• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۵۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
مازندران » اجتماعی

راه نجات، بازگشت به فکر امام علی(ع) است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در همایش نهج‌البلاغه مازندران: سبک زندگی مصرف‌گرای امروز ریشه در نفوذ فرهنگی غرب دارد و راه نجات، انس با نهج‌البلاغه و بازگشت به تفکر علوی است.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، همایش تخصصی نهج‌البلاغه استان مازندران با حضور حجت‌الاسلام شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، جمعی از فرماندهان ارشد انتظامی، علمای استان، مسئولان و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد.

حجت‌الاسلام شیرازی با درود به شهدای استان و شهدای انتظامی کشور، از حضور خانواده‌های شهدا به عنوان زینت بخش این نشست قدردانی و از برگزارکنندگان همایش تقدیر کرد.

وی نهج‌البلاغه را کتابی جامع برای هدایت جامعه بشری معرفی کرد و گفت: این کتاب گرانسنگ شامل ۲۴۱ خطبه، ۷۹ نامه و ۴۵۰ حکمت است و تفسیر قرآن و راهنمای عمل در حوزه‌های سیاست، اقتصاد، عرفان و کلام به شمار می‌آید.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با انتقاد از مهجور ماندن نهج‌البلاغه در جامعه تأکید کرد: مطالعه و آموزش این کتاب باید در خانواده‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات گسترش یابد. 

حجت‌الاسلام شیرازی در ادامه به تحلیل چالش‌های فرهنگی پرداخت و گفت: نام‌گذاری سبک زندگی مصرف‌گرا و تجمل‌محور امروز ما ریشه در فرهنگ غرب دارد و راه نجات، بازگشت به فکر علی بن ابی‌طالب (ع) و انس با نهج‌البلاغه است.

وی در ادامه بر لزوم ترویج فرهنگ شهید و شهادت در جامعه تأکید کرد و شهدا را چراغ راه زندگی خواند که باید مسیر را برای مردم روشن کنند.

راه نجات، بازگشت به فکر امام علی(ع) است

آیت‌الله لائینی: نهج‌البلاغه بهترین کتاب زندگی است

 آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران در همایش تخصصی نهج‌البلاغه، این کتاب را پس از قرآن، بهترین کتاب زندگی خواند و بر ضرورت وحدت تفکر اسلامی با محوریت آن تأکید کرد.
 
وی در ابتدای سخنان خود با گرامیداشت یاد حضرت ام‌البنین(سلام‌الله‌علیها)، ایشان را «ام‌الشهدا و ام‌الوفا» لقب داد و گفت: ایشان به ما نشان دادند که نگاه به فرزند، فراتر از نسب‌گرایی است. از این رو امام حسین(ع) فرمودند همه شهیدان، فرزندان ام‌البنین هستند.
 
آیت‌الله لائینی در بخش اصلی سخنانش به جایگاه رفیع نهج‌البلاغه پرداخت و با نقل قول از حضرت امام خمینی(ره) اظهار داشت: به تعبیر امام راحل، نهج‌البلاغه پس از قرآن، بزرگ‌ترین و بهترین کتابی است که زندگی مادی و معنوی انسان در همه ابعاد را در بر می‌گیرد.
 
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان اینکه «نهج‌البلاغه مایه افتخار ماست»، از حضار خواست با توجه به اهمیت آن، بیشتر به این کتاب بپردازند. وی سپس به یک نیاز مهم اشاره کرد و گفت: ما جامعه شیعی شاید در توجه به این کتاب کمی دیر عمل کردیم. امروز نیاز به وحدت تفکر اسلامی داریم.
 
آیت‌الله لائینی پرداختن به نهج‌البلاغه را یک وظیفه عبادی خواند و به سخنی از حضرت علی(ع) در حکمت ۷۹۸ استناد کرد: حضرت می‌فرمایند برای عبادت صحیح، باید نفس را رام و تسلیم اوامر الهی کنید که کاری پرزحمت است. وی این فراز را نشان‌دهنده عمق تربیتی و عبادی نهج‌البلاغه برشمرد.


سردار مفخمی فرمانده انتظامی مازندران نیز در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۶۴۳ شهید انتظامی استان و ۱۰ شهید جنگ ۱۲ روزه و گرامیداشت مادران شهدا گفت: پلیس امروز مقتدرانه از دستورات امام علی (ع) در نهج البلاغه پیروی می کند و در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی آن را در جامعه پیاده خواهد کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نتایج نمایندگان ایران در مسابقات بین‌المللی اسکی آلپاین
نگاهی به فیلم‌های شبکه‌های سیما؛ جمعه ۱۴ آذر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق آرادان
اطلاعیه روابط‌عمومی صداوسیما درباره حواشی پخش آگهی دمنوش‌های گیاهی
چه جمعه‌ها که یک به یک غروب شد، نیامدی
تولید سوکت پای مصنوعی با فناوری چاپ سه‌بعدی
رویداد جهادی زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه در بوشهر آغاز شد
مشکل کم آبی در روستای گل سعید چالدران
برگزاری دهمین کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی در اسکو
رزمایش سهند ۲۰۲۵ ماهیت امنیتی دارد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)