• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۰۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
سیاسی » دولت

توسعه مناسبات اقتصادی با دیگر کشور‌ها، اولویت دولت چهاردهم

رئیس جمهور در دیدار سفیر جدید غنا با تأکید بر اولویت دولت چهاردهم در توسعه مناسبات اقتصادی با دیگر کشور‌ها گفت: بر فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و غنا تأکید داریم و علاقه‌مندیم روابط دو کشور را به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری گسترش دهیم.

توسعه مناسبات اقتصادی با دیگر کشور‌ها، اولویت دولت چهاردهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان ظهر امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴، در آیین دریافت استوارنامه آقای «مکاریوس آکینبیناب آکانبونگ»، سفیر جدید جمهوری غنا در ایران، با اشاره به قدمت روابط دوستانه تهران و آکرا اظهار داشت: ایران و غنا دو کشور دوست و برخوردار از روابط دیرینه، صمیمانه و مبتنی بر احترام متقابل هستند و همکاری‌های دو کشور در چارچوب جنبش عدم تعهد نیز همواره سازنده و مثبت بوده است.

رئیس جمهور افزود: حضور شما به‌عنوان سفیر جدید غنا در تهران می‌تواند زمینه‌ساز تقویت روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میان دو کشور باشد، مشروط بر آنکه از ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری مؤثر صورت گیرد و تعامل مستمر و سازنده با وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دنبال شود.

آقای پزشکیان با تأکید بر اولویت دولت چهاردهم در توسعه مناسبات اقتصادی با دیگر کشور‌ها خاطرنشان کرد: بر فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و غنا تأکید داریم و علاقه‌مندیم روابط دو کشور را به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری گسترش دهیم. انتظار داریم در مسیر تعمیق همکاری‌ها و فراهم‌سازی زمینه‌های تعاملات گسترده‌تر، از فرصت مأموریت خود در ایران به‌نحو مطلوب بهره ببرید.

در ادامه این مراسم، آقای «مکاریوس آکینبیناب آکانبونگ»، با ابراز خرسندی از آغاز مأموریت خود در تهران گفت: به تاریخ و فرهنگ کهن ایران واقفم، برای من افتخار بزرگی است که به‌عنوان نماینده دولت غنا در جمهوری اسلامی ایران خدمت کنم و سلام‌ها و تحیات گرم رئیس‌جمهور غنا را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، جناب‌عالی و ملت ایران ابلاغ می‌کنم.

سفیر جدید غنا با اشاره به موضع رسمی کشورش درباره تحولات اخیر افزود: به دستور رئیس‌جمهور غنا، پیام محکومیت شدید حملات نظامی اخیر علیه ایران را منتقل می‌کنم. ما بر این باوریم که اختلافات و منازعات جهانی باید صرفاً از مسیر گفت‌و‌گو، تفاهم و دیپلماسی حل‌وفصل شود.

وی با بیان اینکه ایران و غنا به‌عنوان دو عضو فعال جنبش عدم تعهد، همواره همکاری‌های نزدیکی در این سازمان داشته‌اند و مأموریت یافته‌ام برای گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور با تمام توان تلاش کنم، تصریح کرد‌: غنا خواهان تعمیق تعاملات با ایران است و برای تحقق اهداف مشترک در روابط دوجانبه، همکاری همه‌جانبه را در دستور کار قرار خواهد داد.

سفیر جدید غنا با تأکید بر حمایت مستمر کشورش از ایران در مجامع بین‌المللی گفت: غنا همواره در عرصه‌های بین‌المللی حامی ایران بوده و این روند در آینده نیز ادامه خواهد یافت. کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور برای ما اهمیت راهبردی دارد و برای برگزاری و فعال‌سازی آن در تماس دائم با وزارت امور خارجه ایران خواهم بود.

آکینبیناب آکانبونگ در پایان افزود: غنا، ایران را شریکی قابل اتکا می‌داند و بر تبادل ظرفیت‌های مشترک در مسیر توسعه و پیشرفت دو ملت تأکید دارد. افزایش همکاری‌ها در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، علمی و فناوری می‌تواند منافع متقابل و دستاورد‌های ارزشمندی برای هر دو کشور به همراه داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)