• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۱۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
گلستان » اجتماعی
در گفتگوی ویژه خبری

آمادگی کامل گلستان برای رویداد ایران جان

با اختصاص ظرفیت‌های رسانه ملی به معرفی گلستان، بزرگ‌ترین رویداد رسانه‌ای تاریخ گلستان از ۱۵ تا ۲۱ آذرماه تحت عنوان ایران جان برگزار می‌شود.

آغاز پیش تولید سریال نوروزی پایتخت در گلستان و آمادگی کامل برای رویداد ایران جان
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان؛ مدیرکل صدا و سیمای گلستان در گفتگو ویژه خبری با تشریح ابعاد گسترده رویداد ملی «ایران‌جان» گفت: این رویداد، عظیم‌ترین رخداد تاریخ رسانه‌ای استان است و برای نخستین‌بار تمام ظرفیت‌های رسانه ملی شامل بیش از ۱۰۰ شبکه رادیویی، تلویزیونی، خبری و برون‌مرزی به‌مدت یک هفته به معرفی جامع استان گلستان اختصاص می‌یابد.
رسول شکری‌نیا تأکید کرد: از ۱۵ تا ۲۱ آذر، هر شبکه‌ای را در تلویزیون بزنید، تصویر و نام گلستان را می‌بینید. زیرنویس‌ها، لوگوی برنامه‌ها، سوژه‌ها و گزارش‌ها، از گلستان خواهد بودو این رویداد، برآورده شدن آرزوی دیرینه ما برای معرفی جامع گلستان است.
شکری‌نیا گفت:ایران‌جان برای معرفی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها، فرهنگ، تاریخ، اقوام، چهره‌ها، صنایع، گردشگری و زیرساخت‌های استان طراحی شده و هدف این است که یک‌باره و در یک هفته، تمام داشته‌های گلستان به نمایش گذاشته شود.
او افزود:سال‌ها بود که تصاویر و گزارش‌های مربوط به توسعه در استان، پراکنده و جزئی منتشر می‌شد؛ از گازرسانی در دورترین روستاها تا توسعه زیرساخت‌های فناوری و شبکه‌های ارتباطی اما این نخستین‌بار است که همه این موارد، یک‌جا و یک‌پارچه در قالب یک جشنواره رسانه‌ای ملی دیده می‌شود.
مدیرکل صدا و سیما یکی از اهداف مهم را ایجاد حس غرور و رضایت مردم دانست: وقتی مردم یک استان می‌بینند که نام‌شان، فرهنگ‌شان، چهره‌هایشان و ظرفیت‌هایشان در تمام شبکه‌های ملی و جهانی دیده می‌شود، احساس عزت و رضایت فوق‌العاده‌ای دارند این یک حس هویت‌ساز است.
شکری‌نیا با تأکید بر بخش اقتصادی گفت: ایران‌جان فقط یک کار فرهنگی نیست بلکه قرار است برای استان آورده اقتصادی داشته باشد  این رویداد، نمایش ظرفیت‌های اقتصادی گلستان است.
او ادامه داد: سرمایه‌گذار باید امنیت و سود ببیند  این رویداد برای نخستین‌بار تصویر درست و جذابی از استان را به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی نشان می‌دهد.
شکری‌نیا گفت: در سفر رئیس سازمان صدا و سیما، دکتر جبلی، به استان گلستان، سند اقدام و سند زیست‌بوم رسانه‌ای رونمایی شد. حالا این سند، متناسب با رویداد ایران‌جان به‌روزرسانی شده و پیوست محتوایی سنگینی برای آن تدوین شده است.
وی افزود: قرار نبود نوبت گلستان در آذر باشد، اما با پیگیری استاندار و مسئولان، درخواست کردیم نوبت گلستان جلو بیفتد و خوشبختانه این اتفاق رقم خورد  حالا این رویداد همزمان شده با ولادت حضرت زهرا (س)، روز زن و روز مادر که حال و هوای معنوی رویداد را دوچندان می‌کند.
شکری‌نیا با اشاره به حجم عظیم تولید محتوای تصویری گفت:۷۰۰۰ دقیقه تولید تصویری تازه، ۳۰۰۰ دقیقه تولیدات فاخر آرشیوی قابل پخش، جمعاً ۱۰ هزار دقیقه محتوا فقط برای سیما در این ایام در نظر گرفته شده است .
او افزود: این تولیدات از تمام شهرها و روستاهای استان جمع‌آوری شده است. تولیدات مردمی نیز بخش مهمی از این محتوای عظیم را تشکیل می‌دهد ، ما بیش از ۱۱ هزار دقیقه محتوا ویژه شبکه‌های رادیویی تولید کرده‌ایم و حجم تولیدات مردمی در برنامه مردمستان به حدی زیاد شده که هنوز تبلیغات تلویزیونی رویداد آغاز نشده، اما فضای مجازی مملو از محتوای مرتبط با گلستان است.
او گفت:شبکه‌های یک، دو، سه، خبر، آموزش، مستند، شما، جام‌جم و شبکه‌های رادیویی مختلف، همگی یا با گروه تولیدی به استان می‌آیند یا اجرای مشترک خواهند داشت ، یعنی شاخص‌ترین برنامه‌هایشان را از گلستان روی آنتن می‌برند.
شکری‌نیا افزود: شبکه گلستان کاملاً HD شده و همین موضوع کیفیت تولیدات را بالا برده است  سطح توقع مخاطب بالا رفته و ما هم در تولیدات جدید با استانداردهای HD کار کرده‌ایم.
شکری‌نیا با تقدیر از همراهی نهادها گفت: نماینده ولی‌فقیه، استاندار، معاونان، مدیران کل، نهادهای انقلابی و شورای تأمین همه پای کارندو بنرهای ایران‌جان در سطح استان نصب شده و دستگاه‌ها همراهی کامل دارند.
او تأکید کرد: ایران‌جان متعلق به مردم است. صدا و سیما فقط خدمتگزار این رویداد است.
مدیرکل صدا و سیما گلستان محور مهمی از رویداد را پرداختن به اقوام دانست و گفت: این وحدت اقوام قابلیت نمایش جهانی دارد و برای همین، برنامه‌های ویژه با حضور اقوام مختلف، آئین‌ها، موسیقی‌ها و سنت‌ها طراحی شده است.
شکری‌نیا گفت: در سند اقدام رویداد بیش از ۳۰ چهره برجسته ملی و بین‌المللی استان معرفی شده‌اند از جمله حکیم میرفندرسکی، حکیم میرداماد، مفاخر علمی، ورزشی و هنری.
شکری‌نیا اعلام کرد:۵ مسئله کلیدی در گفتگوهای ویژه خبری شبکه خبر مطرح می‌شود درباره علاج‌بخشی خلیج گرگان، پتروشیمی گلستان، طرح های بزرگ سرمایه‌گذاری، توسعه گردشگری، زیرساخت‌های آب، برق و گاز خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۷۰ درصدی ترانزیت کالا در بندرانزلی
۳ فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سملقان 
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
ادامه جستجوی مفقودان در ارتفاعات دهملای شاهرود
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
واژگونی مرگبار سمند در میامی
هوای بسیار ناسالم در کرج؛ ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
یک منطقه و دوشهر در وضعیت قرمز
نیکخواه در تیم فوتبال بانوان سپاهان
مازندران پیشرو در آموزش زبان بومی در مدارس و دانشگاه‌ها
تساوی نمایندگان فارس و خراسان رضوی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران
۱۵ اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل‌ونقل اصفهان شد
بازگشت تیم ملی پاراکاراته به کشور
واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی تسریع شود
بارش باران در برخی از مناطق کشور
صیانت از وحدت ملی لازمه موفقیت کشور در برابر شرارت است
استادان دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر جهان
ایستگاه پایانی جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی برگزیدگان
زبان معیار (تریبون‌ها و میکروفن‌ها)
زمان‌بندی مسابقات کاراته قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)