• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۰۹۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تقویت تعاملات بین‌المللی در حوزه دانش شناختی

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی با اجرای پروژه‌های مشترک، جذب محققان و انتقال فناوری، نقش مؤثری در ارتقای همکاری‌های علمی بین‌المللی در حوزه دانش شناختی ایفا می‌کند.

تقویت تعاملات بین‌المللی در حوزه دانش شناختی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عطاءاله پور عباسی گفت: ستاد با اتخاذ سیاست‌های راهبردی و راهکار‌های اجرایی و بر اساس برنامه مدون خود کوشید با حمایت و همکاری سازمان توسعه علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی شرایط لازم را برای ارتقای همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در راستای تعمیق و تقویت دیپلماسی علمی و انجام طرح‌های مشترک در حوزه‌های مختلف علوم شناختی فراهم و مهیا کند.

وی افزود: اقدامات و فعالیت‌های گسترده ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی با حمایت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی در این سال‌ها به برقراری ارتباطات و همکاری‌های علمی میان محققان، متخصصان، اساتید و پژوهشگران حوزه‌های دانش علوم شناختی و علوم اعصاب با مراکز تحقیقاتی و علمی شماری از کشور‌ها از جمله آلمان، فرانسه، روسیه، چین، برزیل، انگلیس، کانادا، آمریکا، عراق و سوئیس منجر شده است.

پورعباسی تصریح کرد: در چارچوب این تلاش‌ها، زمینه‌های همکاری و تعامل در بخش‌های تحقیقاتی، اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی، توسعه بازار محصولات شناختی، همکاری آموزشی و علمی، فرصت‌های مطالعاتی، تشکیل کنسرسیوم توسعه فناوری و محصولات شناختی میان محققان و اساتید مراکز علمی، تحقیقاتی و تخصصی کشورمان با مجامع معتبر علمی در این کشور‌ها فراهم و میسر شد.

وی افزود: به واسطه گام‌های ستاد و حمایت‌های سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی، گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی، اجرای پروژه‌های مشترک تحقیقاتی و تخصصی بین المللی با این کشور‌ها شکل عملی به خود گرفت به طوری که میان ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و مراکز تحقیقاتی برزیل و آکادمی علوم چین برای توسعه و گسترش و تعمیق همکاری‌های علمی و جلب محققان و متخصصان در بخش‌های مختلف به‌ویژه در حوزه توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، میز همکاری مشترک ایجاد شد تا دامنه فعالیت‌ها برای همکاری‌های متقابل تقویت شود.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی خاطرنشان کرد: همکاری‌های علمی و پژوهشی با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در حیطه علوم و فناوری‌های شناختی، ارتقای سطح علمی و حرفه‌ای پایگاه تخصصی، فراهم شدن شرایط انتقال مهارت‌ها، روش‌ها و قابلیت‌های خدماتی نوین و کمک به تأسیس شرکت‌های فناور در حوزه‌های فناوری پیشرفته از دیگر اهداف استاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در راستای تقویت مناسبات و تعاملات علمی بین‌المللی پایدار علمی محسوب می‌شود.

به گفته پورعباسی رشد دانش علوم شناختی و علوم اعصاب در ایران در سال‌های اخیر بسیار چشمگیر بوده و کشورمان در زمینه دانش علوم و فناوری‌های شناختی و نیز علوم اعصاب رتبه‌ها و جایگاه‌های برتری را در سطح جهانی و منطقه به خود اختصاص داد.

وی همچنین تاکید کرد: ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این رهگذر تلاش می‌کند برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات درحوزه علوم شناختی ضمن تقویت دیپلماسی علمی در این حوزه، نسبت به گسترش زیرساخت‌ها و شبکه‌های مشترک تحقیقاتی بین‌المللی، پایگاه داده مشترک برای تبادل علمی و پژوهشی و تأسیس آزمایشگاه ارزیابی و استانداردسازی فناوری‌ها و نیز راه‌اندازی مرکز نوآوری تاجیکستان و تأسیس پایلیشرمشترک ایران، چین و روسیه اقدام نماید تا همکاری‌های علمی و پژوهشی و اجرای پروژه‌های مشترک میان مراکز تخصصی و علمی کشورمان و مراکز تحقیقات بین‌المللی توسعه و گسترش یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)