• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۴۵۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
ورزشی » فوتبال و فوتسال

اسکوچیچ: مقابل الشرطه بازی دشواری خواهیم داشت

سرمربی تیم فوتبال تراکتور ایران پیش از دیدار با الشرطه عراق گفت: نباید حریف را دست کم بگیریم، چون بازی دشواری در پیش خواهد بود.

اسکوچیچ: مقابل الشرطه بازی دشواری خواهیم داشت

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم فوتبال تراکتور ایران در نشست خبری قبل از این بازی اظهار کرد: برای بازی فردا پر انگیزه هستیم. می‌دانیم این بازی اهمیت زیادی دارد. الشرطه تیم بسیار خوبی است. به نتایج‌شان نگاه نکنید. می‌دانیم که بازی سخت و پایاپایی خواهیم داشت. ایگور [پوستونسکی]و [محمد]نادری را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم.
 
او ادامه داد: انتظار دارم هوادران بعد از مدت طولانی که در کنار ما نبودند ورزشگاه را پر کنند. حریف را دست کم نگیرید، چون بازی سختی در پیش خواهد بود.
 
سرمربی تراکتور درباره زمان بازگشت ایگور پوستونسکی از مصدومیت گفت: مصدومیتش جزئی نیست. انتظار داریم هر چه زودتر بتواند برگردد. پروسه برگشتن از مصدومیت برای هر بازیکن متفاوت است. مصدومیت ایگور جزئی و کوچک نیست. در مورد نادری هم کادر پزشکی در بازی اخیر تایید کرده بود که می‌تواند بازی کند، اما مصدومیت مجددی برایش اتفاق افتاد، اما چندان بزرگ نیست و او دچار التهاب شده است. ایگور بازیکن مهمی است و تمام تلاشمان را می‌کنیم که برگردد.
 
او در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌ای برای دیدار با الشرطه دارد؟ گفت: سوالاتی که می‌پرسید تکراری است و من هم مجبورم پاسخ‌های تکراری بدهم؛ قطعا ما در مورد برنامه و جزئیات کاری که می‌خواهیم فردا انجام دهیم اینجا صحبت نمی‌کنیم.
 
او ادامه داد: همانطور که گفتم الشرطه تیمی است که از بازیکنان مستعدی بهره می‌برد. عملکرد خوبی داشتند و در هر بازی موقعیت‌های زیادی ایجاد می‌کند و نباید فقط به نتایج این تیم نگاه کرد. تیم بسیار خطرناکی است و ما هم برنامه خودمان را برای کنترل این تیم خواهیم داشت. تا جایی که می‌توانیم سعی می‌کنیم آنها را کنترل کنیم ولی هر تیم هم نقاط ضعف خودش را دارد.
 
مهدی تارتار معتقد بود تراکتور مدعی قهرمانی در آسیاست، آیا شما به قهرمانی در لیگ نخبگان هم فکر می‌کنید؟ سرمربی تراکتور در پاسخ به این پرسش بیان کرد: اول از همه از آقای تارتار تشکر می‌کنم بابت اظهارات مثبتی که در مورد ما داشت. قطعا با احترام به رقبا، ما نهایت بلند پروازی را داریم. باید بدانیم که بازی یک طرفه و فقط دست ما نیست و رقیب هم کیفیت خودش را دارد ولی تلاش‌مان را برای رسیدن به بلند پروازی‌های‌مان انجام خواهیم داد و سعی می‌کنیم خودمان را در زمین ثابت کنیم.
 
او اضافه کرد: این را هم بدانید که این رقابت با دفعات قبل متفاوت است. تیم‌های حریف بازیکنان خارجی زیادی دارند و مثل سال‌های گذشته نیست. شاید قبلا دو، سه بازیکن خارجی داشتند ولی الان همه تیم‌شان بازیکن خارجی است. کیفیت‌ها تغییر کرده و اینکه سطح دو لیگ قهرمانان را با لیگ نخبگان مقایسه کنیم چندان منطقی نیست.
 
سرمربی تراکتور در پاسخ به این سوال که تیمش بعد از بازی با پرسپولیس فرصت کمی برای آماده سازی جهت دیدار با الشرطه داشته و آیا خود او و تیمش از نظر جسمی و ذهنی برای این مسابقه آماده‌اند؟ گفت: امیدوارم این اتفاق افتاده باشد. سعی کردیم روی ریکاوری بچه‌ها کار کنیم. همه آنها شرایط بازی را دارند. ما هم انتظار داریم به نحو احسن بازیکنان آماده شوند. انتظار بزرگتر از هواداران است که فردا در ورزشگاه باشند. مطمئن باشند هر کاری از دست‌مان بربیاید برای خوشحالی آنها انجام می‌دهیم. در مورد ریکاوری هم فقط چند ساعتی طول کشید تا خودم را پیدا کنم. گاهی لازم است از خودتان واکنش نشان دهید تا کسی فکر نکند که ساده لوح هستید.
 
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته چهارم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ فردا (دوشنبه ۱۲ آبان) پذیرای الشرطه عراق خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)