• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۴۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
مرکزی » اجتماعی
فرزندان روح الله، خادمان خلق الله؛

بسیج مرکزی، پرچمدار سازندگی با ۸ هزار جهادگر

بسیج سازندگی سپاه حضرت روح الله با تکیه بر ۸ هزار جهادگر، ۸۵ هزار نفر-روز فعالیت را در سال جاری محقق ساخت.

بسیج مرکزی، پرچمدار سازندگی با ۸ هزار جهادگر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزی؛ مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت روح الله استان مرکزی گفت: سال ۱۴۰۴ برای جهادگران استان مرکزی، از ابتدا تاکنون سال برافراشته نگه‌داشتن پرچم خدمت بوده است، در هشت ماه نخست امسال، بیش از ۸۰۰۰ جهادگر با ثبت ۸۵ هزار نفر-روز فعالیت در عرصه‌های عمرانی، فرهنگی، سلامت، مدیریت بحران و دیگر عرصه‌های خدمت رسانی در دل مناطق کم‌برخوردار حضور میدانی و مستمر داشتند.

سرهنگ پاسدار سعید فرامرزی مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت روح الله استان مرکزی در جمع خبرنگاران ابراز داشت: پشتیبانی و تشکیل سه قرارگاه پهنه‌ای، دوازده قرارگاه منطقه‌ای و برگزاری ده رزمایش تخصصی اقشار، ستون‌های اصلی این حرکت بزرگ مردمی بوده و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، هزاران جهادگر را برای خدمت مؤثرتر توانمند کرده است.

فرامرزی افزود: اقدامات عمرانی و محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی استان مرکزی، اظهار داشت: در این مدت بیش از ۲۸۰ پروژه محرومیت‌زدایی اجرا شد؛ از ساخت و تعمیر منازل و ایجاد فضا‌های بهداشتی مدارس گرفته تا مشارکت در طرح‌های آبرسانی روستاها، رنگ‌آمیزی مدارس و اقدام‌های متنوع دیگر. نصب ۱۰ هزار رول ایزوگام برای منازل محروم، ساخت ۱۰۴ واحد مسکن و ایجاد ۱۸۰ فضای بهداشتی نمونه‌هایی از این تلاش‌هاست.

او گفت: جهادگران ما بیش از ۴۱ هزار بسته معیشتی، ۵۰۰ رأس قربانی، ۱۷ هزار دست پوشاک و ۳ هزار بسته بهداشتی را بین خانواده‌های نیازمند توزیع کردند، در حوزه سلامت نیز ۲۵۰۰ مورد معاینه پزشکی و ۲۳۱۶ سری دارو توسط مجاهدان سلامت ارائه شد.

فرامرزی بیان داشت: در بخش آبرسانی و آبخیزداری، با همکاری مردم، شش پروژه بزرگ اجرا و به بهره‌برداری رسید، همچنین با ۱۲ میلیارد تومان اعتبار، ۳۲ کیلومتر لوله‌گذاری برای تقویت زیرساخت آب‌رسانی انجام شد، علاوه بر این، ۵۷ سری جهیزیه با ۶۰۰ قلم لوازم زندگی و بیش از ۶۵۰۰ بسته نوشت‌افزار به خانواده‌ها و دانش‌آموزان اهدا شد، سفره‌های جهادی نیز با توزیع بیش از ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم برپا ماند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت روح الله بخش مهمی از دستاورد‌ها را اقتصادی دانست و گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتی، با پرداخت ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال، زمینه ایجاد بیش از ۸۰۰ شغل فراهم شد، همچنین بیش از ۸۵۰ صندوق قرض‌الحسنه پشتیبانی شد و ۲۷۶۰ نفر آموزش‌های کارآفرینی دریافت کردند. برگزاری ۴۸ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در سطح استان نیز فرصت رشد و دیده‌شدن کسب‌وکار‌های نوپا را فراهم کرد.

فرامرزی این را هم گفت که در یک سال گذشته، با مشارکت مردم در طرح جهاد روشنایی، بیش از ۱.۳ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان احداث شده و این روند با قدرت برای رفع کسری تولید برق در کشور ادامه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)