• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۵۷۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
علمی و فرهنگی » حماسه و ایثار

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت ۱۳ آبان

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در بیانیه‌ای، از اقشار و آحاد مختلف ملت مومن، انقلابی، ولایی و بصیر ایران اسلامی برای حضور پرشور و شکوهمند در راهپیمایی سراسری ۱۳ آبان دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، یوم الله ۱۳ آبان نماد استکبار ستیزی و شکست ناپذیری ملت ایران در برابر استکبار جهانی است. روزی که جوانان فداکار ایران اسلامی با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران به جهانیان ثابت کردند با اتکا به قدرت ایمان می‌توان هر بیگانه به ظاهر قدرتمندی را به زانو در آورد.

متن بیانیه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت به این شرح است: فتح جاسوسخانه آمریکا در سال ۵۸ به دست دانشجویان پیرو خط امام، اقدامی شجاعانه و حماسی در برابر دشمن کینه توزِ انقلاب اسلامی مردم ایران بود. دشمنی که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آن را منشأ استبداد پهلوی، وابستگی کشور، چپاول بین المللی و خواهان نابودی حیثیت ملی و ذخایر مملکت عنوان کرده است.

با گذشت ۴۶ سال از واقعه بزرگ، تاریخی و عبرت آموز تسخیر لانه جاسوسی در تهران و با وجود جنجال آفرینی، غوغاسالاری و هیاهوی رسانه‌ای نظام سلطه و صهیونیسم با پوشش حقوق بشر، هر سال حقانیت اقدام انقلابی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) آشکارتر شده و اکنون که این روز درفرهنگ عمومی کشورمان به نمادی از مقاومت، همبستگی و دفاع ملی در برابر سیاست‌های ظالمانه و استکباری زورگویان مبدل شده، تکریم و ستایش آزادیخواهان عالم را درپی داشته است.

امروز که رژیم خبیث صهیونی با پشتیبانی سیاسی و تسلیحاتی آمریکا و دولت‌های غربی در حال جنایت‌آفرینی و کشتار روزانه زنان، مردان و کودکان بی‌گناه و نسل کشی در غزه است، چهره‌ای جدیدتر از استکبار عیان شده است و یقیناً اعتراض، مخالفت و صف‌آرایی جوامع جهانی حق‌طلب و مدافعان واقعی حقوق بشر در برابر این طاغوت‌های زمان به رغم سکوت و یا حمایت سران بزدل و واداده دولت‌ها در برابر این جنایت‌ها، گواهی دیگر بر حقانیت جبهه حق و مردم مظلوم فلسطین و لبنان و دیگر کشور‌های مظلوم منطقه خواهد بود.

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با دعوت از اقشار و آحاد مختلف ملت مومن، انقلابی، ولایی و بصیر ایران اسلامی برای حضور پرشور و شکوهمند در راهپیمایی سراسری ۱۳ آبان و تاکید بر ضرورت بازخوانی، درس آموزی و تبیین حماسه این رخداد مهم تاریخی و پیامد‌های آن به ویژه برای نسل جوان و آینده‌ساز کشور و نصب العین قرار دادن منویات و رهنمود‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) تصریح کرده است: اکنون همه صاحبنظران، کارشناسان، نهاد‌ها و شخصیت‌های مرجع صادق و معتبر سیاسی جهان، همراه و همصدا با ملت ایران اذعان می‌کنند که در حال حاضر آمریکا بیش از پیش مظهر بارز شیطان صفتی، پلیدی، پلشتی و زورگویی در تاریخ معاصر است و سفارتخانه هایش در جای جای این عالم، به کانونی برای طراحی توطئه و فتنه آفرینی بر ضد ملتها، تحمیل خوی استکباری، اعمال دیکتاتوری ضد بشری بین المللی و حمایت همه جانبه از رژیم جعلی و منحوس کودک کش اسرائیل و دولت‌های وابسته اش مبدل شده و چنین اندیشه‌ای بدون هیچ شک و شبهه‌ای محکوم به زوال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)