• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۳۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

امام جمعه شهرکرد: روحیه استکبارستیزی ملت ایران زنده بماند

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: روحیه استکبارستیزی ملت ایران باید به عنوان یکی از شعائر انقلاب اسلامی زنده و ماندگار بماند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام فاطمی در نشست هماهنگی برگزاری برنامه‌های گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان اظهار داشت: ۱۳ آبان روزی بزرگ و مهمی برای کشور و نظام اسلامی است که باید هر سال با شکوه بیشتری برگزار شود.

وی افزود: مناسبت‌های ملی و مذهبی ما، به‌ویژه ۱۳ آبان که روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است، یادآور مقاومت ملت ایران در برابر سلطه‌طلبی قدرت‌های جهانی است.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به رویداد ۱۳ آبان ۱۳۵۸ گفت: در آن روز، دانشجویان پیرو خط امام با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، مرکز توطئه‌چینی و طراحی نقشه‌های شوم علیه کشور را به تصرف خود درآوردند و این حرکت انقلابی به نمادی از ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی تبدیل شد.

فاطمی گفت: روز ۱۳ آبان نماد استکبارستیزی است و باید این شعار و روحیه انقلابی در جامعه حفظ شود، چرا که جزو شعائر انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

به گفته وی، این روحیه مقاومت و استقامت از اسلام و اهل‌بیت (ع) الهام گرفته و در قلب ملت ایران نهادینه شده است.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در قرآن کریم آمده است «هر کس شعائر الهی را گرامی بدارد، نشانه تقوای قلب اوست» و ما باید با الهام از این آموزه، ارزش‌های انقلابی و دینی خود را زنده نگه داریم چراکه این رشادت‌ها و فداکاری‌ها سرمایه‌ای عظیم برای کشور است و نباید فراموش شود.

فاطمی با تاکید بر اهمیت نقش دانش‌آموزان در آینده کشور گفت: جوانان و نوجوانان ثروت واقعی و سرمایه ملی کشور هستند و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، از هر معدن و ذخایری ارزشمندتر هستند و اگر در تربیت و رشد فکری و فرهنگی این قشر سرمایه‌گذاری نکنیم، کشور دچار زیان و خسارت می‌شود.

وی با اشاره به شرایط فرهنگی جامعه افزود: اوضاع فرهنگی کشور به‌واسطه تهاجم فرهنگی دشمنان در وضعیت خوبی قرار ندارد، اما ما ناامید نیستیم و با امید، ایمان و برنامه‌ریزی باید در مسیر روشنگری و آگاهی‌بخشی حرکت کنیم.

امام جمعه شهرکرد تأکید کرد: لازم است در گرامیداشت ۱۳ آبان تنها به نصب بنر و پرچم اکتفا نشود، بلکه برنامه‌های تبیینی و فرهنگی در مدارس و مراکز آموزشی برگزار شود تا دانش‌آموزان با هویت ایرانی و اسلامی خود بیش از پیش آشنا شوند.

فاطمی با قدردانی از توجه ویژه رییس‌جمهور به حوزه آموزش و پرورش و عدالت آموزشی گفت: برچیده شدن مدارس کانکسی و سنگی اقدامی مهم و امیدبخش است که امید می‌رود نتایج خود را در کشور نشان دهد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری هم در این نشست با اشاره به جزییات برنامه‌های ۱۳ آبان در شهرکرد اعلام کرد: راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ساعت ۱۰ صبح از میدان بسیج به سمت مصلای بزرگ امام خمینی (ره) آغاز می‌شود و در انتهای بلوار شریعتی، مقابل فروشگاه اتکا، اجتماع بزرگ مردمی برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام سید بصیر موسوی افزود: سخنران این مراسم حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه، نماینده مجلس شورای اسلامی و مشاور رییس مجلس در امور روحانیت است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)