• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۵۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اجرای طرح موفق بازگشت به سنگر توسط دژبان ارتش

فرمانده دژبان کل ارتش از اجرای طرح بازگشت به سنگر خبر داد و گفت: برای سربازانی که به هر دلیل از خدمت فرار کرده‌اند، با دعوت از خانواده‌هایشان و ایجاد فضای اعتماد و تعهد به بهبود شرایط، زمینه بازگشت داوطلبانه و انجام موفقیت‌آمیز خدمت سربازی را فراهم کرده‌ایم.

*** اجرای طرح موفق بازگشت به سنگر توسط دژبان ارتش

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ دوم «حمید صمیمی‌پور» فرمانده دژبان کل ارتش امروز (پنجشنبه) در نشست با اصحاب رسانه، با تأکید بر مسئولیت سنگین دژبان و لزوم تلاش شبانه‌روزی برای بالندگی یگان تحت امر، به تاریخچه و تحولات دژبان کل ارتش اشاره کرد و اظهار داشت: رسته دژبان در سال ۱۳۳۲ به رسمیت شناخته شد.

پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و تا سال‌های جنگ تحمیلی، دژبان علاوه بر مأموریت‌های ذاتی، در استان‌ها نمایندگی داشت. پس از استقرار قرارگاه‌های منطقه‌ای، مسئولیت در استان‌ها به این قرارگاه‌ها سپرده شد و دژبان مرکز مسئولیت اصلی را عهده‌دار شد.

فرمانده دژبان کل ارتش افزود: مرکز آموزش شهید اسدی واقع در کهریزک، مسئول آموزش رزم مقدماتی سربازان اعزامی به یگان‌های ستاد ارتش است. یگان دیگر ندامتگاه نیرو‌های مسلح زیرمجموعه سازمان قضایی نیرو‌های مسلح است که محل نگهداری محکومان نیرو‌هاست.

وی ادامه داد: یگان دیگر دژبان ارتش، موزیک و تشریفات است که مسئول اجرای مراسم تشریفاتی و استقبال و بدرقه مقامات عالی‌رتبه داخلی و خارجی، از جمله رؤسای جمهور و نخست‌وزیران مهمان، با اجرای زنده سرود‌های ملی است. این یگان بار‌ها مورد تقدیر مهمانان خارجی قرار گرفته است.

سرتیپ دوم صمیمی پور افزود: یگان دیگر، انتظامی است که به‌عنوان پلیس ارتش عمل کرده و ضابط قضایی نیرو‌های مسلح است. مأموریت‌هایی نظیر اجرای احکام قضایی، جلب و دستگیری متخلفان را انجام می‌دهد؛ همچنین یگان راهنمایی و رانندگی مسئولیت نظارت بر تردد و تخلفات خودرو‌های نظامی و وزارت دفاع و بخشی از ستاد کل نیرو‌های مسلح در سطح تهران و برخی محور‌ها دارد و خودرو‌های متخلف توسط این یگان جلب و تا رفع تخلفات، توقیف می‌شوند.

وی در ادامه با اشاره به یگان تأمین دژبان کل ارتش ادامه داد: این یگان مسئولیت اسکورت و حفاظت از اماکن حساس نظامی و شخصیت‌ها را با هماهنگی سایر نهاد‌های امنیتی و انتظامی بر عهده دارد.

سرتیپ دوم صمیمی‌پور یادآور شد: در زمان جنگ تحمیلی، مسئولیت نگهداری از اسرای جنگی بر عهده این گردان بود.

وی با اشاره به یگان‌های تخصصی و گستره جغرافیایی، گفت: دژبان دارای یگان‌های دیگری مانند عملیات و مخابرات است و در ۲۲ حوزه انتظامی در تهران و ۶ پاسگاه راهنمایی و رانندگی در ورودی‌های پایتخت فعال است؛ همچنین، مسئولیت حفاظت فیزیکی نهاد ریاست جمهوری و اجرای مأموریت‌های ابلاغی از سوی این نهاد و ستاد کل نیرو‌های مسلح را دارد.

سرتیپ دوم صمیمی‌پور با اشاره به مسئولیت تاریخی دژبان ارتش در ارائه خدمات تشریفاتی و حفاظتی در حرم مطهر امام خمینی (ره)، در توضیح عبارت «دژبان پیشانی ارتش» که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی برای دژبان به کار رفته است، گفت: هر مقام خارجی یا مهمانی که وارد کشور می‌شود، اولین برخورد تشریفاتی و استقبال از او در فرودگاه، توسط نیرو‌های دژبان ارتش صورت می‌گیرد. این حضور، هم نماد قدرت نیرو‌های مسلح و هم نماد نظم و انضباط ارتش است.

وی ادامه داد: مسئولیت تشریفات مراسم‌های ملی، بزرگداشت‌ها و استقبال از مقامات کشوری و لشکری، بر عهده دژبان ارتش است و به همین دلیل این یگان در دید عموم جلوه‌ای ویژه دارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به دلیل مشاهده مستقیم و مکرر فعالیت‌های دژبان در طول سال‌های دفاع مقدس و پس از آن، این عنوان را برای دژبان ارتش به کار بردند و ما به این تفقد معظم‌له بسیار مباهات می‌کنیم.

سرتیپ دوم صمیمی‌پور با تأکید بر سنگینی مسئولیت در قبال سربازان، به تشریح برنامه‌های آموزشی و تربیتی دژبان ارتش پرداخت و گفت: کسی که داوطلبانه لباس مقدس سربازی را بر تن می‌کند، فردی باارزش و مسئولیت‌پذیر است. وظیفه ما مراقبت، آموزش و حفظ این جوانان است؛ لذا برنامه‌های بسیار مدونی برای این عزیزان در نظر داریم تا برای رشد آن عزیزان موثر باشد.

وی به اجرای برنامه‌های مدون تربیتی و عقیدتی ارتش اشاره کرد و گفت: با توجه به تهاجم فرهنگی دشمن علیه جوانان، بیشترین ساعت آموزش در مراکز آموزشی دژبان، به دروس عقیدتی سیاسی اختصاص دارد. روحانیون به‌صورت شبانه‌روزی در پادگان و حتی در اردو‌های شرایط سخت، همراه سربازان هستند تا پشتیبانی فکری و معنوی ارائه دهند.

فرمانده دژبان کل ارتش افزود: برنامه‌های ورزشی، اعتقادی، کلاس‌های حفاظتی به ویژه در برابر تهدیدات فضای مجازی، و نشان‌دادن امکانات رفاهی و بهداشتی به خانواده‌های سربازان در بدو ورود، از دیگر اقدامات ماست. هدف نهایی این است که سربازی که دوره خدمت را به پایان می‌رساند، نسبت به ارتش و نظام جمهوری اسلامی ایران خوش‌بین و برای خدمت در آینده مشتاق باشد.

سرتیپ دوم صمیمی‌پور از اجرای طرح بازگشت به سنگر خبر داد و گفت: برای سربازانی که به هر دلیل از خدمت فرار کرده‌اند، با دعوت از خانواده‌هایشان و ایجاد فضای اعتماد و تعهد به بهبود شرایط، زمینه بازگشت داوطلبانه و انجام موفقیت‌آمیز خدمت سربازی را فراهم کرده‌ایم. این طرح مورد تأیید فرمانده کل ارتش قرار گرفته است.

وی در ادامه در مورد نقش این یگان در بحران‌ها و بلایای طبیعی گفت: در حوادثی مانند زلزله، سیل و آتش‌سوزی، ارتش همواره پیشتاز حضور در صحنه است. دژبان به‌عنوان اجرایی‌ترین یگان در صحنه، مسئولیت کنترل تردد، جلوگیری از سرقت اموال مردم و حفظ نظم را بر عهده دارد. این نقش را در زلزله بم و نیز در ایام ویروس کرونا با راه‌اندازی پایگاه‌های واکسیناسیون مؤثر، به خوبی ایفا کرده‌ایم که از طریق وزارت بهداشت و فرمانده کل ارتش ابراز قدردانی و محبت صورت گرفت.

سرتیپ دوم صمیمی‌پور، خدمت به مردم و نظام را افتخار دژبان ارتش دانست و گفت: ما در هرجا که لازم باشد، مطابق دستور فرماندهی محترم کل ارتش، برای خدمت به مردم کشورمان حاضر و آماده انجام وظیفه هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)