• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۲۱۸۹
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
آذربایجان غربی » اقتصادی

جهش اقتصادی آذربایجان غربی باهم‌افزایی فناوری وسرمایه‌گذاری

سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌غربی گفت: تحقق جهش اقتصادی در استان با هم‌افزایی فناوری و سرمایه‌گذاری میسر خواهد بود.

جهش اقتصادی آذربایجان غربی باهم‌افزایی فناوری وسرمایه‌گذاری

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ اشبان حسنی در نخستین رویداد صنایع خلاق و فرهنگی استان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های راهبردی این استان اظهار کرد: آذربایجان‌غربی مجموعه‌ای از توانمندی‌های کم‌نظیر خدادادی و انسانی است که می‌تواند موتور محرک جهش اقتصادی استان باشد.

وی افزود: این استان ۹۶۷ کیلومتر مرز مشترک با سه کشور ترکیه، جمهوری آذربایجان (نخجوان) و اقلیم کردستان عراق دارد و در فاصله‌ای نزدیک با ارمنستان قرار گرفته است که هر یک از این ظرفیت‌ها به‌تنهایی می‌توانند مبنای توسعه چند استان باشند.

سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌غربی با اشاره به فرصت سوزی در بهره‌برداری از این فرصت‌ها گفت: استاندار آذربایجان‌غربی از آغاز فعالیت خود، راهبرد‌های مشخصی را برای جبران این فرصت سوزی‌ها تعریف کرده‌اند. بر همین اساس، چند ستاد کلیدی شامل ستاد احیای دریاچه ارومیه، ستاد فرصت‌های مرزی، ستاد فناوری و دانش‌بنیان و ستاد سرمایه‌گذاری در استان تشکیل شده؛ همچنین اخیراً ستاد محل‌محور نیز به این مجموعه افزوده شده است.

حسنی به اهمیت ستاد سرمایه‌گذاری اشاره کرد و ادامه داد: شاه‌بیت این ستاد، همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی بود که با حضور نمایندگان ۱۸ کشور برگزار شد؛ با وجود هم‌زمانی خاتمه همایش با آغاز جنگ دوازده‌روزه و کم‌رنگ‌شدن بازتاب رسانه‌ای آن، استاندار بر استمرار پیگیری نتایج این همایش تأکید کرده و حتی در سومین روز پس از برگزاری، بازدید از یکی از پروژه‌های مهم شهرک صنعتی را در دستور کار قرار داده‌اند.

وی تأکید کرد: توسعه استان نیازمند نگاه جامع و یکپارچه است و فناوری، بدون سرمایه‌گذاری و بدون استفاده از فرصت‌های مرزی، نتیجه مطلوبی نخواهد داشت؛ حمایت‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و تسهیلات استان باید تمام حوزه‌های فناوری اعم از سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را شامل شود.

سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌غربی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با تلاش شبانه‌روزی مدیریت و اعضای هیئت علمی، ۴۲ درصد بار آموزشی استان را بر عهده دارد و در همه رشته‌ها از مهندسی و پزشکی تا علوم انسانی فعال است.

حسنی نقش این دانشگاه را در راه‌اندازی اولین خانه خلاق و نوآوری استان مهم و اثرگذار توصیف کرد و از تلاش‌های مجموعه مدیریت پژوهشی و فناورانه دانشگاه و خانه خلاق قدردانی کرد.

وی با اشاره به ضرورت تقویت اکوسیستم نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان در استان آذربایجان‌غربی ادامه داد: بخشی از عقب‌ماندگی اقتصادی استان ناشی از عدم استفاده کافی از ظرفیت سرمایه انسانی خلاق و کارآفرین است. سهم آذربایجان‌غربی از تولید ناخالص داخلی (GDP) ۱.۸ درصد است که با توجه به جمعیت، وسعت و ظرفیت‌های مرزی، با واقعیت‌های استان همخوانی ندارد و باید حداقل دو برابر افزایش یابد.

سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌غربی تقویت زنجیره نوآوری از ایده تا محصول و بازار، فراهم‌سازی زیرساخت‌های مرتبط با شرکت‌های فناور، تسریع فرایند‌های اداری و ایجاد ثبات در سیاست‌گذاری، تسهیل ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری فناورانه، تعمیق همکاری میان دانشگاه‌ها، پارک علم و فناوری و دستگاه‌های اجرایی را از اقدام‌های اساسی برای رشد اقتصاد دانش‌بنیان استان ضروری دانست.

حسنی تأکید کرد: استاندار آذربایجان‌غربی بار‌ها حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان اکوسیستم فناورانه را جزو اولویت‌های خود اعلام کرده‌اند و معاونت اقتصادی استانداری نیز آمادگی دارد در کنار دانشگاه‌ها، مراکز رشد، پارک علم و فناوری و فعالان بخش خصوصی، مسیر رشد واحد‌های فناور را پشتیبانی کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)