• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۵۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸
تهران » اقتصادی
حرکت شهر‌های ایران به سمت آینده

فردا؛ آغاز بکار نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند در تهران

ششمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران از فردا آغاز می‌شود تا با محوریت هوش مصنوعی، راهکار‌های نوین مدیریت شهری و حکمرانی هوشمند را در معرض دید مدیران، سیاست‌گذاران و فعالان بخش خصوصی قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما:مراسم گشایش ششمین نمایشگاه شهر هوشمند ایران که بزرگ‌ترین رویداد ملی در حوزه تحول شهری و فناوری‌های نوین محسوب می شود، صبح فردا با حضور مقاماتی از دولت و مجلس و برخی از اتحادیه و انجمن های مرتبط برگزار خواهد شد.
غلامرضا رضائیان، رئیس ستاد برگزاری ششمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران، گفت: آینده از آنِ شهر‌های هوشمند است؛ شهر‌هایی که در آنها فناوری و نوآوری به‌طور هوشمندانه در هم تنیده می‌شوند تا کیفیت زندگی شهروندان ارتقا یابد، خدمات شهری بهینه شود و محیطی پایدار و ایمن برای همه فراهم گردد.
رضائیان اضافه کرد:این رویداد از ۱۳ تا ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در مرکز نمایشگاه‌های مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار خواهد شد و میزبان شرکت‌های پیشرو، متخصصان، مدیران شهری و علاقه‌مندان به فناوری‌های نوین خواهد بود.
رضا رضائیان افزود:هدف اصلی این نمایشگاه تبادل تجربه و معرفی دستاورد‌های ملی؛ حمایت از نوآوری‌های شهری و شرکت‌های دانش‌بنیان؛ ایجاد پیوند میان سیاست‌گذاری و پیمانکاران و در نهایت، به تصویر کشیدن افق هوشمند ایران، توسعه زیرساخت‌های شهری نوین و ترویج فرهنگ استفاده از فناوری‌های هوشمند است.
وی با بین اینکه نمایشگاه شهر هوشمند ایران، نماد عزم ملی برای حرکت به‌سوی آینده‌ای نوین در مدیریت شهری است، افزود: این نمایشگاه تنها یک گردهمایی تخصصی نیست؛ بلکه نماد عزم ملی برای ساخت ایران هوشمند است. ایرانی که شهر‌های آن بر پایه فناوری، نوآوری و مشارکت مردم اداره می‌شوند.
رئیس ستاد برگزاری ششمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران افزود: این رویداد بزرگ، با هدف هم‌افزایی میان دولت، شهرداری‌ها، نخبگان و بخش خصوصی، بستری برای معرفی تازه‌ترین دستاورد‌ها و فناوری‌های هوشمندسازی شهر‌ها فراهم می‌سازد.
رضائیان ادامه داد: این رویداد، پلی است میان ایده و اجرا؛ میان فناوری و زندگی. جایی که آینده، همین امروز در برابر چشم ایران شکل می‌گیرد. حضور شهرداران، مدیران، شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان، یعنی محل شکل‌گیری سیاست‌های آینده، در این رویداد عظیم، جدیدترین دستاورد‌های ایران در حوزه‌های حمل‌ونقل هوشمند، اینترنت اشیا (IoT)، زیرساخت‌های دیجیتال، خدمات شهری آینده‌محور، مدیریت یکپارچه داده‌های شهری، انرژی هوشمند، هوش مصنوعی در مدیریت شهری، سلامت دیجیتال و شهروند هوشمند به نمایش درخواهد آمد.
رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه در پایان گفت: هم‌زمان با برگزاری این رویداد، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه بازار صادراتی آنها، پاویون ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان را برپا خواهد کرد و همچنین کنفرانس شهر هوشمند ایران با حضور جمعی از اساتید برجسته دانشگاه‌ها، مدیران شهری، متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و نوآوری شهری برگزار خواهد شد.
رضائیان در پایان گفت: در این رویداد، پنل‌های تخصصی متعددی با محوریت موضوعاتی همچون زیرساخت‌های دیجیتال، داده‌محوری در مدیریت شهری، شهر پایدار، حمل‌ونقل هوشمند و شهروند هوشمند برگزار می‌شود.
ششمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی شهرهوشمند و هوش مصنوعی ایران از ۱۳ الی ۱۵ آبان ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در محل نمایشگاه‌های مصلای تهران آماده بازدید علامند خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلاش مضاعف بيش از140 تيم پليس راه در جاده هاي برف گير استان
تاخیر ۸ ساعته پرواز مشهد به شیراز  و سردرگمی مسافران
حمام‌های قدیمی شهر کیلان
نسخه مهار مهاجرت از شهر‌های کوچک به کلانشهر‌ها
نظارت بر بازار میوه و تره بار
برگزاری جشن یلدای فاطمی در ایوانکی
وزیر در میدان، شهید در غربت
جشن یلدا برای خانواده زندانیان شهرستان ورامین
مراقب ویروس آنفلوانزا باشیم
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره مشکل قلبی نازون
برپایی اردوی جهادی و ارائه خدمات رایگانِ پزشکی
برگشت 2 ميلياردو 500 ميليون به حساب مالباخته در شهربابک
ماندگاری هوا سرد در استان کرمان تا صبح سه شنبه
حذف حیاتی از بدمینتون بین‌المللی قزاقستان
تأکید رئیس سازمان منابع طبیعی بر مشارکت مردم در حفاظت
«چیله گئجه‌سی» ویژه‌برنامه شب یلدا از رادیو زنجان
تشییع پیکر راهدار خدوم ماسالی بر روی دستان مردم قدرشناس
تقسیم گرمای دورهمی‌های یلدایی قمی ها با نیازمندان
هشدار شرکت آب و فاضلاب درباره یخ زدگیِ کنتورهای آب
جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلوی میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)