• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۲۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱
قزوین » اجتماعی

پزشکیان: توسعه عدالت آموزشی را با خیران ادامه می‌دهیم

رئیس جمهور تأکید کرد: با کمک مردم و خیران، مسیر توسعه عدالت آموزشی را ادامه خواهیم داد و به یاری خدا کار‌های بزرگ‌تری انجام می‌دهیم، یا راه پیدا می‌کنیم یا راه می‌سازیم و هیچ تردیدی ندارم که با همدلی، این مسیر به سرانجام خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، آقای پزشکیان در ادامه سخنان خود در نشست توسعه عدالت آموزشی در جمع خیرین و مسئولین استان قزوین ، با تکیه بر مبانی دینی و کرامت ذاتی انسان، بر اهمیت بنیادین آموزش صحیح تأکید کرد.

رئیس جمهور اظهار داشت: عبادت خداوند با گفتن «الله اکبر» در نماز، هم‌راستا با این اصل است که انسان دارای کرامت الهی بوده و می‌تواند کارهایی خلق کند که فراتر از تصورات مادی است.

آقای پزشکیان تأکید کرد: هیچ سرمایه‌ای عزیزتر و ارزشمندتر از انسان نیست. نباید بپذیریم که فرزندان در مدارسی با کیفیت نامناسب و مفاهیم ابتدایی آموزش ببینند.

رئیس جمهور افزود: هدف نهایی، ساختن یک «ساختمان» نیست، بلکه ایجاد بستری است که در آن، دانش‌آموزان از همان کودکی، مفاهیم اساسی مانند راستی، صداقت، درستی و مشارکت را بیاموزند. آنها باید یاد بگیرند که نمی‌شود دروغ گفت و باید پشتیبان یکدیگر باشند.

آقای پزشکیان با استناد به صفات الهی «خالق، باره، مصور»، بر وجود توانمندی‌های خلاقانه در انسان تأکید کرد و گفت: اگر این ذهنیت در کودکان شکل بگیرد که «هیچ مشکلی وجود ندارد که نشود حل کرد آنها می‌توانند راه را بسازند.

رئیس جمهور با اشاره به مشارکت خیرین گفت: با وجود این روحیه خدایی‌گونه و همدلی، می‌توان بر تمامی مشکلات غلبه کرد.

آقای پزشکیان با ابراز تأثر از صحنه‌هایی که شاهد آن بود (نظیر مشارکت پیرزن و پیرمرد در مدرسه سازی)، تأکید کرد : این روحیه خدمت به یکدیگر و ساختن جامعه، «قیمت ندارد» و تنها در سایه آن است که دشمنان امکان طمع ورزیدن به این مردم را از دست می‌دهند.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری بر «انسان‌ها»، اظهار داشت: هدف اصلی دولت، ایجاد مدارسی نیست که خروجی آن مهاجرت ۹۰ درصد دانش‌آموزان به خارج از کشور باشد، بلکه تربیت نسلی با کیفیت اخلاقی و رفتاری مناسب است که به خاک و وطن خود پایبند باشند.

آقای پزشکیان با اشاره به کرامت ذاتی انسان، تصریح کرد: هیچ سرمایه‌ای بالاتر و ارزشمندتر از انسان‌ها نیست.

رئیس جمهور تأکید کرد : دولت تلاش کرده است تا این باور را در جامعه بیدار کند که ما می‌توانیم؛ زیرا پتانسیل عظیمی در درون مردم و دانش‌آموزان وجود دارد که تنها نیاز به بیدار شدن دارد.

آقای پزشکیان خطاب به مردم گفت: منتظر کمک از خارج نباشید؛ وظیفه ما تربیت نسلی است که از هر مدرسه دنیا جلو بزند.

رئیس جمهور با صراحت اعلام کرد: نه در دوران جنگ و نه در شرایط کنونی، به هیچ وجه چشم امیدی به هیچ‌کس جز خدا و مردم خودمان نبستم.

آقای پزشکیان افزود: کشور باید بتواند با اتکا به حول و قوه الهی، از این بحران خارج شود و این امر تنها با باور به توانمندی‌های داخلی ممکن است، نه چشم امید داشتن به بیرون از کشور.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اگر همین باور ما کم از دیگران نیستیم در ذهن بچه‌ها شکل بگیرد، آنها کارهایی خواهند کرد که در ذهن هیچ‌کس نمی‌گنجد.

آقای پزشکیان ضمن درک مشکلات فرهنگیان، وظیفه اصلی آموزش و پرورش را تربیت نسلی دانست که در سطح جهانی، از نظر آموزشی، کیفی و رفتاری عقب نماند.

رئیس جمهور افزود: بچه‌هایی باید تربیت بکنیم که از هیچ مدرسه‌ای در دنیا عقب‌تر نباشند، نباید دل خوش کنیم حالا مدرسه ساختیم ما خیلی کار کردیم؛ این آغاز راه است.

آقای پزشکیان تأکید کرد که آموزش و پرورش باید خود را با بهترین مدارس دنیا مقایسه کرده و هدفش نه تنها برابری، بلکه پیشی گرفتن از آنها باشد.

رئیس جمهور تأکید کرد: با کمک مردم و خیران، مسیر توسعه عدالت آموزشی را ادامه خواهیم داد و به یاری خدا کار‌های بزرگ‌تری انجام می‌دهیم، یا راه پیدا می‌کنیم یا راه می‌سازیم و هیچ تردیدی ندارم که با همدلی، این مسیر به سرانجام خواهد رسید.

آقای پزشکیانبا ذکر آیه «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا»، آینده را مملو از علم، خلاقیت، زیبایی، رحمت و دوستی دانست و سخنان خود را با این عبارت به پایان برد: «ما زنده‌ایم برای آنکه آرام نداریم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش مظلومیت قربانیان بمباران شیمیایی سردشت با راه‌اندازی موزه صلح
صالح‌آباد و جنت آباد یکپارچه در بدرقه شهید گمنام
لرستان،سوگوار شهادت ام ابیها
بازدید ۳۷ هزار گردشگر داخلی و خارجی از قلعه بسطام چایپاره
استقبال دانش اموزان و دانشجویان از پیکر مطهر شهدای گمنام
بازگشت پول به حساب سیزده مالباخته در فضاي مجازي
الگوی مصرف سوخت صنایع در مهر ۱۴۰۴ اعلام شده بود
بازگشت مسافرانی که هم میمهانند و هم میزبان
بهره برداری از طرح جهادی ساخت مدرسه در شهرستان شوشتر
وداع با پیکر پاک و مطهر شهدای گمنام در شهرکرد
توقف روند افزایشی ابتلا به آنفلوآنزا در خراسان رضوی
کارآفرینی موفق در بالاجاده؛ توسعه واحد پرورش قارچ با تکیه بر صبر و باور
ضبط پوشاک مستعمل قاچاق درمیاندوآب
افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی فرماندهی انتظامی گیلان
برخورد با واحد‌های آلاینده شهرک صنعتی چرمشهر
جمع آوری بیش از ۲۳۱ هزار برگ از اسناد شهدا در آذربایجان غربی
آغاز هفته دوم لیگ برتر والیبال با برتری خانگی شهداب
بازدید مسئولان از کتابخانه سردار شهید سیاوش امیری
شکارچی مسلح نیمه‌شب در بهاباد زمین‌گیر شد
شکست گیتی پسند صدرنشین در روز برتری مس سونگون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)