• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۷۴۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
آبادان » اجتماعی

اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از اجرای طرح لایروبی اروند در طول ۳ سال خبر داد.

اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه چهارمین جلسه از سلسله جلسات طرح توسعه اروند و کارون با اعلام اینکه طرح لایروبی اروند به مرحله اجرا رسیده است، از اجرای این طرح در طول ۳ سال خبر داد و گفت: برای لایروبی اروند، قریب به ۳۰ همت نیاز است.

حمیدرضا حاجی‌بابایی گفت: بحث حفظ اروند یکی از بحث‌های بسیار مهمی بود که در سفر نظارتی که به خرمشهر و آبادان داشتیم، به این جمع‌بندی رسیدیم که این منطقه مربوط به یک استان نیست و مربوط به کشور است. از طرفی با اشراف به اینکه خوزستان حق بزرگی به گردن ایران دارد، تأکید ما از همان جلسه اول بر این بود که باید توسعه پایدار خوزستان را پیگیری کنیم.

او با بیان اینکه با هماهنگی‌هایی که با دولت انجام شد و حضور رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری تاکنون جلسات گوناگونی با استاندار و نمایندگان استان خوزستان برگزار کردیم، افزود: ما این کار را از مجلس به عنوان یک کار زودگذر شروع نکرده‌ایم؛ بلکه انگیزه ما توسعه پایدار خوزستان بوده است. در همین راستا جلسه امروز چهارمین جلسه ما در این خصوص است که با حضور و همراهی خوب سازمان برنامه و بودجه و وزارت راه و شهرسازی تشکیل شد تا بتوانیم یک برنامه مدون تعریف‌شده را برای خوزستان و توسعه پایدار این استان داشته باشیم.

حاجی‌بابایی ادامه داد: از ابتدا هم قرار و تأکید ما بر این بود که این برنامه را با اروند و لایروبی آن شروع کنیم تا ظرفیت‌های بندر‌های گوناگون آن بتواند افزایش پیدا کند و یک پویایی و جهش در اقتصاد منطقه ایجاد شود. جمع‌بندی ما در این جلسات هم بر این بود که برای لایروبی اروند، قریب به ۳۰ همت نیاز است و پیش بینی شده است؛ که ۳.۷ همت از آن برای امسال است که کار اجرایی را امسال شروع کنند.

او با بیان اینکه برنامه‌ریزی ۳ ساله شده که لایروبی اروند به‌طور کامل انجام بپذیرد، گفت: بعد از لایروبی و توسعه اقتصاد اروند، نوبت شهرستان‌ها و دیگر پروژه‌های استان است که آن هم نیاز به برنامه‌ریزی و برنامه مدون دارد.

نایب رئیس مجلس با اعلام اینکه این جلسه آخرین جلسه ما درخصوص اروند و خوزستان نخواهد بود افزود: در گفت‌و‌گو‌هایی که با دکتر قالیباف داشتیم همواره تأکید بر این دارد که اهواز و خوزستان را به نحو ویژه در برنامه‌ها بیاورید؛ لذا این جلسات با قوت ادامه پیدا می‌کند و به‌زودی شاهد همین جمع در خوزستان خواهیم بود و پروژه اجرایی شروع خواهد شد. مردم باید حضور و شروع کار ما در منطقه را ببینند و دلگرم شوند.

وی در پاسخ به این سوال که زمان دقیق آغاز طرح توسعه و لایروبی اروند چه زمانی است؟ زمان آغاز طرح را سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام خواهد کرد، بعد هم پروژه‌های دیگری در سطح استان وجود دارد که خوزستان را به عنوان یکی از استان‌های پیشرو معرفی کند و باید به انجام برسد.

نایب رئیس مجلس در پایان با اشاره به اینکه همکاری‌ها بین دستگاه‌ها در مسیر اجرای این طرح خیلی خوب بوده است، گفت؛ باید از وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، استاندار و نمایندگان استان خوزستان و رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبری تشکر کنیم که همراهی خوبی را انجام دادند و همه باهم همگام شدیم و دست به دست هم دادیم تا قدم‌های خوب و عملیاتی برداریم و اکنون لایرویی اروند به مرحله اجرا رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دانشگاه موتور محرکه و محور توسعه جامعه
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید
رقابت ورزشکاران بسیجی نقده در مسابقات کراسفیت(تمرینات ویژه تناسب اندام)
تساوی و صعود مسکینی به مرحله حذفی
ضرورت ارتقای آمادگی استان کرمان در برابر بحران‌های احتمالی
برگزاری یادواره شهدای آبروی محله در کدکن
دَین شبکه استانی ایلام به آبدانان، ادا شد
تداوم وضعیت ناسالم هوا در سمنان
تکریم خانواده شهیدان محمد علیزاده و سلیمان برنا در نقده
توضیحات طحان نظیف درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی
افتتاح ۱۲۵۱ طرح محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در آذربایجان شرقی
حضور ۲۵ کشور در مرحله نهایی مسابقات هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی رایان
برترین‌های کایاک کراس مشخص شدند
خوزستان میزبان اردوی تیم‌ملی بوکس نونهالان
کشف لاستیک‌های قاچاق در میامی
مسجد جامع کرمانشاه پس از یک قرن سنددار شد
انتخاب ۲۴۶ نفر به عنوان اعضای مرکزی انجمن اولیا و مربیان استان
اولین رویداد استانی کرمان برای حل مشکل کاهش جمعیت
افتتاح نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ کیلوواتی در خوزستان
برطرف شدن خاموشی معابر بوکان تا فردا پنجشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)