پخش زنده
امروز: -
سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری اعضای باند سارقان موتورسیکلت ساعاتی پس از سرقت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ سید امین موسوی گفت: در پی گزارش یکی از شهروندان مبنی بر سرقت موتورسیکلت از پارکینگ منزل، تیم عملیات کلانتری ۱۶۱ ابوذر تحقیقات خود را برای دستگیری سارقان این سرقت آغاز کرد.
این مقام انتظامی ادامه داد: ماموران تحقیقات گسترده انجام و اطلاعات موتورسیکلت سرقت شده را در اختیار سایر یگانهای گشتی قرار دادند. طی گشت زنیهای هدفمند در اتوبان سعیدی موتورسیکلت به همراه سارق رؤیت و با اجرای طرح مهار متوقف و به همراه موتورسیکلت به کلانتری انتقال داده شد.
وی افزود: با بازجوییهای فنی صورت گرفته، متهم به جرائم خود و همدستی با چهار نفر دیگر که همگی اعضای یک باند بودند، اعتراف کرد. همه سارقان پس از ساعاتی با هماهنگی قضایی طی یک عملیات ضربتی زمین گیر و دستگیر میشوند. در بازرسی اولیه از مخفیگاه سارقان سه دستگاه موتورسیکلت سرقتی و ۲۰ گرم مواد مخدر از نوع هروئین نیز کشف و ضبط شد.
سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: متهمان که همگی دارای سوابق متعدد بودند به ۱۰ فقره سرقت مشابه نیز اعتراف کردند و تاکنون چهار نفر از شکات آنها شناسایی شدهاند.