• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۷۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
سیاسی » دولت

ظرفیت نیروهای مسلح کمکی بزرگ برای ساماندهی ناترازی‌ها

رئیس جمهور در شورای راهبردی وزارت دفاع گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این وزارت و نیرو‌های مسلح می‌تواند در زمینه رفع مشکلات و ساماندهی ناترازی‌ها کمک بزرگی برای دولت و کشور باشد.

ظرفیت‌های نیروهای مسلح برای ساماندهی ناترازی‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شورای راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، امروز یکشنبه با حضور آقای پزشکیان برگزار شد.

رئیس جمهور در ابتدای ورود به مجموعه وزارت دفاع، با حضور در یادمان شهدای گمنام، به مقام والای شهیدان، ادای احترام کرد و سپس از بخشی از تأسیسات تخریب شده در اثر تهاجم رژیم صهیونیستی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بازدید کرد.
 
در ابتدای این نشست، وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، گزارش مبسوطی از اقدامات و برنامه‌های این وزارتخانه در زمینه ارتقاء توانمندی‌های دفاعی کشور و نیز همکاری با بخش‌های دولتی و خصوصی، به‌ویژه همکاری‌های فناورانه و تبادل توانمندی‌ها و فناوری‌ها، ارائه کرد.
 
امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده، همچنین اقدامات وزارت دفاع در دفاع مقابل حمله رژیم صهیونیستی به کشور و پشتیبانی‌های صورت گرفته از نیرو‌های مسلح را تشریح کرد.
 
آقای پزشکیان نیز در این نشست با بیان اینکه به منظور عرض خداقوت و قدردانی از مجموعه نیرو‌های وزارت دفاع در جمع شما حضور یافتم، اظهار داشت: با توجه به مأموریت‌های وزارت دفاع، شما می‌توانید نقش مؤثری در هم‌راستا و هم‌افزا کردن ظرفیت‌های بخش‌های مختلف کشور و هماهنگی برای سرریز شدن توانمندی‌ها و دستاورد‌های این وزارتخانه در عرصه‌های عمرانی، فنی و زیربنایی کشور داشته باشید.
 
رئیس جمهور، همچنین با بیان اینکه نیرو‌های مسلح کشور در عرصه نیروی انسانی نیز ظرفیت‌های چشمگیری دارند، گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیرو‌های مسلح می‌تواند در زمینه رفع مشکلات و ساماندهی ناترازی‌ها کمک بزرگی برای دولت و کشور باشد.
 
آقای پزشکیان با توجه به تجربه اداره جبهه‌ها در جنگ ۸ ساله، تصریح کرد: در آن مقطع، قشرهای مختلف، کسب و کار خود را تعطیل می‌کردند و برای کمک به کشور در جنگ به میدان می‌آمدند؛ امروز نیز حل مشکلات کشور نیاز به همان الگوی مدیریت دارد و باید با مدیریت جهادی در عمل و نه نظریه، بر مشکلات غلبه کنیم.
 
رئیس جمهور، همچنین با بیان اینکه دشمن به خوبی می‌داند که فقط با حمله نظامی نمی‌تواند جمهوری اسلامی را از پا درآورد، گفت: دشمنان به دنبال این هستند که به مشکلات اقتصادی و ناترازی‌ها در زمینه‌های مختلف دامن بزنند تا برخی نارضایتی‌ها را تشدید و بر موج آن‌ها سوار شوند.
 
آقای پزشکیان، ساختار اداری فربه کشور و هزینه‌های ناشی از آن را از ریشه‌های تحمیل کسری بودجه و ناترازی منابع و هزینه‌ها برشمرد و تصریح کرد: همه تلاش خود را در دولت به کار گرفته‌ایم تا در تنظیم و تدوین بودجه سال ۱۴۰۵، هزینه‌ها را کاهش دهیم، از ناترازی آن با منابع، جلوگیری کنیم و بهره‌وری را ارتقا دهیم.
 
رئیس جمهور بر ضرورت ارتقاء کارآمدی نظام اداری در کنار افزایش بهره‌وری، تأکید کرد و اظهار داشت: به هیچ‌وجه‌، پذیرفتنی نیست که ما برای نظام اداری، بودجه صرف کنیم و به کارکنان آن حقوق دهیم، اما شاهد نارضایتی مردم از کیفیت خدمات اداری نیز باشیم.
 
آقای پزشکیان، وفاق و انسجام را عامل نجات‌بخش کشور و غلبه بر مشکلات، عنوان و تصریح کرد: متأسفانه ۴۷ سال است که به‌ جای پرداختن به ریشه‌ها، به دنبال آن بودیم که با تغییر افراد، مشکلات را رفع کنیم. باید اصلاح را از خودمان آغاز کنیم و این مسیری است که در دولت چهاردهم در پیش گرفته‌ایم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق بیت المال در شهرکرد
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
فردا؛ آخرین مهلت مرحله مقدماتی نهمین دوره جشنواره قرآنی فجر
اعلام ورزشگاه یک مسابقه از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال
بازگشت منابع ارزی و ریالی به چرخه مالی استان زنجان
اغتشاشات دی‌ماه حاصل دسیسه چندساله دشمنان نظام بود
از برترین های جشنواره سرباز تا آغاز نام نویسی حج عمره در بسته خبر روز
آشوب‌طلبان چگونه «چشم شهر» را هدف گرفتند؟
دستگیری شرور مسلح با ۵ فقره قتل با سلاح جنگی در هرمزگان
آمادگی یگان‌های امدادی، حفاظتی و پشتیبانی در بندر شهید بهشتی چابهار
محل دپوی سوخت قاچاق لو رفت
بررسی طرح تبدیل نمایشگاه بین المللی به پارک گردشگری
سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های عمرانی با پرداخت به ذی نفع نهایی
راه پیمایی۲۲ بهمن امسال باشکوه‌تر از همیشه
کمک راهداری آذربایجان‌ شرقی به ۱۴۲ خودروی گرفتار در برف و کولاک
کشف محموله ۱۲۱ کیلویی مواد مخدر در شهرستان نهبندان
تأکید دبیر نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز اردبیل
نذر قربانی در فارس
مه‌گرفتگی و بارش برف در محور‌های کوهستانی آذربایجان‌غربی
خانوارهای کردستانی یک هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان از اعتبار کالابرگ خرید کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
ثبت‌نام داوطلبان پویش سلام محله در کهگیلویه و بویراحمد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)