• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۴۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۸
اقتصادی » اقتصاد کلان

وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است

وزیر امور اقتصادی و دارایی، کسری بودجه را ریشه اصلی تورم در کشور دانست و گفت: در تدوین بودجه سال آینده، به دنبال این هستیم کسری بودجه را از طریق کم کردنِ هزینه‌های غیرضروری دولت، استفاده بهینه از منابع و نیز افزایش درآمد‌ها به حداقل برسانیم.

وزیر اقتصاد: اقداماتی برای رفع کسری بودجه آغاز شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعلی مدنی‌زاده شامگاه پنجشنبه در پایان سفر دو روزه خود به جزیره کیش در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی در خصوص نحوه جبران کسری بودجه احتمالی سال آینده افزود: تورم موجود در اقتصاد، مردم را به شدت آزار میدهد و نیز رکود اقتصادی که یک بخش آن به کسری بودجه برمی‌گردد.

وی با بیان این که اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است،بیان کرد: در تدوین بودجه سال آینده، با تأکید رئیس‌جمهور و تیم اقتصادی دولت، به دنبال این هستیم که تا جای ممکن، کسری بودجه را از طریق کم کردنِ هزینه‌های غیرضروری دولت، استفاده بهینه از منابع و نیز افزایش درآمد‌ها به حداقل برسانیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص جبران کسری بودجه از طریق طرح مولد سازی نیز اظهار کرد: مولد سازی یکی از اَبَر طرح های وزارت اقتصاد است که از طریق آن مجموعه دارایی‌های راکد دولت در چرخه عملیاتی دولت وارد شده و کسری بودجه به این وسیله کاهش می‌یابد.

وی در ادامه از فعال شدن دوباره نزدیک به یک میلیون و یکصد هزار میلیارد ریال از ۲۲ طرح سرمایه‌گذاری عملیاتی نشده در جزیره کیش خبر داد و گفت: مشکلات تعداد ۱۳ طرح بزرگ سرمایه گذاری دیگر نیز در حال رفع و فعال سازی دوباره است.

مدنی زاده همچنین افزود: طی یک سال گذشته، معادل ۴۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داخلی و حدود ۱۵۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری خارجی در جزیره کیش جذب شده است.

وی در ادامه با اشاره به بررسی تمام موانع قانونی، آیین‌نامه‌ای و مدیریتی موجود در مسیر فعالیت درست مناطق آزاد طی شب و روز اخیر و سفر خود به جزیره کیش اظهار کرد: لایحه‌ای که از چند ماه قبل در مورد رفع موانع قانونی و مدیریتی مناطق آزاد توسط دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تهیه شده بود، مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که هر چه زودتر به مجلس ارسال شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: این لایحه، هفته گذشته در کمیسیون تخصصی شورای عالی مناطق آزاد، بررسی و جمع بندی شده و بعد از اصلاحاتی که طی هفته آتی در وزارت اقتصاد بر روی آن صورت خواهد گرفت، به ترتیب، برای شورای عالی و هیئت دولت ارسال خواهد شد و در ادامه به مجلس تقدیم می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم اعمال یکسری اصلاحات مدیریتی، علاوه بر اصلاحات قانونی در زمینه فعالیت‌های مناطق آزاد تجاری و صنعتی اظهار کرد: من در ابتدای شروع به کار، از مجموعه دبیرخانه مناطق آزاد خواستم که روی مسأله طرح تحول مناطق آزاد کار کنند و هم اکنون این طرح آماده شده و طی جلسه‌ای با مدیران عامل مناطق آزاد، قرار بر این شد که سیاست‌های راهبردی مندرج در این طرح، متناسب با هر کدام از مناطق آزاد، به صورت عملیاتی، با بهره‌گیری از کمک شرکت‌های مشاوره‌ای استخراج شود.

مدنی زاده همچنین گفت: نتیجه این کار، تبدیل به سند راهبردی جامعی خواهد شد که تصویر پنج سال آینده تک تک مناطق آزاد ما را شکل خواهد داد.

وی در ادامه در پاسخ به سؤال واگذاری شرکت هواپیمایی کیش ایر به بخش خصوصی نیز اظهار کرد: شرکت هواپیمایی کیش ایر، بنا بر قانون، در مسیر خصوصی سازی قرار گرفته و برای لغو آن، باید موضوع در شورای عالی مناطق آزاد مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت تأیید و تصویب آن توسط دولت، از فرآیند واگذاری خارج خواهد شد.

در سفر سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به جزیره کیش، پنج طرح فرودگاه بین المللی کیش با مجموع سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیارد ریالی طی آیینی افتتاح شد.

در این آیین، باند جنوبی، ساختمان برج مراقبت و تکنیکال بلاک، روشنایی باند با یک هزار و ۴۶۰ چراغ، سامانه ناوبری هوایی دی. وی. او. آر و سامانه ناوبری فرودگاهی آی. ال. اس کت۲ به بهره‌برداری رسید.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنیندر این سفر سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش را که امکان ثبت‌نام برای متقاضیان بومی فاقد مسکن جزیره کیش، فراهم می‌کند، رونمایی کرد.

در سفر سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، نشست تخصصی با فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و مدیران منطقه آزاد کیش برگزار و در چارچوب برنامه‌های میدانی دولت، بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و توسعه‌ای مناطق آزاد و حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم آیینی عصر شعر یلدایی در فریدونشهر
فعالیت ۵۳ مزرعه ماهی سردابی و گرمابی در ملایر
هدف‌گذاری پتروشیمی برای ظرفیت ۱۳۰ میلیون تنی در برنامه هفتم
سنت چله بران عروس در بین عشایر مغان
بویین میاندشت ، سردترین نقطه کشور با منفی ۲۱ درجه
معرفی اعضای کمیته فنی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد
ظرفیت خالی ۲۰ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به‌دلیل کمبود خوراک
کشف ۷ میلیارد لوازم خانگی فاقد مجوز در مهر
تجلیل استاندار خوزستان از مقام مادران توان‌یاب
هشدار در خصوص یخ زدگی کنتور‌ها در شهر بهمن در شهرستان آباده
برگزاری همایش مدیریت مصرف انرژی با مشارکت صنعت پتروشیمی
فراخوان مشمولان اعزامي پايه خدمتي دی ماه ۱۴۰۴
بزرگداشت آیت الله شاهچراغی در تهران
بیش از ۳۴۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی ماه جاری در نقده
دعوت از ۱۶ بازیکن برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در فراشبند
تجلیل از مرزبانان در نقطه صفر مرزی سلماس در آستانه شب یلدا
شب نشینی یلدا در بین عشایر فسا
هم‌اکنون آرامش در سطح استان برقرار است
اهدای جهیزیه به نوعروسان مددجو در اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
نشست بررسی راهکار‌های وحدت حوزه و دانشگاه در رشت  (۱ نظر)