• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۳۱۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸
بین الملل » غرب آسیا
جوزف عون:

جامعه بین‌الملل اسرائیل را وادار به توقف حملات به لبنان کند

رئیس جمهور لبنان خواهان فشار جامعه بین‌الملل به رژیم اسرائیل برای وادار کردن آن به توقف حملات تجاوزگرانه‌اش به لبنان شد.

جامعه بین‌الملل اسرائیل را وادار به توقف حملات به لبنان کند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از پایگاه النشره، جوزف عون روز جمعه در دیدار «کاجسا اولنگرن» فرستاده ویژه حقوق بشر اتحادیه اروپا گفت: لبنان از هرگونه حمایت اتحادیه اروپا در زمینه‌های مختلف به ویژه پس از خروج نیرو‌های پاسدار صلح بین‌المللی مستقر در جنوب لبنان (یونیفل) در سال ۲۰۲۷، استقبال می‌کند.

عون تاکید کرد: «تا چند روز دیگر، یک سال کامل از اعلام توافق آتش‌بس (بین لبنان و رژیم اسرائیل) می‌گذرد. لبنان در این مدت به طور کامل به اجرای توافق متعهد بوده است، اما اسرائیل همچنان به نقض آن ادامه می‌دهد و حتی حملات خود را فراتر از روستا‌های جنوب لبنان برده است.

رئیس جمهور لبنان افزود: اسرائیل از تن دادن به فشار‌های بین‌المللی برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ سر باز می‌زند و حتی شروع به هدف قرار دادن ساختمان‌های مسکونی و تأسیسات رسمی غیرنظامی لبنان کرده است. علاوه بر این، همانطور که گزارش‌های سازمان ملل متحد تأیید کرده است، اسرائیل با احداث دیواری در امتداد مرز، خط آبی (خطر ترسیم شده سازمان ملل بین جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی) را زیر پا گذشته است.

وی بر لزوم اعمال «فشار جامعه بین‌المللی به ویژه اتحادیه اروپا بر اسرائیل برای وادار کردن آن به توقف حملات به لبنان و پایبندی به توافق توقف اقدامات خصمانه» تأکید کرد و «از تعهد لبنان به اجرای مصوبه دولت درخصوص انحصار سلاح در دست خود» سخن گفت.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه سرانجام روز چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد، اما به طور مداوم آن را نقض کرده است.

بر اساس توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی می‌باید در مدت ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند، ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.

یک سخنگوی نیرو‌های پاسدار صلح سازمان ملل مستقر در جنوب لبنان (یونیفل) اخیرا اعلام کرد که حریم هوایی لبنان ۷ هزار و ۳۰۰ بار از سوی رژیم اسرائیل از زمان برقراری آتش بس نقض شده است.

وی همچنین از ارائه گزارش یونیفل به شورای امنیت درباره پیشرفت اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ از جمله تمام موارد نقض توافق آتش‌بس، خبر داد.

ژنرال «رودولف هیکل» فرمانده ارتش لبنان نیز امروز جمعه در سخنانی به مناسب هشتاد و دومین سالروز استقلال این کشور گفت: در بحبوحه اشغال اراضی لبنان توسط اسرائیل، میهن ما امروز شاهد مرحله‌ای سرنوشت ساز است که یکی از دشوارترین مراحل در تاریخ خودش به شمار می‌رود.

وی افزود: این مرحله در سایه حملات و تجاوزگری مداوم اسرائیل قرار دارد که منجر به شهادت و زخمی شدن شماری از شهروندان شده است. این حملات و تجاوزگری اسرائیل مانع از تکمیل استقرار ارتش لبنان و باعث تخریب اموال و تأسیسات لبنانی‌ها می‌شود.

حزب الله پیش از این در بیانیه‌ای تاکید کرد: تجاوزگری فزاینده رژیم صهیونیستی علیه لبنان، شهروندان و حاکمیت ملی این کشور نشانه آشکار غرور و جنایت مستمر و پیوسته‌ای است که این رژیم در برابر دیدگان کشور‌های ضامن توافق آتش‌بس و کمیته نظارت بر آن و در سایه سکوت جهان عرب و جامعه بین‌المللی با حمایت کامل آمریکا انجام می‌گیرد که این وضعیت، دشمن را به ادامه تجاوزات خود علیه لبنان و منطقه تشویق و جسورتر می‌کند.

حزب الله افزود که این تجاوزگری رژیم صهیونیستی نمی‌تواند ادامه یابد و باید با آن مقابله شود و دولت موظف است به مسئولیت‌های ملی خود در قبال ملت عمل کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه اصفهان، سرآمد آموزشی کشور
رسیدگی قاطع و سریع به پرونده‌های اغتشاشات اخیر
ضرورت توسعه صنعت تیتانیوم و تکمیل زنجیره ارزش
وقتی آتش اغتشاش حریف اراده طلاب نشد
رویداد ملی از ایده تا کسب‌وکار در ورزش برگزار می‌شود
هفته ۱۸ لیگ برتر فوتبال؛ عبور فجرسپاسی از سد خیبر
برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی برای حفظ پایداری شبکه گاز
دیدار دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با خانواده شهید نوائی لواسانی
اختصاص تسهیلات ودیعه مسکن به نیازمندان هرمزگانی
برگزاری همایش آموزشی استادان و متولیان حوزه معارف اسلام ناب
کشف حجاب شروع استحاله فرهنگی در تمدن غربی
جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
برنامه های صنعت توزیع برق سمنان در بزرگداشت دهه فجر
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
معرفی برگزیدگان بخش «فیلم ما» جشنواره عمار
فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
۸۳ درصد گندم مزارع کردستان هنوز سبز نشده است
تمدن هزار ساله شهر تاریخی حریره جزیره کیش
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
هشدار نارنجی بارندگی برای ۱۰ استان کشور
انتصاب معاون صدا در سازمان صدا و سیما
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
عرضه کالا با کالابرگ به قیمتی بالاتر از قیمت نقدی، ممنوع است  (۱ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)