• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۳۳۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۳
لرستان » اجتماعی

معرفی رئیس جدید بسیج هنرمندان استان لرستان

در مراسمی سرهنگ ابراهیم طهماسبی به عنوان رئیس جدید بسیج هنرمندان استان لرستان معرفی شد.

معرفی رئیس جدید بسیج هنرمندان استان لرستان به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون اجرایی سپاه لرستان در آیین معارفه رئیس بسیج هنرمندان استان در محل سالن جلسات اداره کل ارشاد لرستان، با اشاره به اهمیت سرمایه اجتماعی، آن را عامل اصلی وفاق، همدلی و همراهی مردم با حاکمیت دانست و گفت: اگر سرمایه اجتماعی مورد حمایت و هدایت صحیح قرار نگیرد، به سرعت فرو خواهد ریخت. 

سرهنگ فریبرز حاتمی حفظ سرمایه اجتماعی را به معنای ایستادگی بر حق دانست و افزود: این موضوع را نباید با تساهل و تسامح بی‌جا تضعیف کرد.

معاون اجرایی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان افزود: هنرمندان نقش اساسی در ایجاد و تقویت سرمایه اجتماعی دارند. آثار هنری زمانی ارزشمند خواهند بود که در مسیر تعالی جامعه قرار گیرند و هویت دینی، اسلامی و ایرانی را پاسداری کنند. 

حاتمی با اشاره به هجمه‌های چندوجهی دشمن علیه هنرمندان گفت: امروز دشمن علاوه بر تلاش برای انحراف آثار هنری، با روح، روان، شخصیت و حتی جسم هنرمندان مقابله می‌کند. این هجمه همه‌جانبه نیازمند هوشیاری و مقاومت هنرمندان است. 

وی با بیان اینکه هنرمندان لرستانی همواره پایبند به ارزش‌ها بوده‌اند، گفت: از سال‌ها پیش تاکنون هنرمندی در لرستان ندیده‌ام که از مسیر اصیل هنر و ارزش‌های دینی و فرهنگی عدول کند و همین امر موجب تعالی هنر در استان شده است. 

معاون اجرایی سپاه لرستان همچنین رسانه‌ها را زحمت‌کشان اصلی در انعکاس صحیح برنامه‌ها معرفی کرد و افزود: انعکاس درست فعالیت‌ها توسط اصحاب رسانه، سرمایه اجتماعی را تقویت می‌کند و باید از تلاش آنان قدر دانی کرد.

حاتمی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت بسیج اشاره کرد و گفت: بسیج در جنگ دوازده روزه نشان داد که می‌تواند برای همه مردم وظیفه تعریف کند؛ ساختاری منعطف و دربرگیرنده که امروز دشمن از آن بیم دارد.

وی ضمن قدردانی از زحمات مسئولان انجمن‌های هنری و ادبی لرستان تأکید کرد: تفکیکی میان انجمن‌های هنری بسیج و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان وجود ندارد؛ همه این مجموعه‌ها همکارانی هستند که در ابعاد کوچک‌تر به یک هدف مشترک خدمت می‌کنند. 

حاتمی با معرفی رئیس جدید بسیج هنرمندان استان لرستان، ویژگی‌های شخصیتی و هنری او را برشمرد و گفت: سرهنگ ابراهیم طهماسبی مدیری توانمند با سابقه تعامل گسترده با جوانان است. امید داریم حضور وی در این جایگاه، اهداف تعیین‌شده را محقق سازد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز در این جلسه بسیج هنرمندان را سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دانست و بر نقش‌آفرینی هنرمندان در عرصه فرهنگ و هنر تأکید کرد. 

اعظم روانشاد با ادای احترام به مقام شامخ شهدا، گفت: هنرمندان لرستان با روحیه بسیجی و خلاقیت خود همواره در مسیر انقلاب اسلامی میدان‌داری کرده‌اند و امروز این ظرفیت عظیم می‌تواند پشتوانه‌ای برای ارتقای فرهنگ و هنر اسلامی باشد. 

وی با اشاره به محدودیت‌های اعتباری در حوزه فرهنگ افزود: با وجود کمبود امکانات، هنرمندان استان توانسته‌اند تولیدات فاخر رسانه‌ای و هنری عرضه کنند و در مسیر اهداف انقلاب اسلامی نقش‌آفرین باشند. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان همچنین ضمن قدردانی از خدمات سرهنگ سعید داوودی در مدت مسئولیت خود، برای وی در دوران بازنشستگی آرزوی موفقیت و سلامتی کرد و اظهار امیدواری کرد حضور سرهنگ ابراهیم طهماسبی منشأ خیر و برکت برای فرهنگ و هنر استان در بسیج هنرمندان باشد. 

روانشاد تأکید کرد: تجربه پیشکسوتان در کنار خلاقیت و انرژی جوانان، گنجینه‌ای فاخر در اختیار بسیج هنرمندان است. این تعامل می‌تواند ظرفیت‌های جدیدی را در عرصه هنر انقلاب اسلامی کشف و شکوفا کند. 

در این جلسه سرهنگ ابراهیم طهماسبی به عنوان رئیس جدید بسیج هنرمندان معرفی شد و سعید داوودی رئیس سابق به افتخار بازنشتگی نائل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام زائران به مسجد مقدس جمکران
هرگونه تشدید تنش در خلیج فارس می‌تواند به یک بحران جهانی منجر شود
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ قابی از جاودانگی
کشف ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ششتمد
فراخوان سومین رویداد ملی «مدارس آینده» منتشر شد
ویتنام و اتحادیه اروپا در آستانه اعلام مشارکت راهبردی جامع
نگاهی به برنامه‌های تلویزیون در خبر‌های رسانه
ایجاد شهرک قطعات خودرویی و حمایت از واحدهای تولیدی با تسهیلات بانکی در دستور کار قرار دارد
معرفی نامزد‌های بخش مستند جشنواره فیلم عمار
وقتی سلطه طلبی آمریکا دامنگیر اروپا می‌شود
ماجرای شهادت پویا اکبرزاده
برگزاری سیزدهمین جشنواره فرهنگی ـ هنری نظام سلامت کشور در اردبیل
تاکید بر همت مضاعف برای جلب اعتماد مردم
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۹ بهمن ۱۴۰۴
تشکیل ۲۶ هیئت اجرایی انتخابات استان بوشهر
جاده‌های ۲۰ استان زیر چتر بارندگی
آغاز بارش باران و برف از فردا در خراسان جنوبی
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
آغاز عملیات نورپردازی ارگ تاریخی شهر بلقیس اسفراین 
شرکت هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان خراسان شمالی در مهراوه ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)