• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۷۴۱۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

نمایش فیلم «بچه مردم»؛ گامی برای تغییر نگاه جامعه به فرزندان بهزیستی

ایده‌پرداز و مدیرعامل مؤسسه خیریه بهشت امام‌رضا (ع)، از هدف فیلم «بچه مردم» برای تغییر نگرش جامعه نسبت به کودکان بهزیستی و تقویت حس خودباوری در آنان سخن گفت و از برنامه‌ریزی برای نمایش‌های ویژه در برخی شهرستان‌ها خبر داد.

نمایش فیلم «بچه مردم»؛ گامی برای تغییر نگاه جامعه به فرزندان بهزیستییوسف اصلانی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به نمایش فیلم «بچه مردم» گفت: ترجیح می‌دهم بچه‌های بهزیستی همچون مردم عادی به تماشای این فیلم بنشینند، نه اینکه برایشان سالن جداگانه‌ای در نظر گرفته شود؛ چرا که این جدایی‌ها درست نیست و ما باید شرایطی فراهم کنیم که خودشان در کنار مردم فیلم را ببینند.
 
وی افزود: در صورتی که این امکان فراهم نشود، احتمال دارد در برخی شهر‌ها اکران‌های ویژه‌ای برای آنان برگزار کنیم. بچه‌ها از همان ابتدا می‌دانستند ما در حال ساخت فیلمی درباره زندگی واقعی‌شان هستیم، اما باور نمی‌کردند که چنین اثری ساخته شود. زمانی که فیلم را دیدند، خودشان را در آن یافتند و این برایشان بسیار تأثیرگذار بود.
 
اصلانی با اشاره به نقش «مامان مهین» در فیلم گفت: مامان مهین نماد مادری است که با وجود نامحرم بودن و نداشتن نسبت خونی با بچه‌ها، برای آنان همچون پناه و سنگ صبور است. خانم خیراندیش در این نقش آن‌قدر زیبا و واقعی بازی کردند که می‌توان آن را قدردانی واقعی از زحمات تمام مادریار‌های مراکز بهزیستی دانست؛ زنانی که بی‌هیچ ادعایی، آغوش امن این کودکان هستند و کمتر از آنان تقدیر می‌شود.
 
مدیرعامل مؤسسه خیریه بهشت امام‌رضا (ع) با اشاره به عملکرد چشمگیر بازیگران خردسال فیلم گفت: بازی بچه‌ها آن‌قدر طبیعی و باورپذیر بود که گویی خودشان از مراکز بهزیستی آمده‌اند. این اثر دو هدف اساسی دارد؛ نخست تغییر طرز فکر مردم نسبت به کودکان بهزیستی، و دوم تقویت حس خودباوری در این بچه‌ها تا خود را باور کنند و به توانایی‌هایشان ایمان بیاورند.
 
اصلانی در ادامه افزود: متأسفانه کودکان بهزیستی به دلیل نبود درک درست در جامعه دچار نوعی «عدم باورپذیری» هستند. ما باید به یاد داشته باشیم که کودکی که از بدو تولد آغوش مادر را نداشته، با رنجی عمیق رشد کرده است. هدف نهایی ما این است که روزی برسد که دیگر هیچ مرکزی برای نگهداری جمعی این کودکان وجود نداشته باشد و هر کودک در آغوش خانواده‌ای واقعی زندگی کند؛ خانواده‌ای که او را بپذیرد و مهر بورزد.
 
وی یادآور شد: در فیلم «بچه مردم» همچنین به رشادت‌های فرزندان بهزیستی در دوران دفاع مقدس اشاره شده است. در زمان جنگ، حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر از فرزندان بهزیستی در مراکز زندگی می‌کردند که از میان آنها ۸۰ نفر در جبهه‌ها حضور یافته و به شهادت رسیدند؛ آماری که کمتر در کشور نمونه‌ای برای آن وجود دارد و تاکنون نیز به درستی از آنان تجلیل نشده است.
 
اصلانی تأکید کرد: فیلم «بچه مردم» با تکیه بر واقعیت زندگی، احساس و آرزو‌های بچه‌های بهزیستی، نشان می‌دهد که می‌توان با هنر، جامعه را به سمت همدلی و درک بیشتر نسبت به این فرزندان سوق داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)