• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۶۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶
مازندران » سیاسی

تسخیر لانه جاسوسی از محکمات انقلاب است

امام جمعه رامسر: تسخیر لانه جاسوسی از محکمات انقلاب است.

تسخیر لانه جاسوسی از محکمات انقلاب است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ امام جمعه رامسر امروز در جمع راهپیمایان۱۳ آبان شهرستان رامسر با عرض تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) گفت: تسخیر لانه جاسوسی از محکمات انقلاب است.

حجت الاسلام محمود علیخانی افزود: تا زمانی که تهدیدات آمریکا ادامه داشته باشد و با گزینه نظامی ما را تهدید به مرگ کند شعار مرگ بر آمریکا هم با قدرت و قوت ادامه دارد.

وی تصریح کرد: شما دانش آموزان تمام موانع را پشت سر می‌گذارید و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را بالای گنبد مسجدالاقصی و کاخ سفید به اهتزاز در می‌آورید!

امام جمعه رامسر گفت: دانش آموزان عزیز رسانه‌های معاند و وابسته به جبهه استکبار و صهیونیسم اینچنین به شما القا می‌کنند که دشمنی ایران و آمریکا از زمان تسخیر سفارت آمریکا آغاز شده است! در حالی که این یک دروغ تاریخی است و دشمنی ملت بزرگ ایران با رژیم مستکبر آمریکا از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و سقوط دولت قانونی مصدق بوده است که آمریکا مسبب آن بوده و شاه را که از کشور فرار کرده بود به قدرت بازگردانده است؛ و در ۱۶ آذر همان سال ۱۳۳۲ دانشجویان به دلیل اعتراض به سفر معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران به رگبار بسته شدند و سه تن از دانشجویان به شهادت رسیدند!

حجت الاسلام علیخانی افزود: بنابراین آغاز دشمنی ملت ایران با دولت مستکبر آمریکا ۲۵ سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بوده است و آن هم به دلیل دخالت و کودتای آمریکا بوده است و دانشجویان پیرو خط امام با تشخیص درست به سفارتخانه آمریکا که در حقیقت لانه جاسوسی بوده است و نه سفارتخانه! و افراد داخل آن جاسوس بودند و نه دیپلمات! یورش بردند و آنجا را تسخیر و تصرف کردند.

امام جمعه رامسر خاطر نشان کرد: تسخیر لانه جاسوسی از محکمات انقلاب است و عده‌ای که امروز آن را زیر سوال می‌برند، زمانی که خود قانونگذار بودند آن را در تقویم ملی کشور ثبت کردند ولی امروز بعد از بازنشستگی حرف دیگر می‌زنند.

علیخانی در مورد شعار مرگ بر آمریکا بیان کرد: شعار مرگ بر آمریکا از عمق وجود ملت ایران بر می‌آید، زیرا آمریکا علاوه بر اینکه در کنار صهیونیست‌ها باعث مرگ میلیون‌ها انسان بی گناه در کشور‌های اسلامی و غیر اسلامی مانند فلسطین، غزه، لبنان، عراق، یمن، افغانستان، سوریه، ویتنام، سودان، هیروشیما، ناکازاکی و... شده است، در کشور ما نیز ملت بزرگ ایران را تهدید می‌کند که بیایید مذاکره کنید و آنچه من می‌گویم بپذیرید و در مذاکره هم گزینه نظامی روی میز است! و در زمان مذاکره به کشور حمله می‌کند و صد‌ها تن از دانشمندان، سرداران، سربازان، مردان، زنان و کودکان هم‌وطن ما را به کام مرگ می‌برد و شهید می‌کند بنابراین تا زمانی که او مرگ ما را می‌خواهد شعار مرگ بر آمریکا نیز ادامه دارد تا زمانیکه دست از تهدید بردارد!

وی به دانش آموزان نوید داد که ملت ایران با مدد الهی و مقاومت، غیر ممکن‌ها را به ممکن تبدیل می‌کند همان‌گونه که از اروندرود گذشتیم که کار غیر ممکن بود و سردار مرتضی قربانی فرمانده شجاع لشکر ۲۵ کربلا، پرچم جمهوری اسلامی ایران را در آن سوی اروند بالای گنبد مسجد فاو به اهتزاز درآورد! به فضل الهی شما دانش آموزان تمام موانع را پشت سر می‌گذارید و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را بالای گنبد مسجدالاقصی و کاخ سفید به اهتزاز در می‌آورید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)