• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۵۸۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰
تهران » اقتصادی
تهران میزبان انقلاب فناوری شهری

فردا؛آغاز ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند،مسکن و شهرسازی با رویکرد نوآوری و تحول دیجیتال

ششمین نمایشگاه شهر هوشمند، مسکن و شهرسازی کانون نوآوری و تعاملات بین المللی همسو با اکتبر شهری سازمان ملل، که بر اهمیت شهرسازی فراگیر و پایدار تأکید دارد، در تاریخ ۱۳ الی ۱۵ آبان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: ششمین نمایشگاه شهر هوشمند، مسکن و شهرسازی کانون نوآوری و تعاملات بین المللی همسو با اکتبر شهری سازمان ملل، که بر اهمیت شهرسازی فراگیر و پایدار تأکید دارد، در تاریخ ۱۳ الی ۱۵ آبان برگزار می‌شود. این رویداد به عنوان محفلی کلیدی برای ارائه آخرین دستاورد‌های فناورانه و تقویت دیپلماسی شهری کشور در سطح بین‌المللی آغاز به کار می‌کند. یکی از برجسته‌ترین محور‌های این دوره از نمایشگاه، تمرکز گسترده بر فناوری‌های نوین است.
غلامرضا رضائیان دبیر اجرایی بیان نمود؛ در راستای بومی‌سازی دانش و انتقال تجربه، این نمایشگاه میزبان ۴۰ سخنران برجسته داخلی می‌باشد. این متخصصان و مدیران شهری، در قالب کارگاه‌ها و سخنرانی‌های تخصصی، به تبیین چالش‌ها و فرصت‌های پیاده‌سازی مدل‌های شهر هوشمند متناسب با ساختار بومی ایران می‌پردازند. پنل‌های تخصصی، بستری برای نمایش راهکار‌های عملی مبتنی بر زیر ساخت‌های هوش مصنوعی، عملیات ازی شهر هوشمند در ایران و رویکرد‌های جدید شهر هوشمند و مدیریت شهری فراهم می‌کنند. هدف اصلی، ارتقاء کارایی خدمات عمومی از حمل‌ونقل هوشمند تا مدیریت منابع و انرژی در شهر‌ها می‌باشد. تبادل دانش میان دانشگاه، صنعت و نهاد‌های اجرایی، نقطه قوت اصلی این بخش است.
ایشان اضافه نمود؛ کارگاه‌های آموزشی تخصصی و فشرده، به تحلیل چالش‌ها و ارائه راهکار‌های بومی‌سازی شده برای پیاده‌سازی مدل‌های شهر هوشمند در ساختار ایران می‌پردازند. این کارگاه‌ها، فرصتی بی‌نظیر برای مدیران شهری، کارشناسان فنی و نمایندگان صنعت فراهم می‌آورد تا مستقیماً از تجارب عملی در حوزه‌های هوش مصنوعی، زیرساخت‌های داده‌محور و مدیریت نوین شهری بهره‌مند شوند.
رضائیان در ادامه گفت؛ حضور مقامات عالی‌رتبه کشوری و جمعی از مدیران کلان شهری از سراسر کشور، بر اهمیت راهبردی این رویداد در سطح ملی تأکید دارد. انتظار می‌رود در حاشیه این نمایشگاه، تفاهم‌نامه‌های مهمی در راستای ارتقاء خدمات عمومی، از حمل‌ونقل هوشمند تا بهینه‌سازی مصرف انرژی، به امضا برسد.
غلامرضا رضائیان گفت؛ این دوره از نمایشگاه، اهمیت ویژه‌ای به تعاملات بین‌المللی داد. این تعاملات به طور مستقیم با شعار جهانی «اکتبر شهری» سازمان ملل، که بر اهمیت شهرسازی فراگیر و پایدار تأکید دارد، همسو است. برقراری ارتباط با هیئت‌های خارجی و امضای تفاهم‌نامه‌های اولیه با چند نهاد بین‌المللی، نشان‌دهنده عزم ایران برای پیوستن به شبکه‌های جهانی شهر‌های هوشمند و تبادل تجربیات موفق در سطح جهانی است. همچنین، در راستای تقویت دیپلماسی شهری بین‌المللی، تعاملات فعالی با هیئت‌های خارجی برنامه‌ریزی شده است. این نمایشگاه ایران را به عنوان یک بازیگر فعال در شبکه جهانی شهر‌های هوشمند معرفی کرده و تبادل تجربیات موفق جهانی را تسهیل می‌نماید.
ششمین نمایشگاه شهر هوشمند ایران، فراتر از یک نمایشگاه تجاری، به محفلی برای جهت‌دهی عملی به آینده شهرنشینی کشور تبدیل شده که با تکیه بر آموزش کاربردی و هم‌افزایی نهاد‌های اجرایی، گامی مهم در تحقق چشم‌انداز شهر‌های ایمن و پایدار برمی‌دارد.
شایان ذکر است نمایشگاه از تاریخ ۱۳ الی ۱۵ ابان ماه سال جاری در محل مصلای امام خمینی (ره) از ساعت ۱۰ صبح الی ۶ بعدازظهر برگزار می‌گردد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)