• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۹۱۶۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
سیاسی » دولت

عارف: روابط تهران‌ ـ مسکو در مسیر توسعه بیشتر حرکت کند

معاون اول رئیس‌‌جمهور با توجه به لزوم حرکت ایران و روسیه براساس سند توافق جامع همکاری راهبردی بر لزوم گسترش و تعمیق همکاری‌های دو کشور تأکید کرد.

عارف: روابط تهران‌ ـ مسکو در مسیر توسعه بیشتر حرکت کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌ جمهور که با هدف حضور در بیست‌ و چهارمین نشست نخست‌وزیران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، امروز دوشنبه به مسکو سفر کرده است، در نخستین برنامه رسمی خود، با میخائیل میشوستین، نخست‌وزیر روسیه، دیدار و گفت‌وگو داشت.

محمدرضا عارف در دیدار میخائیل میشوستین با تشکر از میزبانی این کشور برای برگزاری نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای، گفت: اطمینان دارم که رایزنی‌های ما موجب تحرک و ارتقاء بیشتر در روابط دو جانبه خواهد شد.

عارف با تشکر صمیمانه از مواضع و حمایت‌های روسیه در مجامع بین‌المللی از ایران به‌خصوص در موضوع ساز و کار ماشه، اظهار داشت: سازمان‌هایی مانند بریکس، شانگهای و اوراسیا، سازمان‌ها و نهاد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی هستند که از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار بوده‌اند که بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها به گسترش همکاری‌های مشترک، کمک می‌کند.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف، رو به گسترش است. ما بر این باوریم که روابط دو کشور می‌تواند و باید در مسیر توسعه و تعمیق بیشتر حرکت کند. ما به ارتباط مداوم با کشور دوست و همسایه، روسیه، اعتقاد داریم.

عارف، همچنین گفت: رؤسای جمهور دو کشور، سند توافق جامع راهبردی ایران و روسیه را امضا کرده‌اند؛ این سند، لازم‌الاجرا شده است و مسیر حرکت دو کشور باید بر این اساس باشد.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه بر لزوم گسترش همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های علمی و گردشگری با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه دو کشور و رفع موانع همکاری‌های در این حوزه‌ها تأکید کرد.

عارف اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر تسریع اجرای موافقت‌نامه‌ها و گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف، از جمله تکمیل طرح‌های حمل و نقل ریلی، تأکید دارد.

معاون اول رئیس جمهور با توجه به علاقه‌مندی نهاد‌های مربوط در ایران برای تسریع اجرای طرح‌های مشترک، تصریح کرد: نشست پیشین گروه مشترک اقتصادی دو کشور در سطح خوبی برگزار شده است و مراجع مربوط با جدیت در حال تهیه اسناد و تفاهم‌نامه‌ها هستند.

در ادامه این دیدار، نخست وزیر روسیه با خوشامدگویی به آقای عارف و هیئت همراه، گفت: مسکو به دنبال تحکیم روابط با ایران بر اساس حسن همجواری و در نظر گرفتن منافع متقابل است.

میخائیل میشوستین، اظهار داشت: سند توافق جامع راهبردی ایران و روسیه به امضای رؤسای جمهور دو کشور رسیده و اکنون وظیفه اصلی دو دولت، اجرای کامل همه توافقات در عالی‌ترین سطح است.

نخست‌وزیر روسیه با بیان اینکه ایران، کشور غنی و دارای آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی است، بر لزوم گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی، گردشگری، تکمیل راه‌گذر شمال ـ جنوب به عنوان یک مسیر حمل و نقل کالا و گسترش همکاری‌های علمی میان دو کشور، تأکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­غلامی: جام جهانی رؤیای همه ما بود
نگرانی متقاضیان مسکن ملی پرند از تاخیر در تحویل
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
آتش‌سوزی آشپزخانه یک واحد مسکونی در ساختمانی ۳ طبقه در رشت
نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در بغداد
تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه در لرستان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
برپایی میز خدمت حقوقی در مناطق کم برخوردار کشور
آتش در دل جنگل های الیت
جوی آرام و پایدار در لرستان
سرهنگ کارگر فرمانده جدید یگان ویژه استان قم شد  
اولویت‌گذاری برای کاهش ضایعات در ۲۲ محصول کشاورزی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
تشییع شهید گمنام در لامرد
فوران آتشفشان در هاوایی
استان قزوین “قلب تپنده اقتصاد ایران”
تأکید بر تقویت پژوهش‌محوری در مدارس گیلان
هوا در چند شهر آذربایجان‌غربی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد
آیین‌های ویژه هفته بسیج در گیلان
بزودی؛ تکمیل فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)