• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۳۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸
اقتصادی » صنعت
تاکید بر نوسازی ناوگان با اتوبوس‌های داخلی؛

دولت و شهرداری‌ها، تعهداتشان را به خودروسازان بپردازند

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور، اولویت دولت چهاردهم را توسعه حمل و نقل عمومی همگانی دانست و گفت: دولت و شهرداری‌ها تعهداتی را که به خودروسازان دارند، به موقع پرداخت کنند.

به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای مسعود نصرتی در حاشیه مراسم واگذاری هزار دستگاه کامیونت کمپرسی زامیاد به سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و راه اندازی خط تولید اتوبوس درون شهری، تعداد اتوبوس‌های مورد استفاده در کشور را حدود ۱۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: برای بهبود ناوگان حمل و نقل شهری و کاهش آلودگی هوا نیازمند خودرو‌های باکیفیت هستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: هدف این برنامه توسعه و بهبود خودرو‌های شهری و روستایی با کیفیت و ارتقاء فناوری آنها است که انتظار می‌رود در مقیاس کوچک و بزرگ مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

نصرتی افزود: در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۲۳ هزار و ۷۰۰ دستگاه اتوبوس در کشور وجود داشت که این رقم به دلیل فرسودگی اکنون به ۱۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه کاهش یافته است در حالی که قرار بود با اولویت اتوبوس‌های برقی، به عدد ۳۰ دستگاه برسیم.

وی با یادآوری اینکه ۱۱ شرکت اتوبوس‌سازی فعال در کشور وجود دارد که برای تولید با آنها مذاکره شده و واردات اتوبوس نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: در حوزه حمل و نقل عمومی بویژه در کلانشهر‌ها و شهر‌های اقماری محدودیت زیادی داریم.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ادامه داد: در ساعت اوج ترافیک در کلانشهر تهران، ۹۲ هزار خودرو وارد شهر می‌شود که ۷۴ درصد آن خودرو‌های شخصی، ۱۳ درصد اتوبوس، ۷ درصد تاکسی و ۶ درصد مترو است.

نصرتی با بیان اینکه هزینه‌های مربوط به خودرو‌های شخصی و آلودگی هوا بسیار بالا است، گفت: نبود اولویت‌بندی مناسب در توسعه حمل و نقل شهری سبب استفاده بسیار شهروندان از خودرو‌های شخصی شده است.

وی از برنامه دولت چهاردهم برای ارتقای حمل‌ونقل عمومی در شهر‌ها خبر داد و از رسانه‌ها درخواست کرد در اطلاع‌رسانی و حمایت از واردات و تولید خودرو‌های برقی، تاکسی‌های باکیفیت و اتوبوس‌های جدید همکاری کنند.

پیش پرداخت ۳۰۳ میلیون دلاری برای خرید واگن‌های مترو

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور همچنین در جمع خبرنگاران با اشاره به پیش پرداخت ۳۰۳ میلیون دلاری برای خرید واگن‌های مترو گفت: اسفندماه ۲ رام قطار با هفت واگن وارد ناوگان می‌شود و این روند تا سقف تامین هزار و ۷۷۰ واگن ادامه خواهد داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نصرتی با بیان اینکه مشکل نقدینگی برای تامین اتوبوس در کشور نداریم افزود: از محل انتشار اوراق و تامین مالی سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان برای این بخش نقدینگی تامین شد و برای امسال نیز ۱۶ هزار میلیارد تومان از این حل وجود دارد که در شهریورماه ۱۴۰۵ نقد می‌شود.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: بخشی از اتوبوس مورد نیاز کشور از طریق ثبت سفارش واردات تامین خواهد شد.

نصرتی همچنین از پیگیری ثبت سفارش واردات قطعات خودرو‌ها از طریق وزارت صمت خبر داد و افزود: در هفته گذشته جلساتی در زمینه توسعه و تقویت ناوگان مترو و اتوبوس با حضور رئیس جمهور و وزیر کشور داشتیم و آنان روی این موضوع تاکید ویژه داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)