• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۲۹۱۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
مهاباد » علمی و فرهنگی

آموزش هوش مصنوعی به ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارتباطات گفت: ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در سراسر کشور با برنامه آموزش هوش مصنوعی وزارت ارتباطات، مهارت‌های نوین دیجیتال را می‌آموزند.

برنامه آموزشی هوش مصنوعی برای ۵۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد، هوش مصنوعی یکی از سریع‌ترین و تاثیرگذارترین فناوری‌های حال حاضر جهان است که زندگی انسان‌ها را در زمینه‌های مختلف از کسب‌وکار و آموزش گرفته تا سلامت و مدیریت شهری متحول می‌کند.

برخلاف آموزش‌های سنتی که معمولا بر حفظ اطلاعات و روش‌های ثابت تمرکز دارد، هوش مصنوعی به دانش‌آموزان امکان می‌دهد مسائل پیچیده را تحلیل کنند، الگوریتم‌ها و راه‌حل‌های نوآورانه بسازند و با داده‌ها کار کنند.

در دنیای امروز، یادگیری هوش مصنوعی نه یک گزینه بلکه یک ضرورت است؛ چرا که آینده شغلی نسل بعد وابسته به توانایی کار با فناوری‌های نوین و درک درست از داده‌ها و الگوریتم‌هاست.

آشنایی با هوش مصنوعی همچنین خلاقیت، تفکر انتقادی و حل مسئله را در دانش‌آموزان تقویت می‌کند و آنها را برای ورود به دانشگاه‌ها و بازار کار آماده می‌سازد.

برخلاف روش‌های آموزشی سنتی که اغلب حفظ محض مفاهیم و فرمول‌ها را هدف قرار می‌دهند، آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مهارت‌های عملی و کاربردی می‌دهد. دانش‌آموزان یاد می‌گیرند چگونه ماشین‌ها می‌آموزند، داده‌ها را تحلیل می‌کنند و تصمیم‌گیری می‌کنند؛ مهارت‌هایی که در هیچ کلاس درسی سنتی به این شکل ارائه نمی‌شوند.

 

۵۰۰ هزار دانش‌آموز کشور با هوش مصنوعی آشنا می‌شوند

در همین راستا، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه گسترده‌ای برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان سراسر کشور اجرا می‌کند. محمد حاتمی‌زاده، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارتباطات، اعلام کرد که ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور با فناوری‌های نوین، به ویژه هوش مصنوعی آشنا می‌شوند.

وی در مراسم رونمایی از پروژه‌های هوشمندسازی شهرداری خوی افزود که در استان آذربایجان‌غربی تاکنون ۵۰ هزار دانش‌آموز ثبت‌نام کرده‌اند تا در این برنامه آموزشی شرکت کنند.

حاتمی‌زاده همچنین از اقدامات شهرداری خوی در زمینه اتصال به مرکز تبادل داده و اجرای فیبر نوری یاد کرد و گفت این اقدامات نه تنها امنیت و سرعت مدیریت شهری را افزایش می‌دهد، بلکه مسیر حرکت به سوی اقتصاد دیجیتال را هموار می‌کند.

وی تأکید کرد که این طرح بخشی از طرح ایران دیجیتال است و هدف آن آموزش نسل جوان با فناوری‌های نوین، ایجاد عدالت ارتباطی در کشور و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای توسعه پایدار است. همچنین ۱۶ پلتفرم ملی طراحی شده تا تمام خدمات دولتی در آنها تجمیع شود و شفافیت و رضایتمندی مردم افزایش یابد.

به گفته معاون وزیر ارتباطات، این طرح‌ها نه تنها دانش‌آموزان را با هوش مصنوعی آشنا می‌کنند، بلکه به توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و هوشمندسازی مدیریت شهری کمک می‌کنند و پایه‌های نسل آینده کشور را برای ورود به دنیای فناوری‌های نوین محکم می‌سازند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
فوتبال پای ایران می‌ماند
ایرانِ امام رضا
پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است
آمادگی کامل ستاد‌های مکه و مدینه در خدمات رسانی به زائران
تمرین گلزنی ملی‌پوشان فوتبال پیش از بازی درون تیمی
بازنمایی حیات اجتماعی و تاریخی حرم رضوی در نمایشگاه مجازی
توقیف ۳۶ دستگاه خودروی شوتی در ۷۲ ساعت گذشته در کهگیلویه و بویراحمد
اطلاعیه قطعی گاز به دلیل تعمیرات شبکه گازرسانی در زنجان
توافق محرمانه گوگل با پنتاگون؛ مدل‌های هوش مصنوعی در خدمت ارتش آمریکا
رمان «برادر گُل» منتشر شد
دبیرکل کمیته ملی المپیک: شاخص‌ها نشان می‌دهد ایران قوی در آسیا تداوم دارد
طرح‌های کلان عمرانی متعددی در نقاط مختلف اصفهان در دست اجرا
دعوت ورزشکار گیلانی به اردوی تیم ملی کبدی
توسعه گلستان با اتکا به روشهای تامین مالی مبتنی بر ظرفیتهای استانی
عطر رضوی در کوهپایه؛ استقبال مردمی از خادمان حرم امام رضا(ع)
پیام تبریک رئیس شورای تبلیغات اسلامی درپی قهرمانی تیم فوتبال ساحلی
همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شهرداری تهران برای بهینه‌سازی مصرف انرژی
در مجلس اراده ای برای واگذاری اختیارات به شورا‌ها وجود ندارد
نمایش صلابت و اقتدار ژیمناست‌های نونهال در بندرانزلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
مدارس غیردولتی باید پول فوق‌برنامه‌های برگزارنشده را عودت بدهند
عقدی متفاوت در شب های ایستادگی مردم
حکمت، موعظه و اخلاق نمی‌تواند جایگزین علم روان‌شناسی باشد
قیمت سکه و طلا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ در بازار رشت، تا ساعت ۱۲:۴۵
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)