پخش زنده
امروز: -
اداره کل هواشناسی گیلان اعلام کرد: هوای استان تا اوایل هفته آینده صاف و آفتابی، همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه ۲۷ روز از دومین ماه پاییز می گذرد اما هنوز در گیلان خبری از بارش باران نیست گفت: آسمان گیلان تا یکشنبه آینده صاف و آفتابی همراه با وزش باد جنوبی و افزایش نسبی دما، به ویژه در مناطق کوهستانی استان پیش بینی شده است.
محمد دادرس با بیان اینکه مه آلودگی هوا به ویژه صبحها و شبها از دیگر پدیدههای جوی گیلان در این مدت است، افزود: دریای خزر هم با ارتفاع موج حداکثر ۵۰ سانتی متر، تا یکشنبه آینده برای فعالیتهای دریانوردی و صید مناسب است.
وی گفت: دمای فعلی رشت مرکز گیلان ۱۴ درجه سلسیوس و رطوبت هوای این شهر ۹۲ درصد است و باد با سرعت ۳ کیلومتر در ساعت میوزد.