• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۸۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴
آذربایجان غربی » اجتماعی

روز جهانی یادمان قربانیان سوانح رانندگی، زنگ هشداری برای برای بازنگری در سیاست‌ها و رفتار‌های ترافیکی

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی با تأکید بر ضرورت توجه به ایمنی راه‌ها و نقش عامل انسانی در کاهش تصادفات، بر تقویت آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک تأکید کرد.

روز جهانی یادمان قربانیان سوانح رانندگی، زنگ هشداری برای برای بازنگری در سیاست‌ها و رفتار‌های ترافیکی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  ارسلان شکری   با اشاره به اینکه هر ساله میلیون‌ها نفر در سراسر جهان بر اثر سوانح رانندگی جان خود را از دست می‌دهند یا دچار آسیب‌های جدی می‌شوند افزود: در کشور ما نیز بخش قابل توجهی از این حوادث مربوط به حوادث رانندگی در محور‌های جاده‌ای است از این رو لزوم توجه به ایمنی راه‌ها و نقش عامل انسانی در کاهش تصادفات، همچنین تقویت آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک امری ضروری است.

 شکری روز جهانی یادمان قربانیان سوانح رانندگی را فرصتی برای بازنگری در سیاست‌ها و رفتار‌های ترافیکی دانست و گفت: این روز تنها یادآور اندوه نیست بلکه تلنگری است برای تلاش بیشتر جهت افزایش ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای بنابراین باید همه نهاد‌ها و مردم در این مسیر همراه شوند تا شاهد جاده‌هایی ایمن‌تر برای رانندگی باشیم.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی با بیان اینکه عامل انسانی در بیش از ۷۰ درصد حوادث رانندگی نقش مستقیم دارد، اظهارکرد: سرعت غیرمجاز، خستگی و بی‌توجهی به قوانین از مهم‌ترین رفتار‌های پرخطر محسوب می‌شود، لذا اگر رانندگان رفتار ایمن داشته باشند، بسیاری از تصادفات قابل پیشگیری است.

 وی با تاکید بر اینکه آموزش و ارتقای فرهنگ رانندگی باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود، تصریح کرد: روز جهانی یادمان قربانیان سوانح رانندگی فرصتی است برای تأمل، همدردی و یادآوری اینکه ایمنی در جاده‌ها تنها یک شعار نیست؛ بلکه مسئولیتی انسانی و اجتماعی است که همه ما در قبال آن وظیفه داریم.

شکری با اشاره به اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی برای ارتقای ایمنی راه‌های استان تصریح کرد: حذف نقاط پر حادثه، نصب علائم جدید، بهسازی نقاط پرتصادف، خط‌کشی و روشنایی محور‌های مواصلاتی، نصب گاردریل و تابلو‌های هشداردهنده، و همچنین اجرای برنامه‌های آموزشی برای رانندگان و کاربران جاده، از جمله طرح‌هایی است که در استان بصورت مستمر اجرا می‌شود تا از بروز سوانح ناگوار جلوگیری شود.

 وی با قدردانی از همکاری نیرو‌های راهداری، پلیس راه، اورژانس و هلال‌احمر خاطرنشان کرد: پیشگیری از تصادفات و حفظ جان مردم رسالتی انسانی همه ما است امیدواریم با همکاری دستگاه‌ها و همراهی جامعه، روزی فرا برسد که دیگر نیازی به بزرگداشت یادمان قربانیان سوانح رانندگی نباشد و هیچ خانواده‌ای در اثر حادثه جاده‌ای داغدار نگردد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)