پخش زنده
امروز: -
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از دستگیری ۳۰۴ متهم و کشف ۷۹۷ دام در ۲۵ استان کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ «کامیار چهری» گفت: این طرح به منظور رصد و کنترل تحرکات باندهای سرقت دام، افزایش ضریب امنیت روستاها، شناسایی مخففیگاهها و مالخران و همچنین بازگرداندن اموال مردم، از تاریخ ۱۲ آبان ماه سال جاری به مدت سه روز در سطح ۲۵ استان کشور به مرحله اجرا درآمد.
وی افزود: در جریان این طرح، ۲۰۴ متهم در حوزه سرقت احشام دستگیر شدند که از این تعداد ۱۲۹ نفر دارای سابقه کیفری و ۶۵ نفر نیز فاقد سابقه، اما در ارتکاب سرقت نقش مستقیم داشتند.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: در مدت اجرای عملیات، ۲۵۷ فقره سرقت کشف شد و کارآگاهان موفق شدند، ۷۹۷ راس احشام را که متعلق به مال باختگان بود را کشف و به آنها تحویل دهد.
وی ادامه داد: گسترش فعالیت اعضای باندهای سرقت احشام و سوء استفاده سارقان از تاریکی شب، دورافتادگی مراتع و بی توجهی برخی دامداران، نیازمند هوشیاری کامل مالکان دام و تقویت تدابیر امنیتی است.
سرهنگ «چهری» از دامداران درخواست کرد: احشام خود را در مکانهای ایمن، دارای روشنایی مناسب و دوربین نصب شده نگهداری کنند و از سپردن دامها به افراد ناشناس خودداری کنند و هرگونه تردد مشکوک را بلافاصله به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.
وی خاطرنشان کرد: پلیس آگاهی با قاطعیت و بدون اغماض، برخورد با سارقان احشام را ادامه خواهد داد و اجازه نخواهد داد اموال مردم مورد تعرض افراد فرصت طلب قرار گیرد.