• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۴۲۶۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
اردبیل » اجتماعی

برگزاری مانور تمام عیار ترکیبی صلابت سبلان در خلخال

مانور تمام عیار ترکیبی استان اردبیل با عنوان "صلابت سبلان" در شهرستان خلخال برگزار شد.در این مانور آمادگی ارگان های مختلف مدیریتی، خدماتی و امدادی در شرایط بحرانی ارزیابی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل به منظور حفظ آمادگی لازم جهت مقابله با شرایط اضطراری و دستیابی به بهترین راهکار جهت حفظ و نجات جان نیروی انسانی، مانور مقابله با شرایط بحران و حادثه در منطقه زرتشت آباد شهرستان خلخال با جدیت مطلوب برگزار گردید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

علیرضا علیپور، مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل  اظهار کرد: در این رزمایش که از ساعت هفت صبح با حضور نیرو‌ها و اکیپ‌های امدادی و خدمات رسان در منطقه زرتشت‌آباد خلخال برگزار شد، بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ نفر نیروی انسانی با استقرار در فضای تعیین شده، سعی کردند با تجهیزات و امکانات خود توانشان را به نمایش بگذارند.

وی افزود: در کنار حضور ۲ هزار و ۳۰۰ نفر نیروی انسانی از دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف، ۶۰۰ دستگاه خودرو و تجهیزات نیز در محل حاضر شدند که شامل خودرو‌های سنگین، نیمه‌سنگین، امدادی، کمک امدادی و همچنین آمبولانس و سایر تجهیزات بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل تصریح کرد: ما در این رزمایش موفق شدیم نقاط ضعف و کاستی خود را به صورت دقیق مورد رصد و پایش قرار داده و شرایط بهتری را در ارزیابی اکیپ‌ها، دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف نظاره‌گر باشیم.

علیپور گفت: هر چند استان اردبیل جز ۱۰ استان حادثه‌خیز کشور با وقوع بلایای طبیعی و غیرطبیعی است، اما هماهنگی دستگاه‌ها به نحوی است تا با کمترین خسارت در صورت بروز مشکلات شرایط پایداری را در امدادرسانی شاهد باشیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما از توان نیرو‌های امداد و نجات از استان‌های همجوار آذربایجان شرقی و استان گیلان بهره بردیم و شهرداری منطقه ۹ تهران نیز که به عنوان منطقه معین این استان محسوب می‌شود، در این مانور حاضر شده و پشتیبانی‌های لازم را انجام داد.

برگزاری مانور تمام عیار ترکیبی صلابت سبلان در منطقه خلخال اردبیل

مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل اضافه کرد: همه دستگاه‌های اجرایی، نظامی، انتظامی و امنیتی در کنار اکیپ‌های امداد و نجات و سایر دستگاه‌ها با تجهیزات و امکانات مناسب در این رویداد حاضر شدند تا بتوانند شرایط بهتر امدادی، خدماتی و انتظامی را به نمایش بگذارند.

علیپور بیان کرد: در این مانور فرماندار خلخال، اعضای ستاد پیشگیری و هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان حاضر شدند تا در کنار سایر مسئولان، تمرین عملیات امدادی به حادثه‌دیدگان، احصای فرآیند‌های خدمت‌رسانی و ارزیابی آمادگی دستگاه‌ها را در قالب این برنامه انجام دهند.

وی در ادامه یادآور شد: همزمان با برگزای این رزمایش که به صورت ترکیبی و به صورت تمام عیار با نام صلابت سبلان برگزار شد، رزمایش پشتیبانی توزیع برق استان نیز برگزار شد تا در شرایط اضطرار برق‌رسانی به دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف به ویژه مجموعه‌های حساس و خطیر نظیر بیمارستان‌ها را شاهد باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل تصریح کرد: در این رزمایش نیز نحوه فعالیت دستگاه‌های مولد اضطرار برق مورد ارزیابی قرار گرفته و شرکت‌کنندگان سعی کردند تا با نحوه فعالیت و پشتیبانی‌های لازم در این حوزه بیشتر آشنایی پیدا کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)