• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۹۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
اردبیل » اقتصادی

اردبیل با ۳۰۴ فرصت جدید، آماده جهش بزرگ در گردشگری و سرمایه‌گذاری

در سیاست‌گذاری‌های کلانِ استان اردبیل ، گردشگری به‌عنوان یکی از پایه‌های توسعه پایدار تعریف شده و برگزاری همایشِ بین المللیِ سرمایه گذاری در استان با فراهم کردنِ ۳۰۴ فرصتِ سرمایه گذاری، می‌تواند اردبیل را در حوزه‌های مختلفِ اقتصادی، کشاورزی، گردشگری و فرهنگی در بین استان ها، رشد و ارتقا دهد.

به گزارش  خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل استان اردبیل سالیانه با حدود ۶ میلیون گردشگر و بیش از ۱۵ هزار تختِ اقامتی، از قطب‌های مهمِ گردشگریِ کشور است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: با توجه به برگزاری همایش بین‌المللی توسعه سرمایه‌گذاری استان، این اداره‌کل با همکاری سایر دستگاه‌ها و در قالب کمیته تخصصی گردشگری، تاکنون ۱۱۰ فرصت مشخص سرمایه‌گذاری و حدود ۲۴ فرصت بی‌نام برای جذب سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری احصا کرده است تا در این همایش ارائه شود.

وی گفت: این فرصت‌ها شامل انواع تأسیسات گردشگری مانند هتل، مجتمع‌های تفریحی و اقامتی، مراکز آب‌درمانی، هتل‌آپارتمان و بوم‌گردی است. در این زمینه استعلامات لازم از دستگاه‌های مرتبط از جمله شرکت‌های گاز، برق و مخابرات انجام شده و این پروژه‌ها آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران هستند.

جباری خاطرنشان کرد: در کنار معرفی فرصت‌ها، تجربه‌های موفق سرمایه‌گذاری در استان نیز در نمایشگاه جانبی همایش ارائه خواهد شد تا سرمایه‌گذاران با اطمینان خاطر نسبت به حضور در استان تصمیم‌گیری کنند. همچنین «میز مشاوره سرمایه‌گذاری» برای پاسخگویی به پرسش‌های حقوقی، مالیاتی و فنی سرمایه‌گذاران و نشست تخصصی گردشگری در حاشیه این همایش برگزار می‌شود تا فرصت‌های بی‌نام سرمایه‌گذاری و مشوق‌های قانونی معرفی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از اختصاص چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری اردبیل از محل صندوق توسعه ملی و سفر رئیس‌جمهور به استان، خبر داد و یادآور شد: در این رویداد، نمایندگان وزارت میراث‌فرهنگی از جمله مدیرکل دفتر تسهیلات و امور اقتصادی حضور خواهند داشت تا در تسهیل جذب سرمایه‌گذار ایفای نقش کنند.

اردبیل با ۳۰۴ فرصت جدید، آماده جهش بزرگ در گردشگری و سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با هلدینگ‌های بزرگ گردشگری افزود: تاکنون هشت هلدینگ گردشگری کشور برای اجرای پروژه‌هایی با ارزش حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان در استان اعلام آمادگی کرده‌اند. این پروژه‌ها شامل احداث هتل‌های پنج‌ستاره، دهکده‌های سلامت، مجتمع‌های گردشگری و اجرای تور‌های ورودی به استان است.

وی اضافه کرد: بخش قابل‌توجهی از این پروژه‌ها هم‌زمان با برگزاری همایش بین‌المللی توسعه سرمایه‌گذاری استان، کلنگ‌زنی یا تفاهم‌نامه‌های همکاری آنها امضا خواهد شد.

جباری با اشاره به استقبال روزافزون سرمایه‌گذاران از حوزه گردشگری استان گفت: تاکنون ۳۵ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این حوزه انجام شده و برخی از طرح‌ها بین ۲۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. این حجم از سرمایه‌گذاری نشان‌دهنده جذابیت و بازدهی بالای صنعت گردشگری در مقایسه با سایر بخش‌های اقتصادی است.

وی افزود: تلاش داریم در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل، سرمایه‌گذاران موفق در حوزه گردشگری نیز حضور داشته باشند تا ضمن معرفی طرح‌های خود، تجربه‌ها و عوامل موفقیت خود را با سایر فعالان اقتصادی به اشتراک بگذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­نوجوانان ایرانی به احمدآباد رسیدند
درگذشت ناگهانی خبرنگار پیشکسوت تبریزی
اعلام جزئیات تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام درآذربایجان غربی
یخبندان مناطق کوهستانی اصفهان را دربر می‌گیرد
اجرای ۳۰ ویژه برنامه گرامیداشت هفته بسیج ۱۴۰۴ در کیش
روایت‌هایی از ایثار امدادگران جمعیت هلال احمر در جنگ ۱۲ روزه
بررسی مشکلات فعالان اقتصادی با حضور وزیر اقتصاد
آغاز طرح با قرآن بزرگ شو در کانون‌های مساجد استان اصفهان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
بیانیه دفتر اطلاع رسانی اسرا درباره روز جهانی کودک
پایش و نمونه‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب شهری سردشت
گام بلند نمایندگان دولت و مجلس برای گسترش چتر بیمه‌ای رانندگان
تظاهرات ژاپنی ها علیه توسعه پایگاه های آمریکایی
خبر‌هایی از مشارکت گرمساری ها در بازسازی عتبات عالیات
درستکار: رحمان اقتدارش را نشان داد
حذف نساجی مازندران از جام حذفی در ضربات پنالتی
بهره برداری از دومین مسیرگشایی بزرگ تبریز تا پایان امسال
بهره برداری از ده طرح شهری در باقرشهر با حضور استاندار تهران 
احیای یک واحد تولید کنسانتره دامی در تکاب
سفر رئیس جمهور به قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)