• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۰۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خبر داد؛

تجلیل از دانشجویان برجسته فداکاری در چهاردهمین دوره تندیس

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: از ۳۷ دانشجو، گروه دانشجویی فداکار و شخصیت برجسته فداکاری در چهاردهمین دوره تندیس تجلیل شد.

 

تجلیل از 37 فرد و گروه در چهاردهمین دوره تندیس فداکاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمود علیگو، در نشست خبری چهاردهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران با حضور جمال رحیمیان، دبیر چهاردهمین دوره تندیس، رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و حسین آشوری، دبیر اجرایی چهاردهمین دوره تندیس فداکاری در سالن جلسات حوزه ریاست سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان این‌که طی ۱۳ دوره گذشته از ۵۹۱ دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت برجسته فداکاری تجلیل شده است، در ادامه اظهار کرد: جرقه این رویداد فرهنگی از دی‌ماه ۸۲ پس از وقوع زلزله بم خورده شد که طی مراسمی از دانشجویان فعال در امدادرسانی به زلزله‌زدگان در دانشگاه تهران تقدیر شد.

وی، افزود: با برگزاری این مراسم فضای درون و برون دانشگاه به یکدیگر پیوند خورد و همگرایی جدی در این‌باره ایجاد شد. اعطای تندیس فداکاری از مجموعه فعالیت‌های معاونت فرهنگی جهاد ددانشگاهی در راستای ارتقاء و تعالی روحی و توانمندی دانشجویان شکل گرفت و در این رویداد می‌کوشیم شایستگی و توانایی دانشجویان ارتقاء یابد.

تندیس فداکاری در راستای پیوند هوش میان فردی و شایستگی‌های دانشجویی است

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، تندیس فداکاری را در راستای پیوند هوش میان فردی و شایستگی‌های دانشجویی از جمله ایثار، فداکاری و دیگرخواهی دانست و خاطرنشان کرد که این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» تلاش دارد تا در کلان جامعه انسجام ملی را شکل دهد.

علیگو، برگزاری این قبیل برنامه‌های دانشجومحور را در ایجاد انسجام در سطح ملی موثر برشمرد و افزود: در نخستین دوره از این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» از ۲۴ دانشجو ۱۲ برگزیده شاخص و ۱۲ برگزیده شایسته تقدیر تجلیل شد که هم‌اکنون در عرصه‌های مختلف اجتماعی فعال هستند.

وی، ۵۹۱ برگزیده فداکار را عنصری برای ادامه فعالیت در حوزه فداکاری دانست و خاطرنشان کرد که چهاردهمین دوره ۳۷ برگزیده دارد که با اهدای لوح تقدیر تندیس فداکاری و هدیه نقدی تجلیل می‌شوند؛ که فعالیت‌های هر یک از این برگزیدگان قابلیت بسط و گسترش دارد و این افراد نباید از مجموعه فرهنگی جهاد دانشگاهی خارج شوند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، با تأکید بر ضرورت رصد فعالیت این دانشجویان پس از تجلیل از آنها در ادامه آمادگی خود را برای حمایت از این دانشجویان شناسایی شده در قالب راه‌اندازی باشگاه دانشجویان فداکار اعلام کرد و افزود: وظیفه جهاد دانشگاهی تربیت علمی و عملی دانشجویان است.

حضور برگزیدگان فداکاری در جایگاه و موقعیت‌های اجتماعی به انسجام ملی کمک می‌کند

علیگو، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی را از حامیان برگزاری این رویداد «فرهنگی - دانشجویی» برشمرد و افزود: حضور این دانشجویان در جایگاه و موقعیت‌های اجتماعی به انسجام کشور کمک می‌کند.

در ادامه رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی سازمان جهاد دانشگاهی تهران را همواره مایه خیر و برکت در جامعه دانشگاهی برشمرد و افزود: رویداد تندیس فداکاری به بلوغ لازم رسیده است و مسیر خود را به‌درستی طی می‌کند.

وی، با اشاره به همکاری و مشارکت سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف در برگزاری سالانه این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» گفت: از آن جمله وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، سازمان انتقال خون کشور، سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان نظام پزشکی کشور و بنیاد علوی هستند.

تجلیل از ۳۷ دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت برجسته فداکار

جمال رحیمیان، دبیر چهاردهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، با اشاره به برگزاری ۱۴ جلسه کارشناسی و بررسی ۱۰۹ پرونده ارسالی به دبیرخانه و نامزد‌های معرفی‌شده از سوی سازمان‌های همکار گفت: معرفی دانشجویان، گروه‌های دانشجویی و شخصیت‌های برجسته فداکاری از طریق خوداظهاری، معرفی از طریق دوستان و یا شناسایی و معرفی سازمان همکار بوده است.

وی، کار کمیته انتخاب دانشجوی فداکار را کاری دشوار و طاقت‌فرسا دانست و خاطرنشان کرد: چهاردهمین دوره اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران ۳۷ برگزیده دارد ۲۲ برگزیده از دانشگاه‌های دولتی و ۱۱ برگزدیه از دانشگاه آزاد و ۴ غیر دانشجوست.

دبیر چهاردهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، با بیان این‌که از میان ۳۷ برگزیده ۷ برگزیده از جامعه پزشکی و ۳۰ برگزیده از گروه غیر پزشکی هستند، افزود: از این تعداد برگزیده ۸ منتخب تهرانی و ۲۹ منتخب شهرستانی هستند.

رحیمیان، در ادامه توضیح داد: از این ۳۷ برگزیده ۱۷ نفر مرد، ۹ نفر زن، ۷ گروه دانشجویی فداکار و ۴ غیر دانشجو هستند.

دغدغه‌مندی مسئولیت اجتماعی و کنشگری اجتماعی در میان دانشجویان

وی، با اعتقاد به این‌که تندیس فداکاری پس از ۱۳ دوره برگزاری جای خود را در جامعه دانشگاهی و دانشجویان باز کرده است، گفت: هم‌اکنون دغدغه‌مندی مسئولیت اجتماعی و کنشگری اجتماعی در میان دانشجویان مشهود است.

دبیر چهاردهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، با بیان این‌که پایان فراخوان مصادف شد با آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که این موضوع سبب شد فعالیت فداکارانه در این جنگ ۱۲ روزه جزو مصادیق شاخص برای انتخاب قرار گیرد، گفت: در این مراسم به‌صورت نمادین از فعالان شهدای جنگ ۱۲ روزه تجلیل می‌شود.

رحیمیان، تجلیل از دانشمندان شهید هسته‌ای با اعطای لوح تقدیر، تندیس فداکاری را از دیگر برنامه‌های اختتامیه چهاردهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران برشمرد و افزود: همچنین به نمایندگی از وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی از ۲ نیروی ویژه با نقش محوری در دفاع ۱۲ روزه تجلیل می‌شود.

تجلیل از فرماندهی نیروی پدافند هوایی کشور و سازمان هوا و فضای سپاه

وی، تجلیل از نمایندگان فرماندهی نیروی پدافند هوایی کشور و سازمان هوا و فضای سپاه به نمایندگی از شهدای اقتدار به‌عنوان مصادیق بازر فداکاری را از دیگر برنامه‌های این مراسم دانست و خاطرنشان کرد که هم‌چنین از دو شخصیت فداکار غیر دانشجو فعال در حوزه خیریه و اجتماعی هم تقدیر می‌شود.

دبیر چهاردهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، ۷ مصداق فداکاری را حضور داوطلبانه در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل البیت (علیهم السلام)، ارائه خدمات پیشگیرانه و امداد رسانی داوطلبانه در حوادث و رخداد‌های طبیعی یا غیر مترقبه، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در امور خیریه، تامین ارگان‌های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت زدایی کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه‌های سلامت و توانبخشی (بطور ویژه مدافعان سلامت) و انجام فعالیت‌های داوطلبانه در زمینه حفاظت از محیط زیست برشمرد.

رحیمیان از آرزو‌های دیرینه خود را راه‌اندازی باشگاه دانشجویان فداکار و برگزیده این رویداد «فرهنگی - دانشجویی» عنوان و تصریح کرد: امید می‌رود این دانشجویان بتوانند در عرصه‌های مختلف و مهم کشور نقش‌آفرینی کنند.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، چهاردهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران روز سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در تالار فردوسی دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)