• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
بوشهر » سیاسی

وحدت ملی عامل مهم خنثی سازی همه توطئه هاست

امام جمعه موقت بوشهر گفت: همدلی و اتحاد نعمتی الهی است که در سایه حفظ آن همه توطئه‌ها خنثی می‌شود.

وحدت ملی عامل مهم خنثی سازی همه توطئه هاست
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ حجت الاسلام علی اکبر اسماعیلی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بوشهر گفت: غفلت از تاریخ، ملتی را اسیر دست استکبار می‌کند و نمونه روشن آن، تحریف وقایع مهمی، چون ۱۳ آبان است.
 
وی گفت: دشمنی آمریکا و غرب با پیشرفت ایران صرفاً نمایشی نیست و باید با بازخوانی این تجربه تاریخی، بر مقاومت ملی افزود.
 
اسماعیلی ضمن هشدار نسبت به خدشه وارد کردن بر اتحاد ملی و تطهیر چهره آمریکا و غرب در میان نخبگان و دانش‌آموزان، گفت: غرب نه تنها در گذشته بلکه امروز نیز همچنان با پیشرفت‌های علمی و مقاومت ملت ایران دشمنی می‌ورزد و با جنگ‌های رسانه‌ای، ترور دانشمندان و فشار‌های اقتصادی دنبال بازداشتن ملت از مسیر استقلال و آرمان‌های اسلامی است.
 
وی از نظام آموزشی خواست موضوع اسناد لانه جاسوسی و کارشکنی‌های آمریکا علیه استقلال ایران را به صورت جدی وارد متون درسی کند تا نسل جدید از تکرار بازی‌های رسانه‌ای و روایت‌های معکوس مصون باشد.
 
امام جمعه موقت بوشهر با اشاره به ۱۳ آبان و تسخیر لانه جاسوسی وظیفه همه آحاد جامعه به‌ویژه جوانان و دانش‌آموزان را مطالعه روایت‌های اصیل انقلاب دانست و با انتقاد از تلاش بعضی رسانه‌ها و جریان‌های داخلی برای معکوس جلوه دادن آغازگر دشمنی‌ها، تأکید کرد: اسناد کودتای ۲۸ مرداد و مدارک انقلاب اسلامی به وضوح نشان می‌دهد که آغازگر خصومت‌ها و جنایت‌ها رژیم جنایتکار آمریکا بوده است.
 
امام جمعه موقت بوشهر با اشاره به وقایع «جنگ ۱۲ روزه» اخیر و حملات شدت یافته اسرائیل و آمریکا علیه محور مقاومت، تأکید کرد: چهره جنایتکار آمریکا و متحدانش برای ملت ایران و تمام دنیا بار دیگر عیان و حقانیت شعار‌های انقلاب و رهبر معظم انقلاب آشکارتر از همیشه شد.
 
اسماعیلی با بیان اینکه دشمنان ملت ایران در این جنگ همه توان تبلیغاتی و نظامی را برای ایجاد اغتشاش و تضعیف موجودیت کشور به میدان آوردند، گفت: هدف اصلی آنان بستن پرونده جمهوری اسلامی و جلوگیری از پیشرفت علمی و فناورانه کشور بوده است.
 
وی افزود: در پی این وقایع و کشتار مردم بی‌گناه و ترور دانشمندان، برای نسل جدید و افکار عمومی روشن شد که غرب و جبهه استکبار تحمل ایران قوی را در منطقه ندارند و بهانه‌گیری‌ها و فشار‌ها هرگز صرفاً بهانه سیاسی نیست، بلکه برای توقف حرکت علمی و اقتدار جمهوری اسلامی است.
 
خطیب نماز جمعه بوشهر، با هشدار نسبت به موج جدید جنگ روانی و تبلیغاتی دشمن پس از شکست نظامی، افزود: برخی جریان‌های غرب‌زده و پادو‌های رسانه‌ای نظام سلطه بار دیگر به میدان آمده‌اند تا نسخه تسلیم، سازش و عقب‌نشینی در برابر زیاده‌خواهی آمریکا را تئوریزه و عادی‌سازی کنند.
 
وی با اشاره به اینکه برخی افراد با رویکرد واقع‌بینانه و مرعوب خود از هیاهو‌های رسانه‌ای غرب، مقصر اصلی مشکلات را ملت و نظام می‌دانند و به دنبال کمرنگ جلوه دادن دشمنی‌های آشکار و انکار نقش‌آفرینی آمریکا در این توطئه‌ها هستند افزود: ثبات اجتماعی و اقتدار ملی امروز ملت ایران، حاصل اعتماد به شعار‌های اصیل انقلابی، حرکت در مسیر هدایت‌های مقام معظم رهبری و هوشیاری در برابر نسخه‌های نخ‌نمای غربی است.
 
 اسماعیلی به مسئولان و نخبگان سیاسی و رسانه‌ای توصیه کرد: همچون گذشته، اتحاد مقدس و ملی را، چون امانت الهی حفظ کنند و اجازه رخنه افراد نفوذی در مناصب رسانه‌ای و سست شدن جبهه مطالبه‌گری برای توسعه را ندهند.
 
وی همدلی رسانه‌ها و مدیران برای پیگیری مسائل زیرساختی نظیر راه‌آهن، آبرسانی و اشتغال را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: برای جلوگیری از گرانی کالا‌ها باید مسئولان تدبیر و پیگیری کنند چراکه زندگی با مشکلات مواجه کرده و مردم در رنج هستند.
خطیب نماز جمعه بوشهر با بیان اینکه برخی انتصاب‌ها در پست‌های حساس رسانه‌ای، زمینه نفوذ جریان‌های غیرهمسو با نظام را ایجاد کرده افزود: برخی رسانه‌های رسمی حتی به دستاورد‌های همین دولت بی‌اعتقادند و با اقدامات و گفتار خود مانع تحقق اهداف دولت می‌شوند.
 
امام جمعه موقت بوشهر با اشاره به لزوم صیانت از فرهنگ اسلامی، حمایت از سرمایه‌گذار داخلی، کاهش فشار‌های اقتصادی بر مردم و اهتمام به مسئله بارش باران و تضرع و استغفار در برابر مشکلات اقلیمی، تأکید کرد: راه نجات کشور در تقویت هویت ملی دینی، مقابله با نفوذ فرهنگی و استمرار هوشیاری تاریخی ملت ایران است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)