• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۵۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
اجتماعی » جامعه و شهری

افزایش ۱۷۵ درصدی پایش ساختمان‌های ناایمن تهران در ۴ سال اخیر

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در ابتدای دوره بیش از ۲۰ هزار ساختمان از لحاظ ایمنی حریق مورد پایش قرار گرفته بودند، اما امروز بیش از ۵۵ هزار ساختمان پایش شدند و همین موضوع، برای مناطق دستور کار جهت پیگیری ایمن‌سازی ایجاد می‌کند.

 
افزایش ۱۷۵ درصدی پایش ساختمان‌های ناایمن تهران در ۴ سال اخیر///همکار عزیز عکس کیفیت ندارد لطفا اصلاح شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مهدی بابایی با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان آتش‌نشانی چهار بیمارستان ناایمن در حال حاضر ایمن‌سازی را آغاز کرده‌اند، گفت: این اتفاق خبر خوبی‌ست و امیدواریم هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد و شاهد ایمنی مراکز درمانی باشیم.
 
وی ادامه داد: سازمان آتش‌نشانی صرفاً یک سازمان عملیاتی است و این قابلیت را ندارد که الزام مالکین به ایمن‌سازی را راهبری کند؛ لذا مناطق باید این کمک را به سازمان انجام می‌دادند.
 
بابایی با بیان اینکه الزام مالکین به ایمن‌سازی جزو وظایف مناطق ۲۲گانه نبود، یادآور شد: ما در شورا این مصوبه را تصویب و مناطق را ملزم به پیگیری ایمن‌سازی کردیم تا سازوکار‌های این موضوع در مناطق شکل بگیرد.
 
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه باید تا نزدیکترین سطح موضوع ایمن‌سازی را پیگیری می‌کردیم، گفت: با نظارت مستقیم بر مناطق و برگزاری ۴۴ جلسه در ۲۲ منطقه تهران، مدیران اجرایی مناطق نسبت به وظایف خود توجیه شدند و گزارش اقدامات در این زمینه را ارائه دادند.
 
وی افزود: ما در دور دوم نظارت بر مناطق شاهد این بودیم که موتور محرک آنها برای همکاری مستمر و منسجم با سازمان آتش‌نشانی روشن شده و اتفاق خوب این است که کمیته‌های ایمنی مناطق با حضور رؤسای ایستگاه‌ها و مناطق آتش‌نشانی و نماینده دادستان برگزار می‌شود و همین باعث افزایش سرعت ایمن‌سازی شده است.
 
بابایی با بیان اینکه مالکان بیش از ۲ هزار ساختمان پرخطر در دوره ششم مدیریت شهری ملزم به ایمن‌سازی شدند، خاطرنشان کرد: در این دوره بودجه‌ای برای معدود اماکن پرخطر که مالکیت بخش خصوصی داشتند و شهرداری نمی‌توانست آنها را ملزم به ایمن‌سازی کند، در نظر گرفتیم که رأساً اقدام به ایمن‌سازی کند و در پرونده بدهی این اماکن قرار دهد.
 
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران همچنین تصریح کرد: در جلسات کمیته ایمنی مناطق، تنها به ساختمان‌های ایمن نمی‌پردازیم و تعیین تکلیف گود‌های پرخطر، استاندارد تاورکرین‌ها، شهربازی‌ها، عدم انطباق با HSE در شهر و مواردی از این قبیل بررسی  می‌شود. از سویی دیگر گزارش کمیته ایمنی کالبدی درخصوص سازه‌های بلندمرتبه و مهم نیز جزو دستور جلساتی است که گزارش آن توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش‌نشانی ارائه می‌شود و عملکرد مناطق در این زمینه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
 
وی در پاسخ به این پرسش که بخش عمده ناایمنی در تهران به کدام ساختمان‌ها برمی‌گردد، گفت: گزارشات ما عمدتاً مرتبط با مراکز تجاری و اداری و مجتمع‌های مسکونی با تعداد واحد‌های بالاست. در ابتدای دوره بیش از ۲۰ هزار ساختمان از لحاظ ایمنی حریق مورد پایش قرار گرفته بود، اما امروز بیش از ۵۵ هزار ساختمان پایش شدند و همین موضوع، برای مناطق دستور کار جهت پیگیری ایمن‌سازی ایجاد می‌کند.
 
بابایی با تأکید بر اینکه پایش‌ها در بخش ایمنی حریق، سازه و HSE صورت می‌گیرد، گفت: براساس پایش‌های صورت گرفته، فرایند ایمن‌تر شدن تهران آغاز شده است. همین که شهرداری تهران در این زمینه ورود کرده و مالکین را ملزم به ایمن‌سازی می‌کند، اتفاق مثبتی است. از سویی دیگر افزایش دو برابری بودجه فرهنگی سازمان آتش‌نشانی و سازمان مدیریت بحران، در راستای فرهنگ‌سازی ایمنی اثرگذار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی‌مهری به کتاب، مانع پیشرفت واقعی جامعه است
رقابت درون‌تیمی و تمرین پنالتی بازیکنان تیم نوجوانان ایران
فراخوان جشنواره بین‌المللی «ایران جوان» در زنجان
عناوین برتر دو اثر از کیش در سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
خانه علم زنجان برگزیده ملی ترویج علم ۱۴۰۴
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
عاقبت مرغ های تریاکی
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)