• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۴۷۹۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
اقتصادی » آب و انرژی

آغاز عملیات اجرایی ۹۱۷ مگاوات طرح نیروگاه‌های تجدیدپذیر؛ فردا

معاون وزیر نیرو گفت: آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، فردا (دوشنبه) با حضور برخط رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

افتتاح عملیات اجرایی ۹۱۷ مگاوات طرح نیروگاه‌های تجدیدپذیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «محسن طرزطلب» گفت: آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، در مجموع با ظرفیت ۹۱۷ مگاوات و سرمایه‌گذاری ۱۶ هزار و ۵۸۷ میلیارد تومان، روز دوشنبه ۱۲ آبان‌ماه با حضور برخط رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

وی افزود: این طرح‌ها شامل افتتاح ۱۱۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی و ۶۰ مگاوات طرح‌های بهینه‌سازی مصرف برق است که آماده بهره‌برداری هستند و همچنین آغاز عملیات اجرایی ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی و ۵۲۰ مگاوات طرح‌های بهینه‌سازی مصرف برق در نقاط مختلف کشور را دربرمی‌گیرد.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) با اشاره به مسئولیت اجتماعی برای اجرای طرح‌های توسعه انرژی پاک در مناطق کمتر برخوردار کشور اظهار کرد: در این مرحله، تجهیز ۵۰۰۰ خانوار در مناطق محروم کشور به نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با همکاری کمیته امداد امام خمینی آغاز می‌شود؛ این طرح با ظرفیت ۲۵ مگاوات و ارزش سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان اجرا می‌شود.

رئیس ساتبا، مجموع ارزش سرمایه‌گذاری این طرح‌ها را ۱۶ هزار و ۵۸۷ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اجرای این طرح‌ها با مشارکت بخش خصوصی و صندوق توسعه ملی انجام می‌شود که بخش مهمی از اهداف وزارت نیرو در توسعه تولید برق پاک و افزایش بهره‌وری انرژی را محقق می‌سازد.

طرزطلب بیان کرد: با اجرای این طرح‌ها، ضمن ارتقای پایداری شبکه برق کشور، گام بلندی در جهت کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی، افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد برق ایران و تحقق سیاست‌های کلی دولت در زمینه عدالت انرژی و توسعه پایدار برداشته می‌شود.

افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی سهند 

همچنین در ادامه این مراسم، نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس F سهند در استان آذربایجان شرقی با ظرفیت کل ۴۵۱ مگاوات شامل یک واحد توربین گاز (با توان ۳۰۷ مگاوات) و یک واحد بخار (با ظرفیت ۱۴۴ مگاوات) به ارزش سرمایه‌گذاری ۳۴۷ میلیارد تومان به همراه ۱۰۹ میلیون یورو بوده که واحد گاز آن آماده افتتاح و بهره‌برداری تجاری و احداث بخش بخار آن در دست اقدام است.

این نیروگاه که با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین نیروگاهی در زمینی به مساحت ۳۲ هکتار و با هدف ارتقای بهره‌وری و کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی پاسخ‌گویی به نیاز روزافزون مصرف برق در منطقه به بهره‌برداری میرسد، می‌تواند زمینه بهبود راندمان تولید انرژی، کاهش ناترازی انرژی برق و افزایش پایداری شبکه برق شمال‌غرب کشور را فراهم آورد.

ایجاد زمینه اشتغال برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و هزار نفر به صورت غیرمستقیم از نتایج اجتماعی افتتاح و ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی سهند در استان آذربایجان شرقی است.

تصفیه‌خانه فاضلاب به همراه شبکه و خطوط جمع‌آوری فاضلاب رباط کریم

تصفیه‏‌خانه فاضلاب به همراه شبکه و خطوط جمع‌آوری فاضلاب استان تهران در شهرستان رباط کریم به ظرفیت ۲۱، ۲۸۸ مترمکعب در شبانه روز، به ارزش ۲۳۰۰ میلیارد تومان نیز از دیگر طرح‌هایی است که فردا (دوشنبه) توسط رئیس جمهور افتتاح می‌شود.

این تصفیه‌خانه که در زمینی به مساحت ۵ هکتار به بهره‌برداری خواهد رسید، امکان تولید سالانه ۸ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده با قابلیت استفاده در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات عمومی را فراهم آورده و می‌تواند جمعیتی حدود ۱۳۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار دهد.

حفاظت از منابع آب زیرزمینی، ارتقاء سطح بهداشت عمومی، تامین آب مورد نیاز بخش‌ها کشاورزی، صنعت و خدمات عمومی با استفاده از پساب تولیدی و کاهش انتشار بوی نامطبوع در منطقه از نتایج اجتماعی بهره‌برداری از این تصفیه‌خانه است.

افتتاح طرح انتقال آب از سد طالقان (آبگیر زیاران) به تصفیه‌خانه‌های آب استان‌های البرز و تهران

همچنین طرح انتقال آب از سد طالقان (آبگیر زیاران) به تصفیه خانه‌های آب استان‌های البرز و تهران به ظرفیت ۱۵۰ میلیون متر مکعب در سال به ارزش ۷۶۷۰ میلیارد تومان از دیگر طرح‌های افتتاح شده توسط ریاست جمهوری خواهد بود.

این طرح که به طول ۶۲ کیلومتر بوده می‌تواند تأمین آب آشامیدنی مورد نیاز ۳ میلیون نفر در تهران و البرز را تضمین و امکان تعمیر، نگهداری خط موجود، رسوب‌گیری و استفاده همزمان در شرایط اضطراری را فراهم کند.

جایگزینی خط انتقال فرسوده با لوله‌های به قطر ۲ متر، افزایش ظرفیت انتقال آب به استان البرز و شهر تهران در شرایط اضطرار و استفاده از تکنولوژی به روز در ساخت تجهیزات مورد نیاز با استفاده از تولیدات داخلی از نتایج اجتماعی بهره‌برداری از این طرح است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)