• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۷۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

عرضه گسترده فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی در رینگ داخلی و بین‌الملل بورس انرژی

بورس انرژی ایران در روز نوزدهم آبان میزبان عرضه گسترده‌ای از فرآورده‌های نفتی، گازی و پتروشیمی در رینگ داخلی و بین‌الملل خواهد بود.

**عرضه گسترده فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی در رینگ داخلی و بین‌الملل بورس انرژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیریت ارتباطات بورس انرژی اعلام کرد: در میان عرضه‌های صادراتی، ۴ هزار تن رافینت و هزار تن MTBE از سوی شرکت شیمی بافت به عنوان مهم‌ترین عرضه‌ها به لحاظ حجمی اعلام شده است.

رینگ داخلی بازار فیزیکی نیز در این روز با حجم بالایی از عرضه‌ها همراه خواهد بود. از جمله عرضه‌های شاخص می‌توان به ۳ هزار تن بلندینگ نفتا از شرکت پالایش نفت بندرعباس و ۱.۵ میلیون لیتر حلال ۴۰۴ از شرکت پالایش نفت شیراز اشاره کرد.

در بخش محصولات پتروشیمی، چندین عرضه متانول از سوی تولیدکنندگان مختلف انجام می‌شود که از میان آنها، ۲ هزار و ۳۰۰ تن متانول شرکت متانول کاوه و ۲ هزار و ۲۰۰ تن متانول شرکت پتروشیمی زاگرس از نظر حجم در صدر قرار دارند.

ثبت ارزش ۱۷.۲ هزار میلیارد ریالی در معاملات روزانه

مجموع ارزش ریالی معاملات ثبت شده در بورس انرژی ایران به ۱۷ هزار و ۲۰۸ میلیارد ریال در روز یک‌شنبه هجدهم آبان رسید؛ این رقم حاصل فروش حامل‌های انرژی در رینگ داخلی بازار فیزیکی، دادوستد برق و معاملات مربوط به ابزار‌های مالی بود. رینگ داخلی بازار فیزیکی سهمی ۲۱ درصدی، بازار برق سهمی ۸ درصدی و دادوستد‌های مربوط به ابزار‌های مالی سهمی ۷۱ درصدی از کل ارزش معاملات روزانه ثبت شده در این بازار داشتند. دادوستد ۲۳۷ هزار و ۳۵۵ قرارداد اوراق سلف موازی نفت خام پاسارگاد۰۷۱ در بازار مشتقه در رونق ارزش معاملات ابزار‌های مالی و افزایش ارزش روزانه بازار اثرگذار شد.

پالایش نفت آبادان در صدر برترین فروشندگان رینگ داخلی

بررسی داده‌های معاملاتی رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران از فروش مجموعا ۱۰ هزار و ۸۸۵ تن محصول در زیرگروه نفت، گاز و سایر حامل‌های انرژی و ثبت مجموع ارزشی معادل ۳ هزار و ۵۹۸ میلیارد ریال در این رینگ طی روز هجدهم آبان حکایت دارد.

شرکت پالایش نفت آبادان در این روز ۳ هزار تن سی‌او را با قیمت پایه‌ای برابر ۲۶۱ هزار و ۶۶۳ ریال به ازای هر کیلوگرم در رینگ داخلی عرضه کرد. برای این محصول تقاضایی ۷ هزار و ۱۲۵ تنی از سوی مشتریان به ثبت رسید و به این ترتیب متقاضیان برای کسب سهم از این محصول به رقابت قیمتی ۱۲.۶ درصدی روی آورده و متوسط نرخ فروش سی‌او پالایش نفت آبادان به ۲۹۴ هزار و ۶۴۶ ریال رسید. این معامله با ثبت مجموع ارزشی معادل ۸۸۴ میلیارد ریال در صدر برترین فروشندگان رینگ داخلی بازار فیزیکی در این روز قرار گرفت.

در رینگ ابزار‌های مالی چه گذشت؟

مجموع ارزش ریالی مربوط به ابزار‌های مالی به ۱۲ هزار و ۲۷۸ میلیارد و ۱۶۳ میلیون ریال در هجدهم آبان رسید، این رقم که حاصل معاملات ثبت شده در بازار مشتقه و بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران بود، معادل ۷۱ درصد ارزش کل بازار بود.

تابلو اوراق سلف موازی استاندارد در بازار مشتقه در دومین روز کاری هفته میزبان دادوستد ۲۳۷ هزار و ۳۵۵ قرارداد سلف موازی نفت خام پاسارگاد۰۷۱ شد، این معاملات مجموع ارزشی معادل ۹ هزار و ۹۹۹ میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال را رقم زد. این اوراق برای تامین مالی برای سرمایه در گردش شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد منتشر و در بورس انرژی منتشر شد که کل اوراق عرضه شده در بازار در این روز به فروش رفت.

تابلو صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله در بازار اوراق بهادار میزبان دادوستد ۲۰ میلیون و ۳۰۱ هزار و ۸۴۲ واحد صندوق سینرژی بود، این دادوستد مجموع ارزشی معادل ۹۹ میلیارد و ۴۹۶ میلیون ریال را رقم زد.

معامله مجموعا یک میلیون و ۵۰ هزار ورقه «گواهی صرفه‌جویی گاز اوج۰۴۰۴» و «گواهی صرفه‌جویی برق عادی۰۴۱۲» در تابلو گواهی صرفه‌جویی انرژی در بازار اوراق بهادار نیز به ثبت مجموع ارزشی معادل ۹۹ میلیارد ریال انجامید.

تابلو گواهی ظرفیت در بازار اوراق بهادار نیز در هجدهم آبان میزبان دادوستد ۲۰ میلیون و ۳۰۲ هزار ورقه گواهی ظرفیت نقدی بود که این معاملات نیز به ثبت مجموع ارزشی معادل هزار و ۷۳۷ میلیارد ریال انجامید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
تیراندازی قهرمانی جهان؛ تیم تپانچه مردان ایران یازدهم، فروغی هشتادم
اجرای موسیقی عرفانی در سیستان وبلوچستان
لغو یک دیدار از هفته چهارم لیگ بسکتبال دختران
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
تسویه بدهی ۴۸ میلیارد تومانی جهاد کشاورزی به شرکت‌های تولید کننده بذر خراسان رضوی
نشست بررسی راهکار‌های رفع چالش آبی کشور برگزار شد
هیئت گزیر نحوه فروش سهام سهامداران بانک آینده را تصویب کرد
ششمی کریمی در حرکت یک‌ضرب وزنه برداری بانوان
توسعه خطوط برقی در جنوب پایتخت؛ گامی مؤثر در مسیر حمل‌ونقل
برپایی نمایشگاه سوغات و صنایع دستی در گرمسار
آزادراه تهران کرج مسدود است
اعزام پیرغلامان حسینی چهارمحال و بختیاری به بیست و دومین اجلاس پیرغلامان
بجنورد شهر کتابخوانی شد
اقامه نماز طلب باران در قزوین؛ نیایش جمعی برای بارش رحمت الهی
سفر به امارات به فردا موکول شد؛ ملی‌پوشان در تهران تمرین کردند
آغاز بهسازی جاده بیله‌سوار - جعفرآباد مغان
دوشنبه‌هایی به رنگ ایمان 
هیچ ناترازی از بانک آینده سابق به بانک ملی منتقل نشده است
هومر عباسی در ۱۰۰ متر کرال پشت هفتم شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)