• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۲۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
ایلام » اجتماعی
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام:

صدای زنان؛ با هر سلیقه‌ای باید شنیده شود

تاج‌الدین صالحیان با اشاره به ضرورت شنیدن صدای زنان با هر سلیقه‌ای؛ گفت: افزایش مشارکت زنان در برنامه‌های ویژه هفته زن، ضروری است.

صدای زنان؛ با هر سلیقه‌ای باید شنیده شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با اشاره به ضرورت شنیدن صدای زنان با هر سلیقه‌ای؛ البته در چارچوب سیاست‌های کلی نظام گفت: تقویت و افزایش مشارکت همگانی زنان با محور عدالت‌محوری رویکرد و اولویت وفاق‌گرایی در برنامه‌های ویژه این هفته استان است.

وی با تاکید بر لزوم تقویت وفاق‌گرایی و عدالت‌محوری در اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری گرامی‌داشت مقام زن، اظهار کرد: صدای همه سلیقه‌های دختران و زنان جامعه در برگزاری این برنامه‌های باید شنیده شود.

تاج‌الدین صالحیان امروز، دوشنبه در نشست هماهنگی برگزاری آیین‌های گرامی‌داشت مقام زن و روز مادر در استان ایلام با اشاره به اجرای برنامه‌ها و طراحی بسته جامع برای تقویت مشارکت اجتماعی و ارتقای منزلت زن در جامعه ایرانی- اسلامی، بر ضرورت جذب همه اقشار زنان از دختران تا زنان فعال اجتماعی تأکید کرد.

وی تصریح کرد: رویکرد و اولویت وفاق‌گرایی در برنامه‌های ویژه این هفته استان، تقویت و افزایش مشارکت همگانی زنان با محور عدالت‌محوری باشد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با تاکید بر این که تقویت سرمایه اجتماعی زنان از نیاز‌های بنیادین و مؤثر حکمرانی اجتماعی است، یادآوری کرد: حمایت از کارآفرینی و توسعه مهارت‌های تخصصی بانوان، شناسایی و معرفی الگو‌های موفق زن ایرانی، راه‌اندازی بازارچه‌های محلی و جشنواره‌های فرهنگی و هنری از اقدام‌های مؤثر برای ترویج و معرفی توانمندی‌های زنان است.

صالحیان ادای دین به مقام زن در قالب برنامه‌های گوناگون فرهنگی، هنری و اجتماعی را وظیفه دستگاه‌های اجرایی استان دانست و افزود: مخاطب‌محور بودن برنامه‌های دستگاه‌ها، تکلیفی قطعی است؛ اما برخی از گروه‌های بانوان و زنان در جامعه متولی مشخصی ندارند که بخش مهمی از جامعه را تشکیل می‌دهند و باید با نگاه مهربانانه در جذب آنان به برنامه‌های فرهنگی و هنری کوشید.

وی با تاکید بر این که سال‌روز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) بهترین زمان برای پیوند دوباره اقشار مختلف و پرظرفیت بانوان جامعه با فرهنگ و هویت زن ایرانی- اسلامی است، اضافه کرد: بخش بزرگی از زنانی که تصور رعایت نکردن برخی هنجار‌ها درباره آنان وجود دارد؛ در بزنگاه‌های ملی، محکم و استوار پای انقلاب و نظام می‌ایستند و از کشور دفاع می‌کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با اشاره به این که بانوان و دختران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برای دفاع از کشور در صحنه حضوری گسترده و نقشی فعال داشتند؛ بر لزوم استفاده از هنر ایرانی و اصیل برای تقویت فرهنگ و هویت ایرانی- اسلامی زنان تاکید کرد و خواستار فعالیت دستگاه‌های فرهنگی و هنری برای تولید آثار اثرگذار و ماندگار در این زمینه شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام نیز در این نشست، گفت: برنامه‌های هفته بزرگ‌داشت مقام زن و روز مادر در استان، همزمان با سراسر کشور و با حضور گسترده بانوان در میعادگاه نماز جمعه آغاز خواهد شد.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور  اظهار کرد: هفته گرامی‌داشت مقام زن و روز مادر فرصت مناسبی برای تبیین نقش مادران و بانوان در جامعه و برجسته‌سازی جایگاه واقعی زن نزد اقشار جامعه است.

وی تاکید کرد: تنوع نقش‌های اجتماعی زنان ایجاب می‌کند، برنامه‌ها با نگاه به گروه‌های مختلف بانوان از جمله زنان خانه‌دار، شاغل، نخبه، سیاست‌گذار، کارآفرین، ورزشکار، دانشگاهی، طلبه، روستایی و عشایری طراحی و سهم آنان در شکل‌گیری تمدن ایرانی- اسلامی تبیین شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام اعلام کرد: شعار محوری امسال هفته زن «بانوی ایرانی مظهر نجابت، الگوی مقاومت» تعیین شده و همه دستگاه‌ها موظف هستند این شعار را در برنامه‌های خود محور قرار دهند.

حجت‌الاسلام چراغی‌پور اضافه کرد: نشست مقدماتی ستاد گرامی‌داشت مقام زن برگزار شده و دستگاه‌ها برنامه‌های نخستین را ارائه کرده‌اند و این جلسه با هدف نهایی‌سازی و هماهنگی کامل برنامه‌های استانی تشکیل شده است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری ایلام هم در این نشست اظهار کرد: مجموعه‌ای از برنامه‌های توانمندسازی و شناسایی ظرفیت‌های بانوان استان همزمان با سراسر کشور و بر اساس ابلاغیه معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری اجرا می‌شود.

صفورا جست‌و‌جو افزود: این برنامه‌ها با هدف ارتقای جایگاه زنان و ایجاد گفتمان ملی توانمندسازی طراحی شده است.

وی توضیح داد: برنامه‌های ملی گرامی‌داشت هفته زن با محوریت شناسایی و حمایت از ظرفیت‌های ارزشمند بانوان تنظیم شده و در استان ایلام نیز با محوریت روایت زنان کارآفرین، زن و سلامت پایدار و خانواده و سبک زندگی برگزار می‌شود.

برنامه‌های هفته بزرگ‌داشت مقام زن و روز مادر با شعار «بانوی ایرانی مظهر نجابت، الگوی مقاومت» از ۱۴ تا ۲۰ آذر امسال در نقاط مختلف استان اجرا می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
محرومیت سرمربی خیبر مقابل پرسپولیس
رویداد ملی ایران جان؛ گشت و گذاری در بازار زاهدان
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
قدردانی از عوامل فیلم سینمایی وعده صادق ۳ در اهواز
سد کمندان ازنا لرستان آماده بهره برداری
سمنان گرم و غبارآلود می شود
درخشش کاروان ملی حفاری در المپیاد سراسری کارکنان شرکت ملی نفت ایران
کشف بیش از ۳۲ هزار قلم لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق در کرمان
خبر‌های کوتاه گلستان، دوشنبه ۲۷ بهمن
مگاپروژه توسعه شبکه فیبر نوری کرمان در حال اجراست
جابجایی بیش از ۵۹۰ هزار مرسوله تجارت الکترونیک توسط پست خوزستان
کمبود نیروی انسانی در شعب رسیدگی‌کننده به دعاوی خانواده
بسته خبرهای کوتاه 27 بهمن در یک نگاه
مهر و موم مطب دندانپزشکی غیرمجاز در مسجدسلیمان
استقبال از ماه مبارک رمضان با آیین غبارروبی مساجد در مهاباد
پیروزی مس شهربابک بر اتحادیزد در لیگ یک بسکتبال
سقوط مرگبار یک کوهنورد از پریز کوه دورود لرستان
روستای قزلقوپی مهاباد، نماد توسعه و آبادانی
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه 
مهار کامل آتش سوزی در مرکز توزیع گاز مایع تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
تأکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
آغاز رزمایش کنترل هوشمند تنگه هرمز نیروی دریایی سپاه
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: تسلیم در برابر تهدیدها، مطلقا در دستور کار نیست
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)