتصاد بر روی آن صورت خواهد گرفت، به ترتیب، برای شورای عالی و هیئت دولت ارسال خواهد شد و در ادامه به مجلس تقدیم می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم اعمال یکسری اصلاحات مدیریتی، علاوه بر اصلاحات قانونی در زمینه فعالیت‌های مناطق آزاد تجاری و صنعتی اظهار کرد: من در ابتدای شروع به کار، از مجموعه دبیرخانه مناطق آزاد خواستم که روی مسأله طرح تحول مناطق آزاد کار کنند و هم اکنون این طرح آماده شده و طی جلسه‌ای با مدیران عامل مناطق آزاد، قرار بر این شد که سیاست‌های راهبردی مندرج در این طرح، متناسب با هر کدام از مناطق آزاد، به صورت عملیاتی، با بهره‌گیری از کمک شرکت‌های مشاوره‌ای استخراج شود.

مدنی زاده همچنین گفت: نتیجه این کار، تبدیل به سند راهبردی جامعی خواهد شد که تصویر پنج سال آینده تک تک مناطق آزاد ما را شکل خواهد داد.

وی در ادامه در پاسخ به سؤال واگذاری شرکت هواپیمایی کیش ایر به بخش خصوصی نیز اظهار کرد: شرکت هواپیمایی کیش ایر، بنا بر قانون، در مسیر خصوصی سازی قرار گرفته و برای لغو آن، باید موضوع در شورای عالی مناطق آزاد مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت تأیید و تصویب آن توسط دولت، از فرآیند واگذاری خارج خواهد شد.

در سفر سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به جزیره کیش، پنج طرح فرودگاه بین المللی کیش با مجموع سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیارد ریالی طی آیینی افتتاح شد.

در این آیین، باند جنوبی، ساختمان برج مراقبت و تکنیکال بلاک، روشنایی باند با یک هزار و ۴۶۰ چراغ، سامانه ناوبری هوایی دی. وی. او. آر و سامانه ناوبری فرودگاهی آی. ال. اس کت۲ به بهره‌برداری رسید.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنیندر این سفر سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش را که امکان ثبت‌نام برای متقاضیان بومی فاقد مسکن جزیره کیش، فراهم می‌کند، رونمایی کرد.

در سفر سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، نشست تخصصی با فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و مدیران منطقه آزاد کیش برگزار و در چارچوب برنامه‌های میدانی دولت، بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و توسعه‌ای مناطق آزاد و حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)