• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
کرمان » اجتماعی

کاهش آمار طلاق در کرمان

آمار طلاق درنیمه نخست امسال در مقایسه بامدت مشابه پارسال۹.۷ درصد کاهش یافته است.

کاهش آمار طلاق در کرمان

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، سیدمهدی قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در نشست بررسی آسیب‌ها و چالش‌های حوزه زنان، خانواده، اطفال و نوجوانان اعلام کرد: بیشترین کاهش پرونده‌های طلاق مربوط به شهرستان‌های رابر با ۳۹ درصد، جیرفت با ۲۶ درصد، نرماشیر با ۲۴ درصد، سیرجان با ۲۰ درصد، منوجان با ۱۹ درصد، شهربابک با ۱۸ درصد، کرمان و بردسیر با ۱۵ درصد، بم با ۱۲ درصد، ریگان با ۱۱ درصد و قلعه‌گنج با ۳ درصد است.

سیدمهدی قویدل تأکید کرد: در برخی شهرستان‌ها همچنان روند افزایشی طلاق مشاهده می‌شود ورویکرداصلی دستگاه قضایی، تمرکز بر آموزش مهارت‌های ارتباطی و تحکیم بنیان خانواده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان  افزود: در گذشته اعتیاد مهم‌ترین عامل فروپاشی خانواده‌ها بود، اما امروز بیش از ۶۷ درصد از طلاق‌ها به نوعی با فضای مجازی ارتباط دارد.

و گوشی همراه و شبکه‌های اجتماعی بدون آموزش صحیح، به ابزاری برای گسست فرهنگی و خانوادگی تبدیل شده‌اند.

قویدل از بازگشت ۳۹ زوج به زندگی مشترک از طریق مداخلات پیشگیرانه و جلسات مشاوره در مراکز «مهر خانواده» خبر داد و افزود:  نیمه نخست امسال ی، بیش از چهار هزار و ۱۶۳ ملاقات فرزند طلاق در این مراکز انجام شده ودر این مدت، ۶۷۲ پرونده مشاوره خانواده و ۴۹۲ پرونده شخصیت در حوزه زنان و خانواده تشکیل شده است.

معاون اجتماعی دادگستری کل استان کرمان بیان کرد:  امسال، بیش از ۷۶۵ زن و کودک آسیب‌دیده مورد حمایت دفاتر حمایت از زنان و خانواده قرار گرفته‌اند و بازدیدهای میدانی از مراکز خیریه، کودکان کار و زنان بی‌سرپرست نیز انجام شده  وبرای گسترش فرهنگ میانجی‌گری و اصلاح ذات‌البین، دفتر مصلحین و حکمین قرآنی مجتمع قضایی زنان و خانواده استان کرمان  راه‌اندازی شده است.

 بگفته قویدل بیش از هزار و ۲۰۰ نهاد مردمی و ۹۰۰ سازمان مردم‌نهاد در استان شناسایی شده‌اند که می‌توانند در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند وبر اساس ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری، این نهادها می‌توانند در حمایت از زنان و کودکان اعلام جرم کرده و در فرایند رسیدگی حضور داشته باشند.

وی  ادامه داد: همچنین ۲۰ سازمان مردم‌نهاد در حوزه امور بانوان با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان همکاری دارند.

معاون اجتماعی دادگستری کرمان با اشاره به طرح ملی «قاضی مدرسه» گفت: این طرح در همه شهرستان‌ها اجرا شده و قضات با حضور در مدارس آموزش‌های حقوقی ارائه می‌دهند.

وی همچنین درباره طرح ملی نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) گفت: تاکنون ۶۹۶ دانش‌آموز در معرض آسیب یا آسیب‌دیده شناسایی و برای حمایت‌های لازم به دستگاه‌های ذی‌ربط معرفی شده‌اند.

قویدل با اشاره به برنامه‌های ارتقای آگاهی عمومی برای تحکیم بنیان خانواده نیز گفت: در نیمه نخست سال جاری، پیامک های پیشگیرانه به ۲۹ هزار و ۲۹۰ نفر از مخاطبان پنل پیامکی با موضوع خانواده از پنل پیامکی معاونت ارسال شده، بروشور «حقوق اطفال و کودکان» طراحی و تولید و چهار اینفوگراف با موضوع خانواده انجام شده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)