• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۲۶۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
بین الملل » آمریکا

رویگردانی لاتین‌تبار‌های آمریکا از ترامپ

نتایج انتخابات اخیر در ایالت‌های نیوجرسی و ویرجینیا نشان می‌دهد واکنش منفی لاتین‌تبار‌ها به سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، موجب افزایش قابل‌توجه آرای دموکرات‌ها در میان این جامعه شده است.

رویگردانی لاتین‌تبار‌های آمریکا از ترامپ 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، به نقل از روزنامه واشنگتن‌پست، در ایالت نیوجرسی دو شهرستان «هادسون» و «پاسائیک» با بیشترین جمعیت لاتین‌تبار بیشترین چرخش به سمت دموکرات‌ها را تجربه کردند، در همین حال شهر مهاجرنشین «ماناساس پارک» در ویرجینیا نیز با اکثریت لاتین‌تبار، به نامزد دموکرات فرمانداری این ایالت با اختلافی ۴۲ امتیازی رأی داد.

بر اساس نظرسنجی‌های بعد از انتخابات اخیر، دموکرات‌ها توانسته‌اند بخش قابل‌توجهی از آرای لاتین‌تبار‌ها را که در سال گذشته به جمهوری‌خواهان گرایش پیدا کرده بودند، دوباره به دست آوردند؛ موضوعی که زنگ خطری برای ترامپ و حزب جمهوری‌خواه محسوب می‌شود.

همچنین «خوزه آرانگو»، رئیس باسابقه حزب جمهوری‌خواه در شهرستان هادسون، با اشاره به سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرتی دولت ترامپ گفت: «رأی‌دهندگان لاتین نه به نفع حزب دموکرات، بلکه علیه آنچه در حزب جمهوری‌خواه نمی‌پسندند رأی دادند.» وی افزود: وقتی برخورد‌های تند با مهاجران قانونی و خانواده‌های چندنسلی در آمریکا آغاز شود، «مشکل، دیگر فقط مهاجرتی نیست بلکه آمریکایی است».

به نوشته واشنگتن‌پست، در انتخابات اخیر، نامزد‌های دموکرات در سطح ایالتی توانستند دست‌کم با اختلاف ۳۰ امتیاز در میان لاتین‌تبار‌ها پیروز شوند؛ در حالی که سال گذشته ترامپ در برخی ایالت‌ها نزدیک به نیمی از آرای این جامعه را کسب کرده بود و در نیوجرسی، ۱۸ درصد از لاتین‌تبارانی که در انتخابات گذشته به ترامپ رأی داده بودند، این‌بار به نامزد دموکرات رأی دادند. بسیاری از ناظران، افزایش محبوبیت دموکرات‌ها میان لاتین‌تباران را واکنشی به سیاست‌های مهاجرتی دولت ترامپ می‌دانند.

در سال‌های اخیر، افزایش فعالیت مأموران اداره مهاجرت و گسترش بازداشت‌ها، حتی در میان شهروندان آمریکایی لاتین‌تبار، باعث ایجاد فضای رعب و بی‌اعتمادی در این جوامع شده است. در شهر ماناساس پارک که بیش از ۴۰ درصد جمعیت آن لاتین‌تبار هستند، فعالان محلی می‌گویند در این انتخابات، رأی‌دهندگان لاتین به‌ویژه از ترس بازگشت سیاست‌های مهاجرتی ترامپ به پای صندوق‌ها رفتند.

«یسی آمایا»، عضو شورای شهر که اصالتاً اهل السالوادور است، گفت: «ترس از حضور مأموران مهاجرت حتی میان شهروندان آمریکایی لاتین‌تبار، انگیزه اصلی مشارکت بود.» همچنین در ویرجینیا، گروه‌های حامی مهاجران مانند «کاسا این اکشن» کارزار گسترده‌ای برای جلب رأی لاتین‌تباران آغاز کردند، این کارزار که از بهار گذشته با در زدن خانه‌ها شروع شد، تلاش داشت روایت ترامپ درباره وضعیت اقتصادی را خنثی کند و توجه رأی‌دهندگان را به برنامه‌های اجتماعی و معیشتی دموکرات‌ها جلب نماید.

«کارلا بوستیوس»، رئیس سازمان لاتین‌تباران دموکرات ویرجینیا، گفت: جلسات متعددی برای شنیدن دغدغه‌های لاتین‌تباران برگزار شد و مشخص شد که آنان احساس می‌کنند حزب دموکرات کمتر به موضوع گرانی و هزینه‌های زندگی می‌پردازد و همین مسئله، به گفته او، زمینه را برای موفقیت پیام اقتصادی نامزد دموکرات، «ابیگیل اسپنبرگر»، فراهم کرد. 

واشنگتن‌پست نوشت: هر چند نتایج اخیر نشانه‌ای از بازگشت اعتماد لاتین‌تباران به دموکرات‌هاست، اما کارشناسان هشدار می‌دهند که این روند ممکن است در ایالت‌های دیگر مانند تگزاس جنوبی و فلوریدا جنوبی، که جامعه لاتین‌تبار دیدگاه‌های محافظه‌کارانه‌تری دارد به سادگی تکرار نشود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۰ درصدی نخستین گلخانه بلوبری لرستان
ممنوعیت تبلیغ دارو در مراکز درمانی
کردستان پیشگام در راه‌اندازی مرکز روزانه اُتیسم ویژه بالای ۱۴ سال
تداوم تولید و فروش خودرو‌های سنگین بدون استاندارد
سقوط آمبولانس هوایی با هفت سرنشین در شرق هند
دستگیری عامل قتل مسلحانه جاده باغین کرمان 
هشدار نارنجی و زرد هواشناسی در مازندران
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام مرحله تکمیل ظرفیت
پخش تلاوت آیات و ادعیه‌های نورانی از قاب شبکه قرآن و معارف
سفره عشق و احسان در کابل
هشدار سطح زرد هواشناسی قزوین برای ناپایداری‌های امروز قزوین
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۵ اسفند ۱۴۰۴
بهره‌برداری از کارخانه خودروسازی رفسنجان با حمایت قضائی
سوال روز ششم زندگی با آیه ها در کهگیلویه و بویراحمد
‌می‌توان از تحمیل هزینه‌های سنگین درمان به مردم جلوگیری کرد
بازگشت يک ميليارد و ۵۷۰ ميليون وجه کلاهبرداري شده به حساب مالباخته
جمع‌آوری پاجوش‌های خرما در حاشیه شهرستان بافق
تجهیز کشتارگاه‌های طیور مجهز به خط اتوماتیک تخلیه اندرونه
اختلافات مرزی عراق و کویت
اعلام رای کارت زرد و قرمز لیگ برتر فوتسال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
واکنش ایرانیان به درخواست دشمن
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)