• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۶۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
اصفهان » اجتماعی

تصمیمات کارگروه آلودگی هوا براساس پیش‌بینی هواشناسی است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تصمیمات کارگروه آلودگی‌هوا براساس پیش‌بینی هواشناسی گرفته می‌شود.

تصمیمات کارگروه آلودگی هوا براساس پیش‌بینی هواشناسی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز اصفهان؛ منصور شیشه‌فروش با اشاره به تصمیمات اخیر کارگروه کاهش آلودگی هوای استان، افزود: تمامی اقدامات مطابق قانون هوای پاک و برپایه پیش‌بینی‌های هواشناسی صورت گرفته است.

وی گفت: اختلاف پیش‌بینی‌ها ناشی از تفاوت در تفسیر داده‌های هواشناسی و سنجش آلاینده‌ها است، اما لازم است حمایت ملی برای رفع چالش‌های ساختاری در حوزه محیط زیست شود.

شیشه فروش در تشریح روند تصمیم‌گیری درباره محدودیت‌های اخیر آلودگی هوا در استان، بر رعایت دقیق قانون هوای پاک تأکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: براساس تبصره ماده سه این قانون، هرگاه پیش‌بینی هواشناسی نشان دهد غلظت آلاینده‌ها افزایش می‌یابد، کارگروه اضطراری تشکیل می‌شود و هفته گذشته با اعلام سطح نارنجی، جلسه کارگروه تشکیل و محدودیت‌هایی از جمله در فعالیت مدارس اعمال شد.

وی در پاسخ به تناقضات مطرح‌شده درباره پیش‌بینی کاهش آلودگی و افزایش عملی غلظت آلاینده‌ها، توضیح داد: هواشناسی برای روز‌های دوشنبه تا چهارشنبه سطح زرد (خطر برای گروه‌های حساس) را اعلام کرده بود و بر این اساس، جلسه کارگروه با حضور نمایندگان هواشناسی، محیط زیست و مرکز بهداشت تشکیل و در این جلسه تأکید شد که برپایه پیش‌بینی‌ها، از دوشنبه غلظت آلاینده‌ها کاهشی و همراه با گذر امواج ناپایدار خواهد بود و تصمیمات کارگروه براساس همین داده‌ها گرفته شد.

شیشه‌فروش افزود: اگر داده‌های هواشناسی در سطح نارنجی باقی می‌ماند، قطعاً محدودیت‌هایی مشابه هفته گذشته اعمال می‌شد و بنابراین تصمیمات تابع پیش‌بینی‌های رسمی است و در صورت عدم تطابق با واقعیت، باید در سازوکار پیش‌بینی بازنگری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کاهش آلودگی هوا، حل مشکل آلودگی هوا را در اصفهان مستلزم عزم ملی دانست و گفت: اصفهان نخستین استان دارای سند جامع کاهش آلودگی هواست که در شورای برنامه‌ریزی استان مصوب شده و محیط زیست ناظر بر اجرای آن است و جلسات پیگیری نیز به‌طور مستمر برگزار می‌شود.

وی گفت: با این حال، بخشی از چالش‌ها مانند نوسازی ناوگان حمل‌ونقل فرسوده و تجهیز صنایع به فناوری‌های پاک، نیازمند تسهیلات و حمایت‌های ملی است.

شیشه‌فروش با انتقاد از عملکرد محیط زیست در سطح ملی بیان کرد: متأسفانه محیط زیست کشور باید پیگیری ویژه‌تری برای موضوعاتی مانند تخصیص اعتبار به صنایع آلاینده نظیر ذوب‌آهن و نیروگاه منتظری اصفهان داشته باشد تا این واحد‌ها بتوانند به استاندارد‌های محیط زیستی دست یابند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: از سوی دیگر، در استان نظارت‌های قضایی و محیط زیستی تشدید شده و از ابتدای آبان‌ماه تاکنون ۲۷۰ مورد گشت شبانه‌روزی منجر به اخطار و ۷۷ پرونده قضایی شده است.

منصور شیشه فروش تاکید کرد: با توجه به شرایط جغرافیایی و پدیده وارونگی دما در پاییز و زمستان، حل مشکل آلودگی هوا در اصفهان علاوه بر اقدامات استانی، مستلزم عزم ملی و حمایت از برنامه‌های کلان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)