• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۸۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
ورزشی » بانوان

لی دوهی: ماجان پروژه بلندمدت فدراسیون برای آینده والیبال زنان ایران است

بیست و پنجمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر بانوان ایران با حضور دوازه تیم از شنبه هشتم آذرماه آغاز خواهد شد.

لی دوهی: ماجان پروژه بلندمدت فدراسیون برای آینده والیبال زنان ایران است

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، سرمربی تیم والیبال بانوان ماجان مازندران درباره هدف حضور این تیم در لیگ برتر اظهار داشت: پروژه تیم کمتر از ۱۸ سال در لیگ برتر بخشی از برنامه بلندمدت فدراسیون برای ساخت نسل آینده تیم ملی بزرگسالان است که در این دوره در استان مازندران و با همراهی مجموعه ماجان دنبال می‌شود.

لی دوهی با اشاره به اینکه فصل گذشته نیز هدایت تیم کمتر از ۲۰ سال را در همین سطح از لیگ زنان بر عهده داشت، گفت: هدف اولیه در این فصل، حضور در جمع چهار تیم برتر سوپرلیگ است و هدف بزرگ‌تر، آماده‌سازی بازیکنانی است که به‌تازگی در مسابقات قهرمانی زیر ۱۸ سال آسیا در بحرین مدال طلا کسب کردند تا بتوانند در آینده وارد ترکیب تیم ملی بزرگسالان شوند. فدراسیون می‌خواهد تیم پشتیبانی برای بزرگسالان شکل بگیرد تا رقابت سالمی میان رده‌های ملی ایجاد شود.

سرمربی تیم والیبال ماجان مازندران درباره ساختار این فصل تیم و ترکیب بازیکنان، افزود: هسته اصلی تیم از بازیکنان ملی‌پوش کمتر از ۱۸ سال تشکیل شده و برای تکمیل ترکیب، بازیکنان سال بعد این رده سنی که پیش از این در تیم کمتر از ۱۶ سال حضور داشتند، نیز اضافه شده‌اند؛ چه آنهایی که در تیم بودند، چه بازیکنانی که خط خوردند. این ترکیب جوان با هدف رشد یکپارچه و آماده‌سازی برای رده‌های بالاتر کنار هم قرار گرفته است.

لی دوهی روند تمرینات و رویکرد آماده‌سازی تیم برای فصل جدید را مثبت ارزیابی کرد و تصریح کرد: بازیکنان مدت طولانی در اردو و مسابقات تیم ملی کنار هم بودند و هماهنگی خوبی دارند. این روز‌ها تمرکز اصلی روی افزایش توان بدنی، استقامت و ارتقای تکنیک‌های فردی است. بازیکنان ۱۶ و ۱۷ ساله نیز در کنار قهرمانان آسیا در حال یادگیری هستند تا به سطح استاندارد تیم برسند.

وی که مسئولیت هدایت تیم‌های ملی بانوان ایران را برعهده دارد، درباره هماهنگی میان برنامه‌های تیم ملی و آغاز تمرینات تیم ماجان گفت: در مدت حضور در اردو‌های تیم ملی، هماهنگی‌ها ازسوی فدراسیون، سرپرست تیم و مجموعه ماجان انجام شد. تمرینات تیم از حدود یک هفته مانده به شروع مسابقات آغاز شد و تلاش شده زمان موجود به بهترین شکل مدیریت شود.

لی دوهی درباره تأثیر حضور بازیکنان نوجوان در سطح لیگ برتر تصریح کرد: رقابت با تیم‌های بزرگسال باعث افزایش اعتماد به نفس، بهبود کیفیت تصمیم‌گیری و آشنایی بازیکنان جوان با فضای واقعی مسابقه می‌شود. این سطح از بازی به آنها کمک می‌کند تجربه‌های تاکتیکی بیشتری کسب کنند و با تنوع ترفند‌های بازی آشنا شوند.

لی دوهی به سطح سوپرلیگ زنان ایران اشاره کرد و اظهار داشت: سطح لیگ برتر زنان ایران می‌تواند بالاتر باشد. یکی از عوامل اصلی پیشرفت لیگ‌ها در دنیا حضور بازیکنان خارجی و ورود سبک‌های مختلف بازی است. نبود این فضا موجب می‌شود لیگ ایران تنها با یک سبک محدود پیش برود. همچنین زمان آماده‌سازی تیم‌ها برای سوپرلیگ کوتاه است؛ اگر دوره تمرینات طولانی‌تر باشد و از سه تا چهار ماه قبل شروع شود، تیم‌ها آمادگی و کیفیت بالاتری خواهند داشت.

تیم ماجان مازندران در هفته نخست لیگ برتر بانوان در گروه نخست این رقابت‌ها به مصاف کلینیک دکتر فرهاد می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)